2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Merhaba varmı gelişme baya olmuş bu yorumu. Yazalı inşallah vardır isminden anlaşıldığı üzere pcolusun kaç sene evlisin bende aynı durumdayım
Merhaba mesajınızı yeni gördüm maalesef bir gelişme yok umarım en kısa sürede sonuç alırız her ikimizde iki yıl oldu evleneli başından beri istiyoruz ama nasip olmadı siz kaç yıllık evlisiniz

Kristiala bu senin kaçıncı günündeki testti canım

Merhaba benimde bugün yumurtlama günüm sanirim çatlama yarın olurmu

Eklentiler

• IMG_20230714_161109.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 62
yaaaa yusrakuuşş çok sevindiiim çooook sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına allll
unutmadımm hala dualarımdasınn ve takipteydimm bir bakayım dedim ve çok güzel habeeerr çokkk
-

Kizlar birsey sormam lazım bugün adetim gecikelii 6 günü dün pembe renginde leke geldi adet oldum sandim ve dünden beli oyle afedersiniz peçete surmedigiim sürece o leke yok sizce adet mi oldum bugün bekliyim mi acik renk de ama bilemedim

yaaaa yusrakuuşş çok sevindiiim çooook sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına allll
unutmadımm hala dualarımdasınn ve takipteydimm bir bakayım dedim ve çok güzel habeeerr çokkk

-

Bende ilk baya sevindim ama durmadı yine kananam oldu kimyasaldı sanırsam nasip değilmiş canım tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini umarım sağlıkla tekrar nasip olur hayırlı tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…