- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
Yaptim bebeğim geçen haftakiler gibi sadece gölge çıktı ona da aldanmiyorum bekleyeceğim bir kaç gün daha
Yaptın mı canım test çıkmadımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı canım test çıkmadımı
Kirmizilari gorunceye kadar umut var o zamangec döllenme olmuş olabilir yumurtlaman gec olmuş olabilir her ihtimal var umutsuz olmayın yarın biraz daha koyu cıkarsa kan verirsiniz kesinleşir hayırlısı olsun
Ayyy benim de içimden hep oğluşum olacağı geçiyor İnşAllah nasip olur lisede biyoloji çalışırken sperm taklidi yapardım kopardık şimdi imgeleme yaparken spermi düşününce aklıma geliyor ciddi olamıyorum zaman geçmez artık bana yarın 1.gün olarak saymaya başlıycamAyyy oğluşşşş geliyor sizeee bence deeee , ben de kızım diye söyledim hep öyle çıkıyor ağzımdan hatta o an x kromozomu suan giriyor diye düşündüm ahahha yumurtama x i al y yi alma dedim hadi bakalım 10 güne her şey belli olmaya başlayacak en heyecanlı zamanlar bunlar
Kuzum kaç günün kalmış?Ayyy benim de içimden hep oğluşum olacağı geçiyor İnşAllah nasip olur lisede biyoloji çalışırken sperm taklidi yapardım kopardık şimdi imgeleme yaparken spermi düşününce aklıma geliyor ciddi olamıyorum zaman geçmez artık bana yarın 1.gün olarak saymaya başlıycam
Bugün çatlama oldu canım yarın 1.gün olacak 15.gün bat günüm oluyor o da 5 TemmuzKuzum kaç günün kalmış?
Benim 3 temmuz ama ben yumurtlamayı bilmediğim için sadece adet günümü beklicem.Bugün çatlama oldu canım yarın 1.gün olacak 15.gün bat günüm oluyor o da 5 Temmuz
hahaaa ay çok güldümAhahahah muayene sırasında yakasına yüzlük taksaydın belki zihni açılırdı mesleğinin önemini anlardı. Hastaya para soran da ne bileyim cinsler ya.iyi yapmışın değiştirmekle canım
Liv’de eda hocayla devam edicem canım artıkHangi doktor canım antepteydin dimi sen
Benim arkadaşımın doktoruydu canım çok memnun ondan ısrarla bana da o doktora git diyor ben bir kaç ay bekleyip sonra gideceğim doktora eski doktorun kimdi onu sormuştum aslındaLiv’de eda hocayla devam edicem canım artık
Var bence canımAcaba dedim kuruma cizgisimi diye dusunup su damlattim tekrardan bu sefer iyice kizardi dahada belli oldu
tüm testlere etiket bekliyorum gözden kaçıramam kendime gibi heyecanlıyım sende çokAyyy benim de içimden hep oğluşum olacağı geçiyor İnşAllah nasip olur lisede biyoloji çalışırken sperm taklidi yapardım kopardık şimdi imgeleme yaparken spermi düşününce aklıma geliyor ciddi olamıyorum zaman geçmez artık bana yarın 1.gün olarak saymaya başlıycam
Geç döllenme ola bilir hem bu kaset test..erken gebelik varmı elinde?Suan 2 gun adet gecikmesindeyim balim daha koyu olur diye dusundum
Yok malesef kaset var eczanedede tanidik calisiyor hic gidesim yok hemen duyulur ya boyle seyler olmasa bileGeç döllenme ola bilir hem bu kaset test..erken gebelik varmı elinde?
Ben 16-17si gibi bekliyordum ama hala gelmedi. Bugün 35. Gün 40 ta gelir diye tahmin ediyorum bir ay 32 bir ay 40 gibi olduğunu fark ettimKaç gün geçti sende?bana doktor dedi hiç bir şeyin yok sebeb stres..Hatda bende mide bulantıları bile vardır..Adetim gecikme yaparım ben önceden yapmam
Başka eczaneye git ben duramazdımYok malesef kaset var eczanedede tanidik calisiyor hic gidesim yok hemen duyulur ya boyle seyler olmasa bile