- 5 Temmuz 2022
- 2.083
- 3.071
Kuruma çizgisi çıkardı. İnşallah görünmeyen bi çizgidir, kuruyunca çıkmıştırkenarları mavi test varsa o da gerçek, onu da alabilirsin. o kenarları mavi testi hem artımed kutusune hem freely kutusuna koyuyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi çıkardı. İnşallah görünmeyen bi çizgidir, kuruyunca çıkmıştırkenarları mavi test varsa o da gerçek, onu da alabilirsin. o kenarları mavi testi hem artımed kutusune hem freely kutusuna koyuyorlar.
Hayırlısı olsunn kuzum Allah büyüktürHiçbi şey yok gölge bile yok
Eki Görüntüle 3261821
Çok canım sıkıldı ilerleyen günlerde çıkar mı acabaHayırlısı olsunn kuzum Allah büyüktür
Freely'nin strip testi var bende hamileyken koyulaşma takip ediyordum o zamanda bile 5-10 dk icerisinde gösteriyordu çizgiyi. hamileliğin başlarında olsam hiç göstermeyecek demek ki demiştim. Sevemedim freely'i bir türlükenarları mavi test varsa o da gerçek, onu da alabilirsin. o kenarları mavi testi hem artımed kutusune hem freely kutusuna koyuyorlar.
Evet bebek
Canım benim de bir süre sonra çıkartmıştı gölgeyi, ben ovu testi yaptım sonra pik çıkınca net anlamıştımHiçbi şey yok gölge bile yok
Eki Görüntüle 3261821
Çatlamadan kaç gün sonra gördün gölgeyi ve ovüde piki canımCanım benim de bir süre sonra çıkartmıştı gölgeyi, ben ovu testi yaptım sonra pik çıkınca net anlamıştım
3 olan 5 gün varken canım bende öğrendimÇatlamadan kaç gün sonra gördün gölgeyi ve ovüde piki canım
Bunu ben hep diyorum tek diğilmişimGörümce görmeyeyim ömrümce iyisi yok bence bu türün
Çıkabilir canım biraz daha bekle benim de gecesi böyle bembeyaz çıkıp 12 saat sonra pozitif çıktıÇok canım sıkıldı ilerleyen günlerde çıkar mı acaba
Bata kaç gün var yumurtlamadan kaç gün geçti kuzumÇok canım sıkıldı ilerleyen günlerde çıkar mı acaba
Sen de mi ovu testiyle öğrendin canım çatlamanın kaçıncı günüydü3 olan 5 gün varken canım bende öğrendim
Sende silik çizgi çıkmamış mıydı canımÇıkabilir canım biraz daha bekle benim de gecesi böyle bembeyaz çıkıp 12 saat sonra pozitif çıktı
Ayy kuzum beni hatırlıyorsun belki ilk gebelikte onun yüzünde strese girdim boğulmaya başladım sabah kalktım kan gelmiş benden.Dediğim söz o olduki hamile olduğumu kimse bilmesin ve neden söyledin çocuğun kalb atışını bile duymamışız ama her kes eşimi tebrik için arıyor..resmen bütün akrabalara söyledi..camdan atıyordu kendisini tartışmada tabi korktum ilk defa görüyordum..sonrada olanlar oldu.Ben kürtaj olunca ayda 2 defa su gibi kanamam vardır kapımı açmadı şimdi mide ameliyatı olucak bana diyorki sende kalıcam..içimde dedimki çok beklersinBenim görümcemde ben hamileyken artık yavaş yavaş hazırlıklara başlamıştım. Kıyafet fln alıyorum. Bir gün aradı benim oğlanın küçülenlerini gönderiyim de giydir diyo. Sinir tepeme çıktı. Benim ilk çocuğum onun 3. Belki kendinin hevesi kalmadı da ben hevesliyim yani. Üstelik maddi olarakta iyiyiz alamayacak güçte değiliz.çocuğuma onunkinin eskilerini giydirmeyeceğimi biliyor ama beni sinir etmeye yer arıyor
Yok o yanlışlıkla atılan eski testi de işaretlemişim canımSende silik çizgi çıkmamış mıydı canım
Yumurtlamadan 11 çatlamadan 9 gün geçti canım normalde 28 günde bir oluyorum ona bakılırsa 8 gün var bata ama yumurtlama erken oldu bilemiyorum yaniBata kaç gün var yumurtlamadan kaç gün geçti kuzum
Çıkabilir tabiki daha şok erken zaten 12.günde yapmak gerekir aslındaÇok canım sıkıldı ilerleyen günlerde çıkar mı acaba
Evet ovulasyon takibi yaptımben adete 5 gün varken başladım iki koyu gördükten sonra ertesi günkü yaptım testi atayım gebelik durSen de mi ovu testiyle öğrendin canım çatlamanın kaçıncı günüydü