- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Ooo daha çok varmış bir an acaba mı demiştimHaftaya pazar kuzum daha çok var dayanamayıp çarşamba test yaparım diye düşünüyorum şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo daha çok varmış bir an acaba mı demiştimHaftaya pazar kuzum daha çok var dayanamayıp çarşamba test yaparım diye düşünüyorum şimdiden
Merhaba son durum nedirSelam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
Bi kaç gün sor tekrar yap olmadıBilmiyorum cnm iste erken gebelik yaptim dun gün içerisinde negatif çıktı. Bugun 4 gun kaldi adete siskinligimde var biraz
Yerleşme mi acaba?Kızlar iyi akşamlar 29 Mayıs bat idi dün testimi buraya atmıştım ama bugün kahverengi leke geldi.. yine üzgünüm
Olabiliyor mu öyle birseyYerleşme mi acaba?
Olabilir pembe kahverengi bir akıntı. Ama adet kadar çok gelmemeli ve pıhtı olmamaliOlabiliyor mu öyle birsey
Suan kahverengi peçeleye geliyor bakalım yarın belli olur heraldeOlabilir pembe kahverengi bir akıntı. Ama adet kadar çok gelmemeli ve pıhtı olmamali
hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Sizinle aynı durumdayız sanırım benim de sat 1 Mayıs dün test yaptım pozitif çıktı ama bugün akşam kahverengi lekelenme başladıKızlar merhaba yine ben geldim. Benim karnım da hala ara ara adet olacakmış gibi ağrı var bugün de kahverengi lekelenme oldu hala devam eden ara ara ama sadece peçeteye gelen bir lekelenme sizce ne yapmam lazım hasteneye gitmeliniyim karnım da devamlı bir baskı şişkinlik var ilk hamileliğim birşey bilmiyorum maalesef
Aaa evet aynıyız Neden böyle oluyor ki peki benim çok moralim bozuldu doktora da ulaşamadımSizinle aynı durumdayız sanırım benim de sat 1 Mayıs dün test yaptım pozitif çıktı ama bugün akşam kahverengi lekelenme başladı
Kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum yerleşmede olabilir hayırlısı olsunAaa evet aynıyız Neden böyle oluyor ki peki benim çok moralim bozuldu doktora da ulaşamadım
İnşallah öyle değildir canın gönlünü ferah tut. Ben 26 sında kan verdim 37 çıktı yarın yine kan vercem yarın belli olur herhaldeKimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum yerleşmede olabilir hayırlısı olsun
Salı günü yapicam cnm kısmet olursa bakalim hayırlısı umudum cok az ama inşallah güzel sonuçlanır dua edin bana da ne olurBi kaç gün sor tekrar yap olmadı
Bugün değerim 104 olmuş 70 den ara da 4 gün var değer düşük mü sizceAllah yardımcın olsun inşallah çok fazla migren atağı yaşamazsın beni o mahvetmişti. Ne demek ne mutlu bana rahatlattıysam ama öyle o sancılar normal çünkü normalde adet olman gereken zamanlar ama olmuyorsun çünkü yerleşme sancıları oluyor doktor da normal öyle demişti
Amin inşallah değerim 104 çıktı 4 gün önce 70 di düşük bir değer mi çok korkuyorumCanım bende 5 haftalığım. Hafif bulantı var midem karışık gibi... Ama bu benim 3. Hamileliğim ilkte ne zaman başladı hiç hatırlamıyorum ama beni zorlamamıştı. Hamile olduğumu bilecek kadar kusmuştum. Oğlumda 7. Haftadan sonra 25. Haftaya kadar ne yediysem kusmuştum... Bunda bakalım nasıl olacak... Sağlıkla gelsinler hepsi geçer
Ne zaman öğrendin ilk kez mi leke oldu? Kan verdin mi?Yerleşme mi acaba?
Aynı yerde mi ölçtürdün iki kan değerini de?Amin inşallah değerim 104 çıktı 4 gün önce 70 di düşük bir değer mi çok korkuyorum
İnşAllah canım ederimSalı günü yapicam cnm kısmet olursa bakalim hayırlısı umudum cok az ama inşallah güzel sonuçlanır dua edin bana da ne olur