Evet yumurtalama takıbı yapıldı,catlamayı gordu sonra transfer gunu belırlendı, rahım kendı kalınlastı, transfer gunu progesteron bıraz dusuktu, onun ıcın de proluton yapıldı aksam da kan sulamdırıcı ve lutınus basladım.. Insallah sonucum da güzel olurEvet muhtemelen sizin hormonlar düzgündür, benim östrojen mesela bayağı eksik, en çok estrofem
Ben kullanıyorum kızlardanhormonlar düzenliyse çok ilaç kullandırtmıyorlar vücut salgıladığı için diye biliyorum… bu çok güzel bişi
3.gun embrıyosu o yuzden5 gün uzun bi süre
Ağrısız acısız.. narkoz veriyolar 20 dklik işlem hemen uyanıyorsunuz öyle ağrı sızı çok olmuyor… benim adet ağrım daha ağrılı öyle diyiim, korkmayın hiçOpu işlemi nasıl oluyor kızlar acaba olanlardan biraz ayrıntılı bilgi alabilir miyim?Çok korkuyorum da
Ne kadar büyük bi rahatlık masallahEvet yumurtalama takıbı yapıldı,catlamayı gordu sonra transfer gunu belırlendı, rahım kendı kalınlastı, transfer gunu progesteron bıraz dusuktu, onun ıcın de proluton yapıldı aksam da kan sulamdırıcı ve lutınus basladım.. Insallah sonucum da güzel olurrabbım ısteyen herkese nasıp etsın, sıze de saglıklı gebelıkler dilıyorum hayırlısıyla kucagınza da alın
Aminnn ınsallahhNe kadar büyük bi rahatlık masallahbebisde hemen tutunur insallah hepimize Allah sağlıklı bebekler nasip etsin
Anestezi ile yapıldığı için korkmanıza gerek yok. Uyuyorsunuz uyanıyorsunuz bitmişOpu işlemi nasıl oluyor kızlar acaba olanlardan biraz ayrıntılı bilgi alabilir miyim?Çok korkuyorum da
İlk 2 gün sadece yattım WC ve yemeğe kalktım.. sonra çıktım gezdim biraz 3. Gün sonrasında ama yine de yavaş hareketlerle sakinceTransfer olan kızçelerim,sürekli yatıyor musunuz? Benim ilk günüm yatmak istemiyorum 2 saat önce işlerim için bilgisayara oturdum karnım batma yaptı yattım. Sizde de oluyor mu böyle oturma pozisyonunda rahatsızlık. Sevmem hiç uzanmayı sıkılıyorum
Canım ben yatıyorum bugğn ilk günüm yarın da full yatmayı düşünüyorum .ilk iki gün önemliymiş . Ama sanki ağzımda kaşıkla yumurta taşır gibi yavaş hareket ediyorumTransfer olan kızçelerim,sürekli yatıyor musunuz? Benim ilk günüm yatmak istemiyorum 2 saat önce işlerim için bilgisayara oturdum karnım batma yaptı yattım. Sizde de oluyor mu böyle oturma pozisyonunda rahatsızlık. Sevmem hiç uzanmayı sıkılıyorum
Merhaba ben de 24 ğnde oldjm inşallah olumlu sonuç alırız bana 3 mayısa gğn verdilerHerkese merhaba ben de 24 nisan da transfer oldum, ngs den dönen tek embriyomuzu transfer etti doktorumuz 6 mayısta test yapacağım inş herkesin olumlu sonuçlarını görürüz burda
Yaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyuncaİlk 2 gün sadece yattım WC ve yemeğe kalktım.. sonra çıktım gezdim biraz 3. Gün sonrasında ama yine de yavaş hareketlerle sakincedünden beri bayağı rahatım insallah ters tepki etmez hayırlısı olsun sizin içinde
Kendinizi nasilYaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyuncabazen unutuyorum kalkıp mutfağa giriyorum sonra eşim kızınca geçiyorum. Uslu uslu gidip yatayım en iyisi herkesin bi bildiği vardır
Yaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyuncaİlk 2 gün sadece yattım WC ve yemeğe kalktım.. sonra çıktım gezdim biraz 3. Gün sonrasında ama yine de yavaş hareketlerle sakincedünden beri bayağı rahatım insallah ters tepki etmez hayırlısı olsun sizin içinde
Yaa hemşire normal hareket et dedi diye fazla normalleştim galiba, inşaallah sıkıntı olmaz. Artistlik yapmayayım uzanıyorum hemenCanım ben yatıyorum bugğn ilk günüm yarın da full yatmayı düşünüyorum .ilk iki gün önemliymiş . Ama sanki ağzımda kaşıkla yumurta taşır gibi yavaş hareket ediyorumbiraz abartıyorum sanki ama ne bilim içim öyle rahat ediyor . Yalnız bende ne sızı hiçbişey yok sanki normal bi gün gibi ..
Hiç hatırlamazsın bile canım öncesinde çatlatma iğnesinden dolayı biraz sancı oluyor o kadar rahat olOpu işlemi nasıl oluyor kızlar acaba olanlardan biraz ayrıntılı bilgi alabilir miyim?Çok korkuyorum da
Bence ben abartıyorum ama eşimin ablaları Antepli çok bilmişler kalkma hareket etme diyorlar sürekli telefonda ondan korktum ben de :) yoksa hemşire normal hareket edin demişti :)Yaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyuncabazen unutuyorum kalkıp mutfağa giriyorum sonra eşim kızınca geçiyorum. Uslu uslu gidip yatayım en iyisi herkesin bi bildiği vardır
Yaa hemşire normal hareket et dedi diye fazla normalleştim galiba, inşaallah sıkıntı olmaz. Artistlik yapmayayım uzanıyorum hemen
Gerçekten oranın kadınları herşeye hakim :)Bence ben abartıyorum ama eşimin ablaları Antepli çok bilmişler kalkma hareket etme diyorlar sürekli telefonda ondan korktum ben de :) yoksa hemşire normal hareket edin demişti :)
Merhaba kızlar bende 6 mayıs test tarihi hepimize hayırlısıyşa nasip olsun inşallahSize de hayırlı olsun evet 6 Mayıs hepimizin miladı olsun bi bayram yapalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?