- 13 Aralık 2015
- 828
- 672
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçme bence canım yani eğer beta düşmediyse müdahale gerekli olabilirGünaydın cancazım kan vermeye gıdıcemde bu bardak kahve ıceyim mi şimdi bilemedim yaa
Galiba 2 3 gün istirahat ediliyorKızlar aşılamadan sonra günlük hayata devam mı ediliyor yoksa istirahat şart mı
o anki ruh halim karar vercek artık sende bayramda yaparsın artık :)Sen nasıl istiyorsan Belirsiz bir durum yaşanabilir onu istemezsen biraz daha beklersin
bizimki de her ay bu ay kesin hamilesin diyor bende artık diyorsun olmuyor söyleme diyorumEşime diyorum dur belki hamileyim diye..bana diyor nasıl yani hamilemisinben nerden bileyim ya işte ola bilir diyorum
Ya içmiş bulundumİçme bence canım yani eğer beta düşmediyse müdahale gerekli olabilir
inşallah tatlım bu sabaha ta kalktım instagram da yeni dogan bebekleri izliyorum ay nasıl içim gitti anlatamam o kadar dalmışımki izlemeye işede gec geldimRüyada görülen kişiler o ay ya da sonraki ay hamile kalıyolar genelde. Malum oluyo.
Pek emin değilim ya bayramda yapmam dönünce yaparım gibi geliyor Hem beklemiş olurumo anki ruh halim karar vercek artık sende bayramda yaparsın artık :)
Bence beta sıfırlanmıştır mühahaleye gerek kalmaz ama yinede başka bir şey tüketme önlem amaçlı Sorarlarsa da söyle mutlaka ne tükettiğiniYa içmiş bulundum
Eveet ben de bu şekilde ogrenenlerdeniim rüyamda test yapmıştım pozitifti o ay pozitifi görmüştüm şimdi yine rüyamda görsem ne güzel olur diyorumRüyada görülen kişiler o ay ya da sonraki ay hamile kalıyolar genelde. Malum oluyo.
Ütü yapacaktım biraz bişey olur mu ki acaba ağrım falan yok iyiyim çünküGaliba 2 3 gün istirahat ediliyor
3000 beta kaçıncı hafta olur bebek?Kuzum lütfen şu betalarınız 3000 olmadan gitmeyin sonra bir sürü stres yaşıyorsunuz şuan kese görünmesi imkansız zaten. Doktorun moralimi bozmasından başka bir karın olmaz canım sabırla bekle bir haftaya belli olur herşey saglıkla büyüsün inşallah
Tam bilmiyorum canım ama dinlenerek yap zorlanmadan. Masanın boyunu kısaltıp oturarak yap istersenÜtü yapacaktım biraz bişey olur mu ki acaba ağrım falan yok iyiyim çünkü
dayanabilirsenPek emin değilim ya bayramda yapmam dönünce yaparım gibi geliyor Hem beklemiş olurum
Var mı bir regl belirtisiSelam kızlarım bugün bat günüm çatlamanın 13 yumurtlamanın 15. Günü. Ben genelde ikisinin ortasında ki 14. Günde olurum yani geçen öyle çatlamadan önceki pikten sonraki 14 e oldum geç yumurtlamıştım adet günüm gecikti gözüksede tam 14 e oldum. Dün bi rüya gördüm hiç hatırlamam rüyalarımı ama o kdar netki. Hamilelik testi yaptılar böyle hem çizgi çıkarıyor hemde beta değeri. Hamilesiniz dedi. Betanız 7 dedi. Nasıl ya geçen yaptım değildim dedim geçenki 4 müş yansımamış idrara dedi ay uyanmışım sonrasını hatırlamıyorum. var bi zamanımız bakalım
canım test yaptınmıSelam kızlarım bugün bat günüm çatlamanın 13 yumurtlamanın 15. Günü. Ben genelde ikisinin ortasında ki 14. Günde olurum yani geçen öyle çatlamadan önceki pikten sonraki 14 e oldum geç yumurtlamıştım adet günüm gecikti gözüksede tam 14 e oldum. Dün bi rüya gördüm hiç hatırlamam rüyalarımı ama o kdar netki. Hamilelik testi yaptılar böyle hem çizgi çıkarıyor hemde beta değeri. Hamilesiniz dedi. Betanız 7 dedi. Nasıl ya geçen yaptım değildim dedim geçenki 4 müş yansımamış idrara dedi ay uyanmışım sonrasını hatırlamıyorum. var bi zamanımız bakalım
Çatladıktan sonra 1 hafta devam ediliyor. Sonra yapmasanız da olur.Kızlar yumurta çatladıktan sonra ilişkiye devammı sizde?sonlara yakın bırakmak istiyorum
Normalde dayanamam ama yanıma test almazsam mecbur dayanırım bayramda günümü mahvetmek istemiyorum ya dönüşte göreyim sonucu diyorumdayanabilirsen
Normalde dayanamam ama yanıma test almazsam mecbur dayanırım bayramda günümü mahvetmek istemiyorum ya dönüşte göreyim sonucu diyorum