Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt otura içeren takviye kullandım proxyfemin in içinde varmış tek tek baktım içindekilere her biri yumurtlama çoğalma hücre bölünmesi için takviye ve vitaminler tavsiye ederim canım... Aklıma kimyasal takıldı aslında o yüzden gidiyorum ya artı med de neden o kadar silik çıktı düşünüp duruyorum laboquik beta 20 olsa bile algılıyormuş ya günlerdir yaptıklarım yanlış yada kimyasal geçiriyorum ben eğer değerler üç haftalık çıkarsa sevineceğim saha düşük çıkarsa anlayacağım ki kimyasal
Sağol kuzum bilgilendirme için ♥️ umarım kimyasal değildir. Güzel haberlerini bugün ver bize 🙏🙏🙏

Kızlar selam.. Geçen aydan beni bilen bilir kimyasal geçirmiştim. Yarın BAT tarihm.. Ve ben kasık sancılarından kıllanıp sabah test yaptım. 😳 İki foto var biri oynanmamış diğeri oynanmış.. Tekrar kimyasal olur mu arka arkaya beni bir korku aldı yine 🤦🏻‍♀️ umarım bu sefer sağlıklıdır. Bir baksanıza... 🙄🙄🙄🤷🏻‍♀️
Kuzum genel de kimyasal dan sonra gerçek gebelik ler oluyor hadi insallah ya ❤️

Kızlar ben dün ki erken gebelikte ki gölgeden şüphelendim şimdi gittim kaset test aldım 5.dk aydınlığa tutunca görünüyor şimdi bu ne oluyor 🥹 düz zeminde gözükmüyor

Eklentiler

• 19AF9A79-B7A9-4923-9866-3CE63081617C.jpeg
    19AF9A79-B7A9-4923-9866-3CE63081617C.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 109
daha tecrübeli arkadaşalr var bu konuda ama daha değil görünüyor iki çizgininde aynı koyulukta yada t çizgisinin daha koyu olması ertesi gün veya daha sonraki günde silikleşmesi gerekiyor ama az kalmış :
Çok teşekkür ederim olur inşallah ya 🤲biraz yıprandım artk

Bu testin ben iki ay mağduru oldum canım ben dahil burada bir çok arkadaş da. İki ay kimyasal oldum sanıp oturup ağladım bu test hep ikinci çizgi çıkarıyor hem de bayağı net çıkarmıştı bende.İkisinde de adet oldum silik çizgi görünce koşa koşa kan verdim negatif çıkmıştı. Hatta sırf merakımdan adetin 5. Günü bu testten yaptım adetken bile ikinci çizgi çıkardı. Birçok arkadaşa da aynısı oldu. Şikayet etmişti bir arkadaş buradan hatta. Sen kimyasal geçirdim diyince acaba dedim bu artımedden yaptığı için kendini kimyasal geçirdi zannedip üzüldü mü benim gibi boş yere. Kan verdin mi canım silik çizgi görünce? İnşallah sende bebiş vardır ama bu test beni çok ağlatmıştı
Yok benim kimyasal netti. Zaten, Artımed hayalet çizgi çıkarmıştı kan da verdik. Önce 8 çıktı sonra 13 o zaman anlamıştık zaten sonra da sıfırlandı değerim ve adet oldum. Ben ikinci hamileliğimi de Artımed ile öğrenmiştim. Her ay bir sürü test yapıyorum benim için erken öğrenmek önemli çünkü. Olmayınca yok çıkıyor direk. O yüzden yanıltmadı şimdiye kadar. Ama sizin için üzüldüm tabi. Çok geçmiş olsun 😔

Kızlar ben dün ki erken gebelikte ki gölgeden şüphelendim şimdi gittim kaset test aldım 5.dk aydınlığa tutunca görünüyor şimdi bu ne oluyor 🥹 düz zeminde gözükmüyor
Pozitif sin yavrum ama kan ver emin ol ben şimdi dönüyorum hastaneden bir saat sonra gelecek sonuç inşallah üç haftalığı karşılar değerler kimyasal olmasından endişe duyuyorum

Yok benim kimyasal netti. Zaten, Artımed hayalet çizgi çıkarmıştı kan da verdik. Önce 8 çıktı sonra 13 o zaman anlamıştık zaten sonra da sıfırlandı değerim ve adet oldum. Ben ikinci hamileliğimi de Artımed ile öğrenmiştim. Her ay bir sürü test yapıyorum benim için erken öğrenmek önemli çünkü. Olmayınca yok çıkıyor direk. O yüzden yanıltmadı şimdiye kadar. Ama sizin için üzüldüm tabi. Çok geçmiş olsun 😔
8 değeri kaset test ile çıktı mı 😳

Buda burda dursun 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230403_161537_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20230403_161537_com.google.android.apps.docs.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 104
Pozitif sin yavrum ama kan ver emin ol ben şimdi dönüyorum hastaneden bir saat sonra gelecek sonuç inşallah üç haftalığı karşılar değerler kimyasal olmasından endişe duyuyorum
Peki yere koyunca görünmüyor ışığa tutunca gözle görülür çok net fotoğraftan da ama bu sayılıyor mu 🥹

Peki yere koyunca görünmüyor ışığa tutunca gözle görülür çok net fotoğraftan da ama bu sayılıyor mu 🥹
Benimkilerinde bazıları ışıkta gözükmüyor yerde gözüküyordu ama sonra netleşince ışıkta da gözükmeye başladı

O hastanenin önceki pdf inden ekran bu 😅😅 iyide değerler hastaneye göre mi değişiyor ne alaka kii
Bu mesela bizim sağlık ocağının bağlı olduğu laboratuvarın aralığı

Eklentiler

• A66FDB8D-9C98-464F-BC31-0F44A620161D.jpeg
    A66FDB8D-9C98-464F-BC31-0F44A620161D.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 96
X