- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
Öyle doğru dayanamıyo bağımlılık yapıyo testlerAslında benim pazartesi doktor kontrolüm var onu beklemem lazım ama dayanamıyor insan ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle doğru dayanamıyo bağımlılık yapıyo testlerAslında benim pazartesi doktor kontrolüm var onu beklemem lazım ama dayanamıyor insan ya
Ben baya bildiğin koyu çıktı ama yaptığım ay regl olmuştumKızlar ben dayanamadım test yaptım innovita hcg testi kullanıp yanılan var mı hiç bende silik çizgi çıktı ama emin olamıyorum
Bende innovita ile bata 6 gün kala silik çizgi görmüştüm gidip kan vermiştim 33 çıkmıştı canım .Yok alttaki awox muydu ne erken gebelik almıştım onu yaptım üstteki innovita. Hata var mıdır acaba ben de şimdi bilemedim 2 gün sonra sabah tekrar yapmayı düşünüyorum ilk idrarı bilerek koşup yaptım ki test yapmayayım sonra dayanamadım yine normalle yaptım acaba yumurta çatladı da lh testi mi geç gösterdi
iki kez yumurtladığını düşünüyorum o aralarda :) ilkinden geliyor bebiş benceBen bazen erken yumurtluyorum diye sürekli test yaptım perşembeden ctsiye kadar pik kaldı acaba o zaman çatladı da testte mi görülmedi ben de anlamadım şu an. Hatta çatlamadı diye havuç yedim ctsi gecesi aşırı akıntım oldu ordan çatladığını anladım sabah da silikleşti
Bilerek test almıyorum sadece bir tane bırakıyorumÖyle doğru dayanamıyo bağımlılık yapıyo testler
Aaaa cnm bnımde aralıkta 9 gun pik kaldı megrse çatlamışBen bazen erken yumurtluyorum diye sürekli test yaptım perşembeden ctsiye kadar pik kaldı acaba o zaman çatladı da testte mi görülmedi ben de anlamadım şu an. Hatta çatlamadı diye havuç yedim ctsi gecesi aşırı akıntım oldu ordan çatladığını anladım sabah da silikleşti
İnşallahİnşAllah pozitif çıkar
Valla bende saldım bu ay ne ovulasyon takip ettim ne bişey yaptım bu ayda böyle deniyim dedim 13 gün var bata böyle olursa şaşırırım vallaBilerek test almıyorum sadece bir tane bırakıyorum
ya bekle yada kaset test ile takip yap :) beklemek en güzeli tabi
Gerçekten miBen baya bildiğin koyu çıktı ama yaptığım ay regl olmuştum
Senin testin fotoğrafı var mı kuzuBende innovita ile bata 6 gün kala silik çizgi görmüştüm gidip kan vermiştim 33 çıkmıştı canım .
sen iki test yaptın ikisinde de var bozma moralini :)Gerçekten mi
Baya siliktiSenin testin fotoğrafı var mı kuzu
Beta buna göre iyi çıkmış canım ya sevindim şuanBaya silikti
Bu testi takip eden bir sayfa vardı ona atmıştım o da 5 in altında değerin muhtemelen demişti ama ben o yazana kadar kanı çoktan vermişti değerim 33 çıkınca tekrar yazdım beta her an artar sen kan verene kadar artmış demekki demiştiBeta buna göre iyi çıkmış canım ya sevindim şuan
Zaten bir öncekinde o kadar kan vermiştim ki kollarım morarmıştı ondan evde test yapıp haftaya kan veririm benim doktor karından görmek için 6bini beklemek lazım demişti aletinden dolayı galiba ondan daha 2 haftayı bulur. Sayenizde hamile olduğuma inanıp şimdi plana başladım ama inş doğrudurkese 1000 betadan sonra görünüyormuş canım bekleyelim bakalım bence bugün 12.günün
baya görünüyor canım hayırlı olsunNormalde adet günüm yarın ama geç yumurtladım pazar olmam gerekiyor. Bugün 9.gün melisaa93 Zumruduanka96 ay evet beraber yapacaktık dayanamadım @Tikabasa ilki ilk 5dk sonraki beklemiş hali
Evet canım 2 tane yapmıştım 2side aynı çıkmıştıGerçekten mi