- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamişlik :)Ay o zaman daha dikkat edeyim ya teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamişlik :)Ay o zaman daha dikkat edeyim ya teşekkür ederim
Çatlama diyebilmek için iyice silikleşmesi gerekmiyo muydu canım? Bence yumurtlama devam ediyorKankiler sabah yumurtlama ağrısı yaşadım, öğleden sonra test yaptım yine pik ama dünkünden bir tık daha az koyu. Çatlama olmuştur dimi?
Aynen benim de bikaç ay önce öyle olmuştu. Ben de umutlanmıştım. Bu seferki biraz daha uzun sürdü, tam umutlanmak üzereydim ki iyice geldi az önce adet Ağrım da geçti çok şükür.Ben epey zaman önce 2 3 gün boyunca çok hafif hafif lekelenme yaşadım sonrasında söküldü.Hatta o zaman yerleşme zannedip çok umutlanmıştım
Ateş bana da umut veriyor da testler hiç vermiyor aşkım keşke PTT nin artimedini bu ay da sipariş verseydim hemen anlardikİnşallah kuzum inşallah allah bu ay yüzünü güldürsün ama yine diyorum bana ateşin çok umut veriyor
sabahki ağrı olmasa öyle diycem de net hissettim :)Çatlama diyebilmek için iyice silikleşmesi gerekmiyo muydu canım? Bence yumurtlama devam ediyor
Ateş olctugum için sekiz buçukta uyaniyorum aşkım o saatte de sağlık ocağı eczane açık olur mu bilmiyorum 9 da aciliyorlar diye biliyorumtamam bebişim sabah test bekliyorum senden :) alarmını erken saate kur çatlarım
zaten gebelik yoksa regl olsamda rahatlasam diyoruz :)Aynen benim de bikaç ay önce öyle olmuştu. Ben de umutlanmıştım. Bu seferki biraz daha uzun sürdü, tam umutlanmak üzereydim ki iyice geldi az önce adet Ağrım da geçti çok şükür.
Aynen ya hiç bu kadar gerilmemiştim yarın vereceğim mutlakaSen git kan ver için rahatlasın, stres olsun iyice bebiş.
evet ya neyse beklicem ahaah sana da trip atayım bariAteş olctugum için sekiz buçukta uyaniyorum aşkım o saatte de sağlık ocağı eczane açık olur mu bilmiyorum 9 da aciliyorlar diye biliyorum
Senin tribinj severim gebelik var olsun da sen trip at bebeğimevet ya neyse beklicem ahaah sana da trip atayım bari
ayyy inşAllah inşAllah :) amiiiinnnnSenin tribinj severim gebelik var olsun da sen trip at bebeğim
Yumurtlama başlasa da bi ekşın dönemine daha girsek. Sen piktesin galiba ne güzel. Ben de hemen gelmek istiyorum o günlerezaten gebelik yoksa regl olsamda rahatlasam diyoruz :)
Çatlama olmuştur diyemem, bazen bu süreç uzun sürebiliyor. Zaten siz her halükarda 1 hafta 1 dolu 1 boş gidecektiniz. Çok takılma artık. Önemli olan pik i gördünKankiler sabah yumurtlama ağrısı yaşadım, öğleden sonra test yaptım yine pik ama dünkünden bir tık daha az koyu. Çatlama olmuştur dimi?
ay bu yarın pik olur bence :) takip etsene nasıl olacak. Dediğin gibi de olabilir vallahi neden olmasın :) 2 aydır yaptığın her şey yumurtlamanı etkilemiş belli ki eğer pik olup silikleşmezse bir de gebelik testi patlatBence benim vücuduma bir şeyler oluyor bu ay. 2 gündür çok yoğun yumurtlama akıntım geliyor ve sağ yumurtalığım ağrıyor. Dayanamadım merak ettim ovulasyon testi yaptım. Pik değil ama baya koyu çıktı sanki eli kulağında gibi. Kullandığım takviyeler ilaçlar filan acaba yumurtalarıma baya yaradı mı acaba bilemedim şu anda.
Doğum kontrol diane 35 hapı kullandım bu ay. Normalde yumurtlamayı baskılar ve yumurtlamazsın, yumurtlama akıntım da asla gelmez bu hapı kullanırken. Aklıma şu geldi ama bazı kadınlar ayda 2 defa yumurtluyor ya, belki ilaç ilk yumurtlamayı baskıladı. Şimdi tekrar yumurtlamaya çalışıyor yumurtalık
Normalde yarın regl olacağım. Dün de ilişki oldu, yarın marın pik olup sonra çatlayıp bir de tutuyormuş fvdkljdflkvş mucize gibi bişi olur.
Eki Görüntüle 3263959
18 gündür bugünü bekledim bir asır gibiydi geçiyo zaman mecbur bekliyoruz.Döngüsü kısa olanlar ne şanslı :)Yumurtlama başlasa da bi ekşın dönemine daha girsek. Sen piktesin galiba ne güzel. Ben de hemen gelmek istiyorum o günlere
öyle canım bayrama kadar devam ederim :) bayramda da test yapmıycam eve döndükten sonra yaparım. en erken 2 temmuzda gece yapmış olcam 5 temmuz batÇatlama olmuştur diyemem, bazen bu süreç uzun sürebiliyor. Zaten siz her halükarda 1 hafta 1 dolu 1 boş gidecektiniz. Çok takılma artık. Önemli olan pik i gördün
Timam yarın da yapim merak ettim ben de. Valla şaşırdım kaldım ben de. Baya baya yumurtlama ağrısı çekiyorum şu anda.ay bu yarın pik olur bence :) takip etsene nasıl olacak. Dediğin gibi de olabilir vallahi neden olmasın :) 2 aydır yaptığın her şey yumurtlamanı etkilemiş belli ki eğer pik olup silikleşmezse bir de gebelik testi patlat
Değerlendiriyosun dimi ? :)Timam yarın da yapim merak ettim ben de. Valla şaşırdım kaldım ben de. Baya baya yumurtlama ağrısı çekiyorum şu anda.
Çok iyi İnşallah tutarya da belki de hamilesinBence benim vücuduma bir şeyler oluyor bu ay. 2 gündür çok yoğun yumurtlama akıntım geliyor ve sağ yumurtalığım ağrıyor. Dayanamadım merak ettim ovulasyon testi yaptım. Pik değil ama baya koyu çıktı sanki eli kulağında gibi. Kullandığım takviyeler ilaçlar filan acaba yumurtalarıma baya yaradı mı acaba bilemedim şu anda.
Doğum kontrol diane 35 hapı kullandım bu ay. Normalde yumurtlamayı baskılar ve yumurtlamazsın, yumurtlama akıntım da asla gelmez bu hapı kullanırken. Aklıma şu geldi ama bazı kadınlar ayda 2 defa yumurtluyor ya, belki ilaç ilk yumurtlamayı baskıladı. Şimdi tekrar yumurtlamaya çalışıyor yumurtalık
Normalde yarın regl olacağım. Dün de ilişki oldu, yarın marın pik olup sonra çatlayıp bir de tutuyormuş fvdkljdflkvş mucize gibi bişi olur.
Eki Görüntüle 3263959