- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
Maşallah canım çok belirgin bence annesine saglıkla tutunacak bence özel aracınızla gidiyorsanız sıkıntı olmaz eşin bebege göre gitsin hız yapmasınKızlar merhaba
Bu benim 4.gebeligim olacak
Adetim 1 gun gecikti. Ben de one step erken gebelik testi yaptım bu sabah. Yorumlanabilir misiniz?
Benim gebeliklerim genelde bayrama denk geliyor. Yola çıkıyoruz kaybim da oluyor. Ne yapayım bilemedim.sag kasikta ara ara batmalarim var.
Bayram olunca mecburen gidiyoruz 4 saatlik yol çok değil neyse ki :)Baya belirgin masallah. Risk varsa yola çıkmayın yada saat başı mola vererek biraz yürüyüş yaparak yolculuk yapın. Mümkünse eğer uzanın yolculuk sırasında.
Çok teşekkürlerMaşallah yorumlanacak bir durum yok, hamilesiniztebrik ediyorum
Acaba bugün bir acil doktoruna mı görünseniz? Bilemedim ki ne yapılır bu durumda. Ya da yolculuğu mu erteleseniz.
Hadi inşallah çok sevindim ben gerçekten moral verdiniz kızlar hepiniz çok sağ olunMaşallah canım çok belirgin bence annesine saglıkla tutunacak bence özel aracınızla gidiyorsanız sıkıntı olmaz eşin bebege göre gitsin hız yapmasın
Merhabalar inostrolun faydasını gördünüz mü bu ay doktorum verdi ama bugün regl olmam gerekiyordu olmadım folik asit ya gecikme yapar mı bilemedim testte negatif çıktıaşkım ben inostrol kullanıyorum doktor kontrolunde folik asit günde 2 tane, benim adet döngüm 28 gün ovulasyon testi yapamamıstım daha önce bu ay sipariş vermiştim tutsun diye hatta ama 14. güne özellikle dikkst etmiştim yumurta çatlama zamanı bir gün öncesi ve bir gün sonrası günü hepsini değerlendirdim. iphone’un sağlık bölümünde de maviyle çizili olan doğurganlık dönemi günlerinin hepsini değerlendirdim. 14. günde çatladığımı düşündüğüm günde asssla yataktan hiç kalkmadım o şekilde öylece yattım uyudum bir gram kıpırdamadım. normalde 30 dk falan bekliyorum kalkıyorum sonra. 30 dk 45 dk yatak baslıgına kalcamı dayayıp ayaklarımı tavana dogru yükselttim. etkili oldu sanırım ya
Hala pik canım çatlayana kadar devam et benceÜstteki dün alttaki bugünkü ovulasyon testi kızlar yorumlayın dünü değerlendirdim bugünüde mi değerlendiriyim?
Eki Görüntüle 3266239
Evet ve test yapmaya devam et kuzu silikleşmeye başlayana kadar denemelere devamÜstteki dün alttaki bugünkü ovulasyon testi kızlar yorumlayın dünü değerlendirdim bugünüde mi değerlendiriyim?
Eki Görüntüle 3266239
Canımmmm nasılsınnnHala pik canım çatlayana kadar devam et bence
İyi kuzumCanımmmm nasılsınnn
Bende iyimİyi kuzumsen nasılsın toparlandın maşallah. Nasıl oldun kanaman kesildi mi
bu ay tekrar adetin erken gelebilir canım düşükten sonraki kanama adetten sayılmıyor bazen benim 1 ay boyunca lekelenmelerim hiç geçmedi ama benim betam 5000 lere çıkmıştı. Seninki kimyasal oldugu için sıkıntı olmaz temmuzda hamilesin inşallah bebemBende iyimkanamam evet kesildi bugün temizlendim artık sadece karnımın sol tarafı ağrıyo baya
Şimdi kan testine çağırdılar cuma günü ertesi günde doktorlar mail atıyorlar en son verişimde tekrar kan istediler canım ayyyy hadi inşallahbu ay tekrar adetin erken gelebilir canım düşükten sonraki kanama adetten sayılmıyor bazen benim 1 ay boyunca lekelenmelerim hiç geçmedi ama benim betam 5000 lere çıkmıştı. Seninki kimyasal oldugu için sıkıntı olmaz temmuzda hamilesin inşallah bebemtekrar kontrole git istersen canım
İnşallah canım inşallah güzel haberleri alalım artık saglıklı saglıklı düşükler kimyasallar olmadan canım.Şimdi kan testine çağırdılar cuma günü ertesi günde doktorlar mail atıyorlar en son verişimde tekrar kan istediler canım ayyyy hadi inşallah
Ay Allahım hepimize nasip etsin sağlıklı gebelik valla Allahım düşmanıma bile yaşatmasınnnn aman amanİnşallah canım inşallah güzel haberleri alalım artık saglıklı saglıklı düşükler kimyasallar olmadan canım.
SupersiiinnnTavsiyelerinize kulak verdim. Gururumu bir kenara bıraktımartık kız olursa Arefe koyarız adını
Doğanın bir tür nüfus planlama politikasi olabilirYakın zamanda ilişki olduysa şansın var gene. Kaçırdım diye düşünme.
ayrıca ovu zamanı bizdeki salgılanan duymadığımız hissetmediğimiz bi koku oluyormuş ve çoğu eşlerde tamda bu dönemde tartisiyormus. Hic kızma kendine çiftlerin nerdeyse hepsi tartışır küser o dönemde. Bilimsel açıklaması nedir bilmem fakat var bole bisey. Umudunu kaybetme ve bugün ve öncesini aklından çıkart. Eger nasibinde varsa gelecektir kalbini ferah tut bayramın tadını çıkart iyi yolculuklar
Tamam canım aksi gibi bayram geliyorHala pik canım çatlayana kadar devam et bence