farketmezki sigorta karşılamıyor korunsaydın diyorBelki haberm yok belki bilmiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farketmezki sigorta karşılamıyor korunsaydın diyorBelki haberm yok belki bilmiyorm
Hadi yaa. Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyorsunfarketmezki sigorta karşılamıyor korunsaydın diyor
Öyle yani kuralları var. Çıkıyor sistemde gebelik haftası.Hadi yaa. Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyorsun
aynısı dün bizde de yaşandı, doktorun yazdığıu antibiotiki içmedim, neden içmedin soruyor, diyorum belki hamileyim))) diyor ultrasona girdik ya nasıl hamilesin diyorum ola bilir bilmiyorum))Eşime diyorum dur belki hamileyim diye..bana diyor nasıl yani hamilemisinben nerden bileyim ya işte ola bilir diyorum
ihtimal yok, ama olursa marta da şubata da gelicem)))Kızlar nolur şubat annelerine gelin ya buradaki muhabbet çok iyi martın başı olanlar şubata gelsin lütfen bakın totem motem yapın biseyler
benim annem de hep inşallah kendin gibi çocuğun olur, ne çekdiğimi anlarsın diyordu ))) yapıp yapıp hep haklıymışım gibi davranıyordum))) düşün istediğimi yapmamışlar diye inadımdan bak yapmıyorsanız oturcam diyip ateşe oturmuşum daha 4 yaşımda))Koç burcları övülmüş sağolun var olun ben koc burcluluğumdan cok cektim bu ay hamile kalmasaydım temmuz da dükkanı kapatacaktım valla annem yaramazlıgımdan beni çapa cocuk psikiyatriye götürmüs cok zekiler ama cok fenalar çekemem kendim gibi dedim
Hahah aynı ben inşallah bizim gibi olmazlar ya tam tersimiz olsunlar uslu laf dinleyenbenim annem de hep inşallah kendin gibi çocuğun olur, ne çekdiğimi anlarsın diyordu ))) yapıp yapıp hep haklıymışım gibi davranıyordum))) düşün istediğimi yapmamışlar diye inadımdan bak yapmıyorsanız oturcam diyip ateşe oturmuşum daha 4 yaşımda))
yok ya bizim gibi olsunlar, çok çekemezsem gönderirim annemin yanına o alışkın benden))) pısırık çocuk sevmiyorum, bizi cehennemin en dib köşesine koysalar yol bulup çıkarız, çünki hayatı doya doya yaşamışızHahah aynı ben inşallah bizim gibi olmazlar ya tam tersimiz olsunlar uslu laf dinleyen
Valla bence bütün erkeklerde kafa aynı çalışıyorhem biz kadınlara bakarak daha rahat onlar..yerlerimizi değişsek hemen hamile kalırlaraynısı dün bizde de yaşandı, doktorun yazdığıu antibiotiki içmedim, neden içmedin soruyor, diyorum belki hamileyim))) diyor ultrasona girdik ya nasıl hamilesin diyorum ola bilir bilmiyorum))
Adet olmazsam şu 2 gün sendeyim inşallahKızlar nolur şubat annelerine gelin ya buradaki muhabbet çok iyi martın başı olanlar şubata gelsin lütfen bakın totem motem yapın biseyler
he valla, dün ablamla konuşuyorum, kendisi doktor, konu açıldı, yumurtalamayla bağlı, diyorum yok ben çok araştırdım sen yanlış biliyorsun))) biz kafamıza çok takıyoruz vallaValla bence bütün erkeklerde kafa aynı çalışıyorhem biz kadınlara bakarak daha rahat onlar..yerlerimizi değişsek hemen hamile kalırlar
baya gecikmişinTest perilerim geldi yine erkenden pik 7 çatlama 6. Günüm
KK uzmanlığı aldık bizhe valla, dün ablamla konuşuyorum, kendisi doktor, konu açıldı, yumurtalamayla bağlı, diyorum yok ben çok araştırdım sen yanlış biliyorsun))) biz kafamıza çok takıyoruz valla
bende aynısını söyledim)))KK uzmanlığı aldık biz
Ve yine o meşhur gölgeTest perilerim geldi yine erkenden pik 7 çatlama 6. Günüm
özellikle dün yazılan doktor yorumlarından sonra öyle her doktora güven olmayacağını çok daha iyi anladım :) ama buraya güvenim tambende aynısını söyledim)))
Hahaha evetbaya gecikmişin
BitmiyorduuVe yine o meşhur gölge