- 7 Haziran 2023
- 86
- 81
- 34
Ekledim canım biraz zor oldu amaFotoğrafı ekler misin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım biraz zor oldu amaFotoğrafı ekler misin canım
Raporlarım kısmına bakar mısın canım belki de oradadır dosyaKızlar bu ne demek oluyor sonuç daha çıkmamış mı acaba anlamadım Eki Görüntüle 3262257
Bu tatilde öyle yapacam canımKendine 2 ay zaman tanımayı denesen? Yine düşüneceksin aklında olacak ama çaba göstermemek için çaba sarfet. Kendini meşgul et. Bak neler yapıyoruz olmuyor iki ayda bir şey yapmadan nasıl olduğunu dene. Belki senin için çok şey değişecek. Takip etmemek test yapmamak çok zor ama belki senin engelin de bu isteği aşmaktır
Ay balım inşallah kasıklarım batıyor dünde ağrım oldu bu kadar erken adet belirtisi göremem aslında belimde ağrıyor ama umurlanmak istemiyorum eşimin memletine gidicez ay ne tüzel olurr bizim için öğrenip gitmek Allahım aminnAz kalmış sen 3 gün sonra teste başlarsın ben daha yumoş bekliyorum
Tamam canım bide elimdeki test bebetime bulamadım iyi bir testYarın da test yap canım daha koyu çıkar İnşAllah O zaman kan verirsin gunes050
İnşAllah canım İnşAllah sağlıkla gelsin minnoşAy balım inşallah kasıklarım batıyor dünde ağrım oldu bu kadar erken adet belirtisi göremem aslında belimde ağrıyor ama umurlanmak istemiyorum eşimin memletine gidicez ay ne tüzel olurr bizim için öğrenip gitmek Allahım aminn
Hamişsin benceTamam canım bide elimdeki test bebetime bulamadım iyi bir test
Olacak inşallah canım sabırla bekleBakmaz mıyım canım.Heeşete baktırdık
Bugün ve yarın yapacağın testler aynı olsun da önemli değil elindeki ile yaparsınTamam canım bide elimdeki test bebetime bulamadım iyi bir test
İnşallah canım.Kan verdim ama umut uuok bakalımOlacak inşallah canım sabırla bekle
Yaaaa ağzından bal damlıyor resmen inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ayHamişsin bence
Yok kuzum orda da neyse artık doktora gittiğimde öğrenirimRaporlarım kısmına bakar mısın canım belki de oradadır dosya
Tamam kuzum var elimde bebetime yarın bi daha yapayım hemen atarım buraya inşallah koyulaşır iğne etkisi değildirBugün ve yarın yapacağın testler aynı olsun da önemli değil elindeki ile yaparsın
Güzel haberle ile gel inşallah canımİnşallah canım.Kan verdim ama umut uuok bakalım
Bence iğne etkisi geçmiştir artık Hamile olduğunu düşünüyorum ama yarın bakalım net sonucaTamam kuzum var elimde bebetime yarın bi daha yapayım hemen atarım buraya inşallah koyulaşır iğne etkisi değildir
Kaç gün erken geldi canımaynurland tekrar kırmızımı alabilirim canım adetim çok erken geldi