Onu M muhendishanim98 ’a sordum bebeğim karıştırdın senYok o yanlışlıkla atılan eski testi de işaretlemişim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu M muhendishanim98 ’a sordum bebeğim karıştırdın senYok o yanlışlıkla atılan eski testi de işaretlemişim canım
Karıştı canım bende resim atarken en eski testi de yanlışlıkla atmışımOnu M muhendishanim98 ’a sordum bebeğim karıştırdın sen
Parol içebilirsin canım çok ağrın varsaAy karnim kasigim çok ağrıyor kızlar ilaçta almak istemiyorum ne olur ne olmaz 19 u batım Allah yüzüme yüzümüze gülsün inşallah
Çıktı da ondan önceki günden bahsettim orda inovita yaptım gece negatif sabah silik pozitif çıktı bebekSende silik çizgi çıkmamış mıydı canım
Allahtan umut kesilmezYumurtlamadan 11 çatlamadan 9 gün geçti canım normalde 28 günde bir oluyorum ona bakılırsa 8 gün var bata ama yumurtlama erken oldu bilemiyorum yani
Sat 26 mayıs
Erkenden öğrenince herkes heveslendim çatlamadan beri karın ağrım var dünden beri sol kasığımda sızı var ki benim kasığımda hiç ağrı olmaz inşallah yanıltmaz beni bu garipliklerÇıkabilir tabiki daha şok erken zaten 12.günde yapmak gerekir aslında
Burayı bulana dek ben de öyle sanıyordum. Koca kişisine 1,5 senedir çile çektirdim. Burayı okusa beni boşar herhalde ahahahBende sanıyordum ki hemen hamile kalınıyor
İnşallah ben de görürüm canım çok sevindim senin adınaEvet ovulasyon takibi yaptımben adete 5 gün varken başladım iki koyu gördükten sonra ertesi günkü yaptım testi atayım gebelik dur
Aaaa yok artık ama yani. Ne demek sende kalması. Çok değişik insanlar var cidden.çok şükür ki kocan senin gibi düşünüyor Psikolojisi normal değil vallahi bu kadının camdan atlamaya çalışması korkunçAyy kuzum beni hatırlıyorsun belki ilk gebelikte onun yüzünde strese girdim boğulmaya başladım sabah kalktım kan gelmiş benden.Dediğim söz o olduki hamile olduğumu kimse bilmesin ve neden söyledin çocuğun kalb atışını bile duymamışız ama her kes eşimi tebrik için arıyor..resmen bütün akrabalara söyledi..camdan atıyordu kendisini tartışmada tabi korktum ilk defa görüyordum..sonrada olanlar oldu.Ben kürtaj olunca ayda 2 defa su gibi kanamam vardır kapımı açmadı şimdi mide ameliyatı olucak bana diyorki sende kalıcam..içimde dedimki çok beklersin
Anladım askım. Ben en iyisi erken gebelik testi de alıym yapmaya devam ediym inşallah vücudum beni kandırmıyodur bu sancılarlaÇıktı da ondan önceki günden bahsettim orda inovita yaptım gece negatif sabah silik pozitif çıktı bebek
Çatlamayi 1. Gün sayarsak 9. Günde kuruma çizgisi gibi gördüm 10. Günde de aynı sekilde hemen çıkmamıştı. 11. Günde başka bir test yaptım ultra erken gebelik testiydi negatif çıktı. 13. Günde umutsuz şekilde innovitayi yaptım sonra gidip kahvaltımı falan yaptım geldiğimde pembe gibi hafif cizgiydi yine uzun süre geçtiği için böyledir diyip ovu yaptım pik oldu. Yani çatlamayi 1. Gün sayarsak 13 oluyor 8 Mart'ta catlamisti 20 Mart'ta pik gördümÇatlamadan kaç gün sonra gördün gölgeyi ve ovüde piki canım
Döllenme zamanına göre değişiyor canım. Bir arkadaşta battan 2 gün sonra silik çizgi ile öğrenmişti Ay pozitif olsunda sonuç bir kaç gün beklerizErkenden öğrenince herkes heveslendim çatlamadan beri karın ağrım var dünden beri sol kasığımda sızı var ki benim kasığımda hiç ağrı olmaz inşallah yanıltmaz beni bu gariplikler
Ağzından yel alsın ay ben bata kadar çatlayacağım yeto yaBurayı bulana dek ben de öyle sanıyordum. Koca kişisine 1,5 senedir çile çektirdim. Burayı okusa beni boşar herhalde ahahah
İnşallah canım benim ama modunu düşürme hiçİnşallah ben de görürüm canım çok sevindim senin adına
Biz çok yakın kalıyoruz ama bana ne..ben kürtaj olarken kapımı açmadı bile ben o zaman her günüm göz yaşı içindeydi..eşim çok şükür hep beni tutar ve geçen yazı ikimizin içinde zor oldu..hatda ben kaynanama dedim bak dedim bu günleri unutmam yarın bir gün kızın yatakta olursa ben kapisıni açmam..Kız keyf için amaliyat olunucak ben ona bakıcakmışımannesi dibinde kalıyor.Zaten benden sonra çok kötü oldu..cinlerle uğraştı resmen..hatda eşim dediki kendini atıyordun yemin etdiki hiçbir şey hatırlamıyorum.Aaaa yok artık ama yani. Ne demek sende kalması. Çok değişik insanlar var cidden.çok şükür ki kocan senin gibi düşünüyor Psikolojisi normal değil vallahi bu kadının camdan atlamaya çalışması korkunç
Anladım canım moralim biraz yerine geldi belki de daha vakti var erken yaptım çünkü benim de çatlamayı sayarsak 10.gün biraz daha bekleyeyimÇatlamayi 1. Gün sayarsak 9. Günde kuruma çizgisi gibi gördüm 10. Günde de aynı sekilde hemen çıkmamıştı. 11. Günde başka bir test yaptım ultra erken gebelik testiydi negatif çıktı. 13. Günde umutsuz şekilde innovitayi yaptım sonra gidip kahvaltımı falan yaptım geldiğimde pembe gibi hafif cizgiydi yine uzun süre geçtiği için böyledir diyip ovu yaptım pik oldu. Yani çatlamayi 1. Gün sayarsak 13 oluyor 8 Mart'ta catlamisti 20 Mart'ta pik gördüm
Of evettt yeter ki pozitif olsunnn yeter kiDöllenme zamanına göre değişiyor canım. Bir arkadaşta battan 2 gün sonra silik çizgi ile öğrenmişti Ay pozitif olsunda sonuç bir kaç gün bekleriz
Freely de evet 10 dk beklemek şart.Freely'nin strip testi var bende hamileyken koyulaşma takip ediyordum o zamanda bile 5-10 dk icerisinde gösteriyordu çizgiyi. hamileliğin başlarında olsam hiç göstermeyecek demek ki demiştim. Sevemedim freely'i bir türlü