- 4 Mayıs 2015
- 10.689
- 16.662
Pik olmuş canımEki Görüntüle 3253820 canim kızlar dün yine atmıştım, koyulasmasi gerektiğini söylemiştiniz. Ne alemde sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik olmuş canımEki Görüntüle 3253820 canim kızlar dün yine atmıştım, koyulasmasi gerektiğini söylemiştiniz. Ne alemde sizce
Benim de 6 günüm kaldıııı bende çarşamba test yapıcam İnşAllah bu ay pozitifleri görürüzbenimde 6 günüm kaldı, ay nı gidiyoruzz ben çarşamba test yapıcam
Bence var canım baya belli silik çizgi ama yinede sabahları ilk idrarla test yapmaya devam et koyulaşmasına bakalım. İnşAllah koyulaşırVar mıdır sizce
İnş sıvı alma tekrarla çok dayanamıyorsan ama bence sabah yapİşte ne zaman çıktığını bilmiyorum artık hayırlısı olsun inşallah istediğimiz gibi oluuurrr
İnşallah vardirrr teşekkür ederim cevap içinBence var canım baya belli silik çizgi ama yinede sabahları ilk idrarla test yapmaya devam et koyulaşmasına bakalım. İnşAllah koyulaşır
Yok daha yapmiycam köyde oturuyorum öyle hemen alamıyorum testi adet günümde sabah yapayım tekrardanİnş sıvı alma tekrarla çok dayanamıyorsan ama bence sabah yap
Bende güvenmiyorum o yüzden salı son testi yaparım çıkarsa kan veririm çıkmazsa birdahaki ayAynen ya çok net görünüyor filtrede silik çizgi. Bakalım koyulaşacak mı güvenmiyorum artık silik çizgilere
Yumurtlama için sordum, testi ters tutmusum fotoda. Şöyle düzgünce çektim tekrar,galiba peak oldu. Çatlama için devam edicem ölçmeyeGebelik için mi yapıyorsunuz yoksa yumurtlama için mi yumurtlamaysa bugün yarın pik olur gibi duruyor
Hayır bu testlerde henüz pik yok canım bugün attığında pik değil olmak üzere devam et yapmayaYumurtlama için sordum, testi ters tutmusum fotoda. Şöyle düzgünce çektim tekrar,galiba peak oldu. Çatlama için devam edicem ölçmeye Eki Görüntüle 3253856
Canım testin pik olmuş mutlaka değerlendir bugünü 1-2 hüne çatlamada görürsün zatenEki Görüntüle 3253820 canim kızlar dün yine atmıştım, koyulasmasi gerektiğini söylemiştiniz. Ne alemde sizce
Canım bende 5 haftalığım. Hafif bulantı var midem karışık gibi... Ama bu benim 3. Hamileliğim ilkte ne zaman başladı hiç hatırlamıyorum ama beni zorlamamıştı. Hamile olduğumu bilecek kadar kusmuştum. Oğlumda 7. Haftadan sonra 25. Haftaya kadar ne yediysem kusmuştum... Bunda bakalım nasıl olacak... Sağlıkla gelsinler hepsi geçerEvet aynıyız Belim de çok ağrı yok henüz pazartesi 5 hafta kendi hesaplarıma göre siz ne kadar olarak tahmin ediyorsunuz ve bulantı gibi belirtileriniz varmı bende yok şaşırıyorum
Tasu cnmCanım bende 5 haftalığım. Hafif bulantı var midem karışık gibi... Ama bu benim 3. Hamileliğim ilkte ne zaman başladı hiç hatırlamıyorum ama beni zorlamamıştı. Hamile olduğumu bilecek kadar kusmuştum. Oğlumda 7. Haftadan sonra 25. Haftaya kadar ne yediysem kusmuştum... Bunda bakalım nasıl olacak... Sağlıkla gelsinler hepsi geçer
Allah yardımcın olsun inşallah çok fazla migren atağı yaşamazsın beni o mahvetmişti. Ne demek ne mutlu bana rahatlattıysam ama öyle o sancılar normal çünkü normalde adet olman gereken zamanlar ama olmuyorsun çünkü yerleşme sancıları oluyor doktor da normal öyle demiştiEvet benimde migren sorunum var be 1 haftadır şiddetlenen baş ağrılarım umarım herşey yolundadır teşekkür ederim rahatlattınız
Ben de gebelikte çıkmaz diye lh testi yaptım ama silik çıktıKızlar buda lh testim gayet silik
Baya koyu çıkmış aslında Kaç gün kaldı bataBen de gebelikte çıkmaz diye lh testi yaptım ama silik çıktı
Haftaya pazar kuzum daha çok var dayanamayıp çarşamba test yaparım diye düşünüyorum şimdidenBaya koyu çıkmış aslında Kaç gün kaldı bata
ben iğne yaptırdım o yüzden bir az beklemeye çalışıyorumSende salı son testimi yapıcam çıktı çıktı çıkmadı köşeme geçicem
Güzel sonuçlar alırsın inşallahben iğne yaptırdım o yüzden bir az beklemeye çalışıyorum