Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende t1 t2 olan doğru çıkarmıştı bugün yaptım negatif çıkarttı mesela. Acaba model model mi bunlar biri beta 120 olan. Diğeri bugün yaptığım negatif testim
Bu t1 t2 olanlara güveniyorum hiç yalancı pozitif çıkartmadı ama bilmiyorum

Saçma değil aslında bat a yakın döllenme de oluyor ya hani haftalık olarak baz alınca değerleri mantıklı
Buda başka hastanenin referansı mı 🙄
Evet ama zaten sen o hastaneninkini almışsın ondan senin yine ona göre çıkar canım. Sen daha bilgilisindir bebişin varmış ama değerin 500den az çıkarsa aklın takılmasın diye söylüyorum yanlış anlama. Anne gruplarına bakıyorum batı geçmesine rağmen 100 ile öğrenen falan var ondan 2 gün sonra verdiğin kan değerin önemli 😊

Evet ama zaten sen o hastaneninkini almışsın ondan senin yine ona göre çıkar canım. Sen daha bilgilisindir bebişin varmış ama değerin 500den az çıkarsa aklın takılmasın diye söylüyorum yanlış anlama. Anne gruplarına bakıyorum batı geçmesine rağmen 100 ile öğrenen falan var ondan 2 gün sonra verdiğin kan değerin önemli 😊
Ben Bi daha test falan yapmam direk doktora randevu alırım haftaya 🤣

Hangi test ile yaptın canım 134 çıkan mı koyuydu
Evet 134 kan değerinin çıktığı gün yaptığım koyuydu, sanırım artı med di erken gebelik olmayanı pembe beyaz kalem gibi olan testlerden(çubuk test değil), birde freely kaset test kullandım öncesinde o vardı oda silik çıkmıştı önceki günler

ED3DC27C-18F7-4111-9CCA-1BAD33499526.jpeg
sizce var mı bir şey

Tatlım inan hiç bilgim yok büyük olması avantajlı diye düşündüm ben açıkçası yada ikiz falan oluyormuş 😁😁 bilen arkadaşlar yardımcı olur. Ama ben yumurta büyüklüğünün sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum 🙏❤️
Kız agzından bal damlıyor valla♥️♥️ ayy bir tane tutsunda ikiz şurda dursun canım. Bazı yerlerde okudum fazla büyüyen yumurta kalitesiz oluyormuş yada çatlamadan kiste dönüşüyormuş klomen kullanıyorum ya ben kuzum

Ovülasyon takibi yapan kızlar size birşey sormak istiyorum yumurta akı gibi akıntı olduğunda yumurta ne durumda oluyor çatlamış mı çatlamasına 2-3 gün var demek mi
bende o akıntı 21i oldu, 23ü doktora gittiğimde çatlamamışdı, doktor çok güzel olgunlaşmış dedi, 24ü zaten iğne oldum, 25i çatladı

Selam kızlar. Bugün bat günüm adet olcakmışım gibi ağrılarım var test yaptım 5 dk içinde hayalet çıktı fotoya tam yansımıyo o yüzden efekt yaptım. 9 aydır deniyoruz daha önce hiç kuruma çizgisi bile görmedim. İnşallah hamileyimdir dua bekliyorum sizlerden. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah bir an önce 🩷🩵 Eki Görüntüle 3227207
Bende gördüm çizgiyi yarın tekrar yap bakalım yine aynı olursa lan vermeye gidersin 🥰

Kızlar bugün yumurta takibine gittim sagda 27 mm solda 14. Ateşim çok düştü bugün yarın çatlar büyük ihtimal ama sizce 27mm çok büyük degil mi bu şekilde hamile kalan var mı
Canım 27 fazla büyümüş öyle olunca kaliteli yumurta olmuyor olması gereken Aralık 18-22 mm benim geçen ay 24mm lik bir tane 3 tane 22 mm lik vardı doktor 24 lük işimize yaramaz 22 ideal dedi çatlatma iğnesi yaptım 24 lük de dahil hepsi çatlamıştı ama gebelik oluşmadı iyi değerlendiremedik çünkü . çok büyük olanlar kimi çatlamıyor kist oluyor kimi adetle atılıyor kimi çatlasa da kaliteli olmadığı için gebelik oluşmuyor . 14 mm lik yumurtanı takip etsin çatlatma iğnesi vursun bu sayede kist de olmaz 27 mm lik de çatlar .

Canım 27 fazla büyümüş öyle olunca kaliteli yumurta olmuyor olması gereken Aralık 18-22 mm benim geçen ay 24mm lik bir tane 3 tane 22 mm lik vardı doktor 24 lük işimize yaramaz 22 ideal dedi çatlatma iğnesi yaptım 24 lük de dahil hepsi çatlamıştı ama gebelik oluşmadı iyi değerlendiremedik çünkü . çok büyük olanlar kimi çatlamıyor kist oluyor kimi adetle atılıyor kimi çatlasa da kaliteli olmadığı için gebelik oluşmuyor . 14 mm lik yumurtanı takip etsin çatlatma iğnesi vursun bu sayede kist de olmaz 27 mm lik de çatlar .
27mm yarına çatlar dedi kuzum bu ay çatlatma ignesi vermeyelim spontan dene dedi. Bende 14mm yumurta işime yarar diye düşünüyorum 3 4 güne 18mm olursa çatlar diye umuyorum. Doktora fazla büyümüş kalitesiz mi olur dedim onu bilemeyiz dedi canım çok sıkıldı her ay boş geçiyor tekrar amh testi istedi

27mm yarına çatlar dedi kuzum bu ay çatlatma ignesi vermeyelim spontan dene dedi. Bende 14mm yumurta işime yarar diye düşünüyorum 3 4 güne 18mm olursa çatlar diye umuyorum. Doktora fazla büyümüş kalitesiz mi olur dedim onu bilemeyiz dedi canım çok sıkıldı her ay boş geçiyor tekrar amh testi istedi
Anladım canım hayırlısı olsun sen değerlendir ne olur ne olmaz rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin ☺️🥰🙏🏻

X