- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.678
Hiç ne yazıkki diyerek moodunu düşürme canım. bir sene uzun bir süre değil hem doktorlar bile bir sene denettikten sonra tedaviye başlıyorlar. Ayrıca gecikiyorsa güzelleşiyordur :)1 senedir ne yazıkki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç ne yazıkki diyerek moodunu düşürme canım. bir sene uzun bir süre değil hem doktorlar bile bir sene denettikten sonra tedaviye başlıyorlar. Ayrıca gecikiyorsa güzelleşiyordur :)1 senedir ne yazıkki
doktorun vermediği hiç bir ilacı kullanmayın canımKızlar doktor tavsiyesiz estrofem kullanan varmı kullansam zararı olurmu
Benimde Ağustosda 3 sene olcak Rabbim hepimize nasip etsin1 senedir ne yazıkki
Ben arada bunalıma girip çıkanlardanım artık alıştım ya başta üzülüyorum sonra Allahım en güzelini bilir diyorumHiç ne yazıkki diyerek moodunu düşürme canım. bir sene uzun bir süre değil hem doktorlar bile bir sene denettikten sonra tedaviye başlıyorlar. Ayrıca gecikiyorsa güzelleşiyordur :)
Aminnnn inşallah canım tez zamanda nasip etsinBenimde Ağustosda 3 sene olcak Rabbim hepimize nasip etsin
Öyle tabi canım da bir kaç kişi tavsiye etti tutunması içinmiş flaan sormak istedimdoktorun vermediği hiç bir ilacı kullanmayın canım
öyle tabi canım bizim bilmediğimiz ne sebepler var Allah bilir :)Ben arada bunalıma girip çıkanlardanım artık alıştım ya başta üzülüyorum sonra Allahım en güzelini bilir diyorum
Haklısın canım doğruöyle tabi canım bizim bilmediğimiz ne sebepler var Allah bilir :)
aynurland canım beni tekrar ekler misin haziranaselam kızlar sat 22.05 bat 19.06 bakalım benim 1 sene doldu bu ayla birlikte kızlar bu adet bitsin hemen hsg çekileceğim
Dün gce bu sekıldeydi testlerCanım senin çatladım yumurta
Pik hala sanki canımDün gce bu sekıldeydi testler
Ben 36 saatte 1 değerlendriyorum tabiki
Cnm bnım çatlasada pik gbi kalıyor bılıyorum, çunku aralıkta 9 gun pikti, megerse çatlamış hamiş kalmıstımPik hala sanki canım
Herşey gönlünce olsun canım benim inşallah olur bu seferCnm bnım çatlasada pik gbi kalıyor bılıyorum, çunku aralıkta 9 gun pikti, megerse çatlamış hamiş kalmıstım
Ya gerıden gelen yumoşlar var ya da lh benim idrarımdan hemen atılmıyor
Oyuzden değerlndırıcem 2 kez daha yeter
Bakalım buakşamki test nasıl çıkıcak
Saolasın cnm inşallahHerşey gönlünce olsun canım benim inşallah olur bu sefer
İlk çoxuk mu canımSaolasın cnm inşallah
Ocak ve martta 2 kımyasalım var
Yaş 39 eşim 45
Zaman daralıyor
Rabbım hayırlı bi zamanda hayırlı ve saglıklı bir gebelik, hayırlı ve saglıklı bır evlat versın dıye dua edıyorum
Allahım saba bıraktım dıyorum
Rabbim ol der ve oluverır
Yok 11 yaşında evladım var cok şukurİlk çoxuk mu canım
Laboquick testtiTestin markası neydi canım. Burada çok arkadaşta silik çizgi çıktı kan verdi ama sonuç negatif geldi. Testler yanıltıcı olabiliyo
Teşekkür ederim evet doğru adet günümde oldum normal adet günüm 28-27 gündü düşükten sonra 2 aydır 30 a uzadıBüyük ihtımal test yanıltıcıdır dıye dusunuyorum
Kimyasal olsaydı adet gununden bi kaç gun sonra regl olurdun, sen adet gunu regl olmuşsun
Kız ben hiç hamile kalmadım :) beni etiketlemişsin ama