Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Artımed beni hiç yanıltmadı ve baya hassas tavsiye ederim.
Bu testin ben iki ay mağduru oldum canım ben dahil burada bir çok arkadaş da. İki ay kimyasal oldum sanıp oturup ağladım bu test hep ikinci çizgi çıkarıyor hem de bayağı net çıkarmıştı bende.İkisinde de adet oldum silik çizgi görünce koşa koşa kan verdim negatif çıkmıştı. Hatta sırf merakımdan adetin 5. Günü bu testten yaptım adetken bile ikinci çizgi çıkardı. Birçok arkadaşa da aynısı oldu. Şikayet etmişti bir arkadaş buradan hatta. Sen kimyasal geçirdim diyince acaba dedim bu artımedden yaptığı için kendini kimyasal geçirdi zannedip üzüldü mü benim gibi boş yere. Kan verdin mi canım silik çizgi görünce? İnşallah sende bebiş vardır ama bu test beni çok ağlatmıştı

Geçen ay yaptığım artımed test 1 saat içinde hemen gittim kan verdim negatif. Ben bir daha asla eve sokmam

Eklentiler

• 987CC629-3D1B-42F4-BA38-21CB6255411A.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 84
Çok doğru söyledin biz günlere çok takılıyoruz ve kafamiz hep acaba oldu mu olacak mı ile meşgul artık bu ay takılmayacagim, anneme gidip kalacağım zaten 10 gün kadar unuturum artık test yapmakla uğraşmam

Amin canım inşallah allahım bizimde yüzümüzü minicik bebişlerle güldürsün. Ben görüyorum gölge canım inşallah vardır yarın tekrarla testini kuzum

Ovülasyon takibi yapan kızlar size birşey sormak istiyorum yumurta akı gibi akıntı olduğunda yumurta ne durumda oluyor çatlamış mı çatlamasına 2-3 gün var demek mi
Yumurta akı yumurtlama yakın demek oluyor benim döngümde çatlayana kadar o şekilde devam ediyor. Kimi zaman 1 hafta sürdüğü bile oluyor
Kızlar ben dayanamıyorum kan vermeye gidiyorum dua edin
Ayyyy dualarımız seninle
Kızlar igneden sonra ne gibi belirtileriniz oldu ?
Çatlatma iğnesini soruyorsan eğer regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu. Bugün 11. Günüm hala hafif hafif devam ediyor, meme ağrısı da çok olmuştu

Hangi test ile yaptın canım 134 çıkan mı koyuydu

Teşekkür ederim peki çatladıktan sonra? Yani çatladığını nasıl anlayabilirim

Ben yapacağım sanırım. Hayıt otu suyuna ve çakşır suyuna geri döneceğim. Arı sütü ham bal karışımı vardı evde migrostan almıştım, onu da içeyim diyorum. Klomen de var bu ay. Başka önerisi olan var mı?

Benim 3. Günüm daha dün akşam doktorun verdiği saatte ilişki oldu değerlendirme surecindeyim yani sağ tarafım çok ağrıdı şuan ise hafif sizi şeklinde başka belirti yok suanlik

Ovülasyon takibi yapan kızlar size birşey sormak istiyorum yumurta akı gibi akıntı olduğunda yumurta ne durumda oluyor çatlamış mı çatlamasına 2-3 gün var demek mi
Canım o değişiyor bence. Akarken de yumurtladığım da oluyor. Öncesinde de akıntı olabiliyor. En iyisi ovulasyon testi. Bir de ben de çatlarkenn ağrı oluyor. Ordan anlıyorum

Geçen ay yaptığım artımed test 1 saat içinde hemen gittim kan verdim negatif. Ben bir daha asla eve sokmam
Bende t1 t2 olan doğru çıkarmıştı bugün yaptım negatif çıkarttı mesela. Acaba model model mi bunlar biri beta 120 olan. Diğeri bugün yaptığım negatif testim

Eklentiler

• 0BB559A5-194F-4046-AD15-C28D4373BD8A.jpeg
    156,5 KB · Görüntüleme: 73
  • FA92D146-0AC8-47EE-B5F1-44FED32A147F.png
    136,9 KB · Görüntüleme: 71
Fazla büyük degil mi kuzum sence benim amh 0.6 ilk defa bu kadar büyüdü yumurtam acaba kalitesiz olur mu diye korkuyorum
Tatlım inan hiç bilgim yok büyük olması avantajlı diye düşündüm ben açıkçası yada ikiz falan oluyormuş bilen arkadaşlar yardımcı olur. Ama ben yumurta büyüklüğünün sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum

Ayyyy çok heyecanlı kuzum benim. Güzel haberlerle gel inşallah. Oldu oldu bu sefer inşalah canımmm
Hayıt otu suyu kullanıp hamile halan var mı arkadaşlar?
Hayıt otura içeren takviye kullandım proxyfemin in içinde varmış tek tek baktım içindekilere her biri yumurtlama çoğalma hücre bölünmesi için takviye ve vitaminler tavsiye ederim canım... Aklıma kimyasal takıldı aslında o yüzden gidiyorum ya artı med de neden o kadar silik çıktı düşünüp duruyorum laboquik beta 20 olsa bile algılıyormuş ya günlerdir yaptıklarım yanlış yada kimyasal geçiriyorum ben eğer değerler üç haftalık çıkarsa sevineceğim saha düşük çıkarsa anlayacağım ki kimyasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…