Bilmiyorum cnm iste erken gebelik yaptim dun gün içerisinde negatif çıktı. Bugun 4 gun kaldi adete siskinligimde var birazTabi canım benim sabahları regl olacakmış gibi ağrım oluyordu Bi süre sonra geçiyordu. İnşallah vardır sende de bsyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum cnm iste erken gebelik yaptim dun gün içerisinde negatif çıktı. Bugun 4 gun kaldi adete siskinligimde var birazTabi canım benim sabahları regl olacakmış gibi ağrım oluyordu Bi süre sonra geçiyordu. İnşallah vardır sende de bsyler
Öncekiler nasıldıkı?Çok silik bir çizgi var acaba düşüyor mu yükseliyor mu çatlatma 8. Gun
Bugünkü testim sabah ilk idrarla yaptım sonra oy kullanmaya gittim geldim böyleydiHaber verin merak ettim
Bu şekilde çıktı bugünkü sonucumHaber verin merak ettim
benimde 6 günüm kaldı, ay nı gidiyoruzz ben çarşamba test yapıcamKızlar ben test yaptım ama prodoctor markası ve 10dk bekledi böyle çıktı her zaman ki gibi silik çizgilerle uğraşıyorum 6 günüm kaldı reglime
Sende salı son testimi yapıcam çıktı çıktı çıkmadı köşeme geçicembenimde 6 günüm kaldı, ay nı gidiyoruzz ben çarşamba test yapıcam
İlk defa yaptimÖncekiler nasıldıkı?
Bnce düşüyordur
Var mıdır sizceBu şekilde çıktı bugünkü sonucum
Gebelik için mi yapıyorsunuz yoksa yumurtlama için mi yumurtlamaysa bugün yarın pik olur gibi duruyorEki Görüntüle 3253820 canim kızlar dün yine atmıştım, koyulasmasi gerektiğini söylemiştiniz. Ne alemde sizce
Yani ara verdiğimiz için kurutma da olabilir net birşey diyemiyorumVar mıdır sizce
İlk 10 -15 dk da çıktıysa vardirVar mıdır sizce
Bu şekilde çıktı bugünkü sonucum
İşte ne zaman çıktığını bilmiyorum artık hayırlısı olsun inşallah istediğimiz gibi oluuurrrİlk 10 -15 dk da çıktıysa vardir
Aynen ya çok net görünüyor filtrede silik çizgi. Bakalım koyulaşacak mı güvenmiyorum artık silik çizgilereKızlar ben test yaptım ama prodoctor markası ve 10dk bekledi böyle çıktı her zaman ki gibi silik çizgilerle uğraşıyorum 6 günüm kaldı reglime