Hiç anlamıyorum o testlerden ama çarşamba günü de doktor randevum var bakalım hayırlısıyla bu aydan umutluyum yaBir dolu bir boş değerlendir canım.ovülasyon testin olsaydı ona göre daha net belli okurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç anlamıyorum o testlerden ama çarşamba günü de doktor randevum var bakalım hayırlısıyla bu aydan umutluyum yaBir dolu bir boş değerlendir canım.ovülasyon testin olsaydı ona göre daha net belli okurdu
Doktorun söyler o zaman zaten çatlama olup olmadığını.sen bol bol değerlendirHiç anlamıyorum o testlerden ama çarşamba günü de doktor randevum var bakalım hayırlısıyla bu aydan umutluyum ya
Teşekkür ederim Allah razı olsunArtış gayet iyi rahim duvarında güzelmiş korkacak bir şey yok Sabır önemli bu süreçte önünde hem upuzun hemde kısacık 9 ay var
Ay heyecanlandım ağrılarım artıyor eşim de inşallah erken gelirDoktorun söyler o zaman zaten çatlama olup olmadığını.sen bol bol değerlendir
Niye çiçeğimBeliş benim midem bulandı
Çocuğu uyut şimdidenAy heyecanlandım ağrılarım artıyor eşim de inşallah erken gelir
Bilmem sabah birden bulandı psikolojik herhalde dayanamayıp test yapmam inşallahNiye çiçeğim
Aa reglin yaklaştıysa yap kaç günün kaldı?Bilmem sabah birden bulandı psikolojik herhalde dayanamayıp test yapmam inşallah
Hadi size bol enercilerrrHadi bismillah diyerek çalışmalar an itibari ile başlandı
Kız çocuğu telefonla kandırdım ama kocam önce işe gitti sonra maça tutturmuş yorgunum diyor bacaklarım ağrıyor diyor masaj yaptım kalksın yapsın diye Nuh diyor peygamber demiyor ya kız zaten yemin ederim taş çatlasın 6 7 dakika sürüyor oda en uzun hali ama ona bile üşeniyor yaÇocuğu uyut şimdiden
Şimdi biraz özel olacak ama benim eşim yorgunken ben üste çıkıyorum o şekil yapsanız ay acık oldu amaKız çocuğu telefonla kandırdım ama kocam önce işe gitti sonra maça tutturmuş yorgunum diyor bacaklarım ağrıyor diyor masaj yaptım kalksın yapsın diye Nuh diyor peygamber demiyor ya kız zaten yemin ederim taş çatlasın 6 7 dakika sürüyor oda en uzun hali ama ona bile üşeniyor ya
İnşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırHadi bismillah diyerek çalışmalar an itibari ile başlandı
O onu da kabul etmiyor ya kaldım mal gibşŞimdi biraz özel olacak ama benim eşim yorgunken ben üste çıkıyorum o şekil yapsanız ay acık oldu ama
Açıl saçıl işveli cilveli ol yorgunluk geçer kafası karışınca o iş sende güveniyorum sanaKız çocuğu telefonla kandırdım ama kocam önce işe gitti sonra maça tutturmuş yorgunum diyor bacaklarım ağrıyor diyor masaj yaptım kalksın yapsın diye Nuh diyor peygamber demiyor ya kız zaten yemin ederim taş çatlasın 6 7 dakika sürüyor oda en uzun hali ama ona bile üşeniyor ya
Kız ben bile şuan ki halimle kendime yürüyorum o kadar güzel oldum uyandırdım önüne güzel atıştırmalık çikolata abur cubura koydum çocuğun yanına geldim yatırıyorum o uyusun da iş görek bide ben yakı bandı yapıştırdım ama ateşim tavan yapmış durumda bide kasıklarıma fena ağrıyor inşallah ağrı durur ilaç içmemek için kendimi zor tutuyorumAçıl saçıl işveli cilveli ol yorgunluk geçer kafası karışınca o iş sende güveniyorum sana
Sat 22 mayıs bat 22 haziranbat ne zaman canım
Uykudayken gafil avla))Kız çocuğu telefonla kandırdım ama kocam önce işe gitti sonra maça tutturmuş yorgunum diyor bacaklarım ağrıyor diyor masaj yaptım kalksın yapsın diye Nuh diyor peygamber demiyor ya kız zaten yemin ederim taş çatlasın 6 7 dakika sürüyor oda en uzun hali ama ona bile üşeniyor ya
Enerciiii 777Hadi size bol enercilerrr