- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
Testinizi paylaşabilir misiniz :) hayırlı olsun tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşaAllahSelam kızlar,
Gebelik testinde çift çizgiyi görünce kesin hamileyiz diyebilir miyiz :) negatif olma ihtimali yok değil mi :) Ben 7. Günde test yaptım. Diğer çizgiye göre silik ama baya belirgin.
İnşallah canımAklına bile getirme canım. Hiç olmamış gibi düşün. Güzel olacak İnşaAllaholumsuzluk yok
Bende 7.gunde çift cizgiyi gordum bu aradaSelam kızlar,
Gebelik testinde çift çizgiyi görünce kesin hamileyiz diyebilir miyiz :) negatif olma ihtimali yok değil mi :) Ben 7. Günde test yaptım. Diğer çizgiye göre silik ama baya belirgin.
Ekledim :)Bende 7.gunde çift cizgiyi gordum bu aradatestin fotografini atar misin?
Kan testin ne zaman baya koyu cizgibEkledim :)
İnşallah kuzum kalp atışını duysam rahatlayacağım onu da 10 gün sonra duyarsın dedi
Hayırlı olsunEkledim :)
İki katından fazla artmış MaşaAllah gayet iyiKızlar p.tesi günü 252 çıkmıştı bugün 697 çıktı sizce normal mi hemşireme henüz ulaşamadım merak ettim
Ayyy gerçekten mi korktum bianİki katından fazla artmış MaşaAllah gayet iyi
Evet canım stres yapma :)Ayyy gerçekten mi korktum bian
Benim de bugün 2. Günüm. Bugun azaldı göğüs agrilarim ama çok olmasa da hala var. kasık ağrılarım da azaldı. Akıntım da yok. ben de olmadı mı acaba diye düşünmeye başladım. Ama düşünmemek lazım başka şeylere odaklanmak lazım. Keşke elimizde olsaPozitif çıkan arkadaşlar, yine bir soru :) benim transferden önce ve sonra göğüslerim ağrıyordu… şimdi bugün 4. Gün ama hiç ağrım yokolmadı mı acaba diye düşünüyorum
5. Gün Transferi ve 7. Gün test yaptımKan testin ne zaman baya koyu cizgib
Gayet güzel canım çok iyi artmışKızlar p.tesi günü 252 çıkmıştı bugün 697 çıktı sizce normal mi hemşireme henüz ulaşamadım merak ettim
O da gelecek jnsallahİnşallah kuzum kalp atışını duysam rahatlayacağım onu da 10 gün sonra duyarsın dedi
Kan testim cuma günü sabırsızlıkla bekliyoruz :)Kan testin ne zaman baya koyu cizgib
Güzel artmış canım doktorun mu istedi tekrarKızlar p.tesi günü 252 çıkmıştı bugün 697 çıktı sizce normal mi hemşireme henüz ulaşamadım merak ettim
Ay az kalmisssKan testim cuma günü sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Ooo cok belli var bebis burdaEkledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?