2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Benim eşim bu ay hiç inanmıyordu kuzum olmaz diyordu ama test öyle demiyor gibi inşallah yanılmaz
Hadi inşallah balım 4 gün kaldı bakalım Allah'ım yüzümüze baksın benim test te en sandığını aldım keşke erken gebelik testi alsaydim kaset garanti diye aldım ama ben bekliycem daha yapmam strese giriyorum

Ya kızlar ağlıycam dün innovita 4 tane test yaptım silik çizgi çıktı comfort hiç çizgi yok

4 gun once ultrosana baktitrttim adetim 1 bucuk ay geciktigi icin bugun dokyor aradi 16 haftalik gebesin dedi kan testi vermis tim cikmamisti doktor ultrosonda var dedi ama kanda cikmiuor sizce neden gercekten fotoda gebelik varmi
Merhaba 4 aylık gebelikte kan testi negatif mi çıktı anlayamadım bir yardımcı olabilir misiniz

Selam can kızlar , bilenler bilir her ay testlerindeki silik çizgilerle meşhur olmuş bir arkadaşınızım ben :) elbette şimdi yine yaptım bata 6/7 gün var . Marka : freely erken gebelik

Eklentiler

• IMG_0678.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0663.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 66
Canım ben baya gördüm çizgi bak efektli daha belirgin efektsizde gördüm ama
Selam can kızlar , bilenler bilir her ay testlerindeki silik çizgilerle meşhur olmuş bir arkadaşınızım ben :) elbette şimdi yine yaptım bata 6/7 gün var . Marka : freely erken gebelik

Eklentiler

• 4CE6A5EB-72AC-426E-9655-D36A2BCA0346.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben baya gördüm çizgi bak efektli daha belirgin efektsizde gördüm ama
Evet kuzum ben de görüyorum ama nedense ben her ay en az bu kadar belirgin çizgi görüp sonra adet oluyorum hepsi kimyasal olamaz herhalde bu ay da negatifse bir doktora görüneceğim

Evet kuzum ben de görüyorum ama nedense ben her ay en az bu kadar belirgin çizgi görüp sonra adet oluyorum hepsi kimyasal olamaz herhalde bu ay da negatifse bir doktora görüneceğim
Evet canım bende seni hatırlıyorum hep bariz silik çizgi çıkıyordu. Yarın tekrar denesene inşallah koyulaşacak canım bu testi daha önce denemişmiydin

Evet canım bende seni hatırlıyorum hep bariz silik çizgi çıkıyordu. Yarın tekrar denesene inşallah koyulaşacak canım bu testi daha önce denemişmiydin
Yok hiç denemedim her sabah bir yapayım bakalım , varda mantıken bir öncekinden koyu olması lazım

Yok hiç denemedim her sabah bir yapayım bakalım , varda mantıken bir öncekinden koyu olması lazım
Ozaman umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok inşallah yarın daha belirgin bir çizgi görürsün Sen niye bizim ocak topicine gelmiyorsun buralarda kimse kalmamış

Mas
Buna bende cevap vermiş olayım, uygulamanın gösterdiği pik tarihte ilişki olmuştu ve bir kaç gün öncesinde olmuştu, şimdi 3 aylık bir oğlum var ellerinden öper teyzesi
Maşallah Allah bağışlasın benimde bir oğlum var kız için takip ettim iki ay ilişkiden sonra ovu testi yaptım baktım pik erken yumurtlayacagim tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…