ooo baya belli canım :) inşAllah geliyor bebişşşşNormalde adet günüm yarın ama geç yumurtladım pazar olmam gerekiyor. Bugün 9.günmelisaa93 Zumruduanka96 ay evet beraber yapacaktık dayanamadım @Tikabasa ilki ilk 5dk sonraki beklemiş hali
test yaptın mı?Bende gidip yarın kan mı versem diyorum ya böyle merakla beklemek çok zor
iki kez yumurtlamış olabilir misin? 9.güne göre fazla koyuNormalde adet günüm yarın ama geç yumurtladım pazar olmam gerekiyor. Bugün 9.günmelisaa93 Zumruduanka96 ay evet beraber yapacaktık dayanamadım @Tikabasa ilki ilk 5dk sonraki beklemiş hali
Aralıkta sağlıksız olmuştu ondan çok korkuyorum sevinemiyorum bile buradakilerle birlikte kendime hep sağlıklı ise tutunsun yoksa hiç görüp üzülmeyelim diye dua ediyorum inş hepimizin sağlıklı bebişi olurooo baya belli canım :) inşAllah geliyor bebişşşş
amiiin önemli olan sağlıkla kavuşmak :)Aralıkta sağlıksız olmuştu ondan çok korkuyorum sevinemiyorum bile buradakilerle birlikte kendime hep sağlıklı ise tutunsun yoksa hiç görüp üzülmeyelim diye dua ediyorum inş hepimizin sağlıklı bebişi olur
Alttaki test 25 üstünü algılayabiliyormuş o çok zor belli oluyor bence varsa 20 falandır diye düşündümiki kez yumurtlamış olabilir misin? 9.güne göre fazla koyu
9.gün genelde yerleşme zamanı ya ondan dedim acaba senin yakaladığından daha önce bir kez daha yumurtlamış olabilir misin:)Alttaki test 25 üstünü algılayabiliyormuş o çok zor belli oluyor bence varsa 20 falandır diye düşündüm
Adetinin bir kaç gün geçmesini bekle bence canımBende gidip yarın kan mı versem diyorum ya böyle merakla beklemek çok zor
Cnm aralık ayıydı testi attım ben4,1 testin var mı peki ben de korkuyorum
Yok yapmadım kanda daha erken çıkıyor ya ondantest yaptın mı?
evet canım artımed yanıltıcı olabiliyor. testin ilk 10 dksını ciddiye al sonra at gitsinKızlar benim bugün büyük ihtimal 13. Gün sabah artımed yaptım ben görür gibi oldum ama daha belirgin cıkardı diye düsünüp bakmadım simdi sabah gördügüm yer daha belirgin olmus yumurtlamayı akıntıma göre takip ettigim icin tam bilemedim hangi gün büyük ihtimal kuruma cizgisi bu dimi artımed cıkarıyor mu kuruma Eki Görüntüle 3254843
Yok alttaki awox muydu ne erken gebelik almıştım onu yaptım üstteki innovita. Hata var mıdır acaba ben de şimdi bilemedim 2 gün sonra sabah tekrar yapmayı düşünüyorum ilk idrarı bilerek koşup yaptım ki test yapmayayım sonra dayanamadım yine normalle yaptımCnm aralık ayıydı testi attım ben
Ama 9. Gün 5 dakkada bu kadar net çıktıysa walla sasırdım ayyy inşallh vardırtestlere gore var
Bu 2 testtin 2sidemi innovita?
o daha yıpratıcı ama :)Yok yapmadım kanda daha erken çıkıyor ya ondan
Aslında benim pazartesi doktor kontrolüm var onu beklemem lazım ama dayanamıyor insan yaAdetinin bir kaç gün geçmesini bekle bence canım
Bnde sasırdım 9. Gune göre çok belli9.gün genelde yerleşme zamanı ya ondan dedim acaba senin yakaladığından daha önce bir kez daha yumurtlamış olabilir misin:)
Tmm canım dogru attım gittievet canım artımed yanıltıcı olabiliyor. testin ilk 10 dksını ciddiye al sonra at gitsin
Ben bazen erken yumurtluyorum diye sürekli test yaptım perşembeden ctsiye kadar pik kaldı acaba o zaman çatladı da testte mi görülmedi ben de anlamadım şu an. Hatta çatlamadı diye havuç yedim ctsi gecesi aşırı akıntım oldu ordan çatladığını anladım sabah da silikleşti9.gün genelde yerleşme zamanı ya ondan dedim acaba senin yakaladığından daha önce bir kez daha yumurtlamış olabilir misin:)
evet bence de bariz hamileBnde sasırdım 9. Gune göre çok belli
Ama 2 testtede çizgi var
Bnce bariz hamiş
uvercinka65 cnm bi kaç gun daha bekle
Kanda çok erken öğrendiğinde daha cok stres oluyo inan, tecrubeyle sabittr
Bn şahsen testte koyuluk görmden kan vermem bosuna