Sağol canım. Benim damla damla gelmemiş işte ondan korktum zaten. Bizde kestik kan sulandırıcıyı canım. Allahtan kanama almı faln yok.Canım çok geçmiş olsun. Benim de 3 gün oldu. Kahverengi damla damla. Kan sukandırıcıyı kestik. Şuan bir şey yok hamd olsun
Olmaz canım, ben hep kendim giyindim.Yasak falan demedi hic sadece 3 gün evde haff hareketler daha sonra normal yasantina donebilirsin dedi. Yemem gerekenleri soyledi. Ama tabi agir egzeersizlerden, uzanma vs yapmayacaksin dedi. Ama yorgani da uzerime cekerken bisi olurmu diyemedimonda bile acaba diorum
Anladım bence bu kadar düşünmeYasak falan demedi hic sadece 3 gün evde haff hareketler daha sonra normal yasantina donebilirsin dedi. Yemem gerekenleri soyledi. Ama tabi agir egzeersizlerden, uzanma vs yapmayacaksin dedi. Ama yorgani da uzerime cekerken bisi olurmu diyemedimonda bile acaba diorum
İnsan başlarda tedirgin oluyor zamanla alısırsınız kan testinden sonra hastalandım şiddetli öksürük cıktı gunler ce öksürdüm ilaçta içemedim doktora gttm hıcbır sıkıntısı olmaz dedi korunaklı yerde dedi, işe gdp gelirken delik deşik yollarda hoplatıyor doktor rahat ol dedi o korunaklı yerde sadece ağır kaldırmayın dedi ani ve hızlı hareket etmeyin en önemlisi o. Tedavi oldugu için asırı dikkat ediyoruz yoksa haberı olmadan Yasantısına dikkat etmeden hamılelik yasayanlar oluyor. Sadece ağır bırsey kaldırmayın koltuk felan cekmeyın yoruldunuz mu hemen dinlenin.Yasak falan demedi hic sadece 3 gün evde haff hareketler daha sonra normal yasantina donebilirsin dedi. Yemem gerekenleri soyledi. Ama tabi agir egzeersizlerden, uzanma vs yapmayacaksin dedi. Ama yorgani da uzerime cekerken bisi olurmu diyemedimonda bile acaba diorum
Ya tabiki oyle ama biz tup bebek hastasi olunca sanirim daha hassas oluyoruz. biz biraz dikkatli olunca Allahta kismet ettiyse olacagi varsa oluyor.İnsan başlarda tedirgin oluyor zamanla alısırsınız kan testinden sonra hastalandım şiddetli öksürük cıktı gunler ce öksürdüm ilaçta içemedim doktora gttm hıcbır sıkıntısı olmaz dedi korunaklı yerde dedi, işe gdp gelirken delik deşik yollarda hoplatıyor doktor rahat ol dedi o korunaklı yerde sadece ağır kaldırmayın dedi ani ve hızlı hareket etmeyin en önemlisi o. Tedavi oldugu için asırı dikkat ediyoruz yoksa haberı olmadan Yasantısına dikkat etmeden hamılelik yasayanlar oluyor. Sadece ağır bırsey kaldırmayın koltuk felan cekmeyın yoruldunuz mu hemen dinlenin.
Fitili qtarken tahriş etmiş olabilirsin canimAy kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Aynen sadece sakince yatın dinlenin bıraz dolaşın derken ilk 3 4 gun gecer odak noktası yapmayın stres olmayın inşallah güzel sonuc alacaksınız.Ya tabiki oyle ama biz tup bebek hastasi olunca sanirim daha hassas oluyoruz. biz biraz dikkatli olunca Allahta kismet ettiyse olacagi varsa oluyor.
Insallah cok tesekkur ederimAynen sadece sakince yatın dinlenin bıraz dolaşın derken ilk 3 4 gun gecer odak noktası yapmayın stres olmayın inşallah güzel sonuc alacaksınız.
Doktora gittim canım. Proluton vardı elimde vuruldum. Kanama alanı yok şükürFitili qtarken tahriş etmiş olabilirsin canim
İyi bayramlar canım çok geçmiş olsun, ben kullanıyorum prednol ama bişey yapmadı çok şükür bende, doktoruna sordun muKızlar gepinize hayırlı bayramlar rahatsız olduğum için burayla pek ilgilenemedim. Bu prednol benj mahvetti ya yediğim ne varsa çıkarıyorum sayesinde böyle olan var miyidi
Sana da geçmiş olsun canım. İyi bayramlarKızlar gepinize hayırlı bayramlar rahatsız olduğum için burayla pek ilgilenemedim. Bu prednol benj mahvetti ya yediğim ne varsa çıkarıyorum sayesinde böyle olan var miyidi
Kizlar selam bisey sorsam benimde transferin 2.gunu bugun, ustunuzu falan kendiniz mi giyiyosunuz ? Ben evden hic cikmadim ama evde hafif hafif geziniyorum.ustume yorgan cekerken bile tedirgin oluyorum bisi olurmu diye, fazla mi abartiyorum. Ev isi yemek vs yapmiyorum ama corabimi ustumu kendim giyebilirim heralde degilmi
Sorma sorma evde kalinca iste dusunuyo insan, hicbi belirtimde yok zaten cok erken daha persembe transfer oldum ne olacak dahaSen bendende pimpirikli çıktın, o kadar bişey olmaz canım, sadece ağır kaldırma, uzanma, çok ayakta kalma, hafif yürüyüşte ve giyinip soyunmada bişey olmaz bunları düşünüpte strese sokma kendini canım rahat ol
Zaten normalde rahatım öyle bişey yapmıyorum ama sabah kalkınca görünce pinpiriklendimSen bendende pimpirikli çıktın, o kadar bişey olmaz canım, sadece ağır kaldırma, uzanma, çok ayakta kalma, hafif yürüyüşte ve giyinip soyunmada bişey olmaz bunları düşünüpte strese sokma kendini canım rahat ol
Hayırlı olsun canım, hamilesinMerhaba hanımlar, bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu ilk idrarla yapmadım ama sizce hamile miyim??? Su an inanamiyorumda belki kendim mi çizgi görüyorum? Elim ayağım titriyo
Çok tebrik ederimmmMerhaba hanımlar, bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu ilk idrarla yapmadım ama sizce hamile miyim??? Su an inanamiyorumda belki kendim mi çizgi görüyorum? Elim ayağım titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?