- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Bizi influence et bize link at çok iyi çekmişKızlar yatak süpürgesi aldım. Ben nelerin arasında uyuyormuşum, çocuk yapmaya çalışıyormuşum. Alerjisi olanlar mutlaka bir yatak süpürgesi almalı.
Eki Görüntüle 3265174
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi influence et bize link at çok iyi çekmişKızlar yatak süpürgesi aldım. Ben nelerin arasında uyuyormuşum, çocuk yapmaya çalışıyormuşum. Alerjisi olanlar mutlaka bir yatak süpürgesi almalı.
Eki Görüntüle 3265174
Ay çokta fenayım normalde gaddar bir insanım pek duygusal değilim ama nedense bu şarkıyı dinleyince başlıyorum ağlamaya bağıra bağıra ağlayasım geliyor
Asla yapmam deyip benim de 7. Gün başlamam çok çok silik 10. Ve 11. Gün çıkmıştı bende hadi güzel haberler inşallahTest perilerim geldi yine erkenden pik 7 çatlama 6. Günüm
Evet tüylerim diken diken oluyorNe güzel sesi var
Ay bana kalsa ertesi günü başlarımda bu kadar tutabildim kendimi inşallahAsla yapmam deyip benim de 7. Gün başlamam çok çok silik 10. Ve 11. Gün çıkmıştı bende hadi güzel haberler inşallah
Bak ben hemşireyim eşime diyorumki kadın doğumcunun yanında asistan çalışa bilirim bütün hastalar beni sever..neyi nasıl etmek anlatırım usanmadanhe valla, dün ablamla konuşuyorum, kendisi doktor, konu açıldı, yumurtalamayla bağlı, diyorum yok ben çok araştırdım sen yanlış biliyorsun))) biz kafamıza çok takıyoruz valla
Valla link paylaşmak yasak diye görsel eklim. Baya araştırdım. Çok pahalıydı diğer markalar, hiç gerek yokmuş. Muhteşem bişi. Hoover zaten baya kalitelidir. Çamaşır kurutma makinem de Hoover, çok memnunum.Bizi influence et bize link at çok iyi çekmiş
Ay çokta fenayım normalde gaddar bir insanım pek duygusal değilim ama nedense bu şarkıyı dinleyince başlıyorum ağlamaya bağıra bağıra ağlayasım geliyor
Tamam canım teşekkür ederimValla link paylaşmak yasak diye görsel eklim. Baya araştırdım. Çok pahalıydı diğer markalar, hiç gerek yokmuş. Muhteşem bişi. Hoover zaten baya kalitelidir. Çamaşır kurutma makinem de Hoover, çok memnunum.
Eki Görüntüle 3265178
As bayrakları asBurda bunu koysam yeri olur
Ay evet evet canım benimBurda bunu koysam yeri olur
Ben asıl Zaur’a bayılıyorum ya Adamın sesi çok huzur veriyor banaİki kişi düet etdiğini bilmiyordum .hep tek diyordu şarkıyı Elçin
Kuzum ben desem Zauru şimdi görüyorumBen asıl Zaur’a bayılıyorum ya Adamın sesi çok huzur veriyor bana
Yeni ünlü oluyor zaten Bir kafede bu şarkıyı söyledi çok beğenildi ısrarla tam söylenmesi istendi ama düet yaptılar. Zaur’dan tek başına söylemesini beklemişti benim gibilerKuzum ben desem Zauru şimdi görüyorum
bunu da dinle o zaman))
Bat günü olupta hala test yapmayan benAy bana kalsa ertesi günü başlarımda bu kadar tutabildim kendimi inşallah