- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Hepsini değerlendirdimEvet kuzum çatlamış hepsini değerlendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini değerlendirdimEvet kuzum çatlamış hepsini değerlendir
Her sabah ilk idrarla test yaparak koyulaşmasını yani beta artışını takip edebilirsin Bir çok arkadaşımız öyle yaptı kan verme günü gelince de kan verd
4 gun sonra kan değerim 94.40 çıktı iyi mi sizceAmin inşallah son 5 ay da o kadar kan tahlili yaptım ki hic birinde betayi bu civarda gormedim en yüksek gordugum 1.20 idi ama cok şükür dün bu sevinci yaşandı inşallah kursağımda kalmaz
Kan vermeden once erken gebelik testi yapmistim ondada silik görünce hemen kan vermek istedim pazartesi randevu aldim inşallah yukselmeye devam eder
Beliş benim midem bulandıHepsini değerlendirdim
Ya öylemi olsun demeki oluyor yani umudu bırakmak yok bence Çaltıcak havuç iyi geliyo muşMehrii34
Cnm bn femarayla hamiş kaldım pcosum
Ama kımyasal oldu martta.
Bu ay kndı başıma evde 5 gun femara içtim
Gece koyden geldım ovü testi yapayım dedim 14. Gunum ve pik gordum
Rahim filmi çekıldım, bu aydan ümitliyim bakalım.
Bakalım çatlayacak mı yoksa önceki gbi hep pikmi kalacak
İlk değerin kaç çıkmıştı canım4 gun sonra kan değerim 94.40 çıktı iyi mi sizce
19.43 cikmisti 4 gün onceİlk değerin kaç çıkmıştı canım
Ne bileyim ekomik durumlar dünyanin hali vs acaba kendim istiyorum diye haksızlik mi ediyorum diyorum çalışıyorum kendim yetebilir miyim bilmiyorum çok kararsiz kaldim inşallah olur sizinNeden bencilce olsun canım bende 35 yaşındayım 2 kızım var ve 3. Hiç istemezken şimdi çok istiyorum 1 senedir deniyoruz 1 düşügüm oldu 6 ay önce amh degerim düşük yumurtam kalitesiz denk geliyor ve geç büyüyor o nedenler klomen tedavisş görüyorum ve son olarak olacak inanıyorum istiyorsan geç kalma çok pişman olursun kuzum
İnşalalh canım çok sagol seninde gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallahNe bileyim ekomik durumlar dünyanin hali vs acaba kendim istiyorum diye haksızlik mi ediyorum diyorum çalışıyorum kendim yetebilir miyim bilmiyorum çok kararsiz kaldim inşallah olur sizin
Şuan büfede havuç sıktırıyorumYa öylemi olsun demeki oluyor yani umudu bırakmak yok bence Çaltıcak havuç iyi geliyo muş
Şifa olsun bebiş olsun insalllllllaaaaahhhhhŞuan büfede havuç sıktırıyorum
Bi bardak şimdi 1 bardakta gece içicem
İki günde 2 katına çıkması gerekiyor seninki gayet iyi canımİlk değerin kaç çıkmıştı canım
bat ne zaman canımaynurland canim benide haziran ayi icin eklermisin gruba 22 mayis sat
Doktorda alt muanede rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi ama yinede ne bileyim insan korkuyor çoğu kişinin hamileliği 600 900 lere hemen çıkıyor benim adetim şuan 5 gün gecikmiş durumda 2 gün sonra yine kan verecem inşallah sağlıklı ilerlerİki günde 2 katına çıkması gerekiyor seninki gayet iyi canım
Harika güzel haberlerle inşallahŞuan büfede havuç sıktırıyorum
Bi bardak şimdi 1 bardakta gece içicem
Artış gayet iyi rahim duvarında güzelmiş korkacak bir şey yok Sabır önemli bu süreçte önünde hem upuzun hemde kısacık 9 ay varDoktorda alt muanede rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi ama yinede ne bileyim insan korkuyor çoğu kişinin hamileliği 600 900 lere hemen çıkıyor benim adetim şuan 5 gün gecikmiş durumda 2 gün sonra yine kan verecem inşallah sağlıklı ilerler
Bir dolu bir boş değerlendir canım.ovülasyon testin olsaydı ona göre daha net belli okurduSelam kızlar benim iki gündür akıntım başladı bende pcos var bide karnımın alt kısmında ağrılar var bu günleri ne sıklıkla değerlendirim acaba