Ben de aynı yorumu yaptım kendi kendime ama emin olamadım. Ben de kızımda ultrasonda hiç bir şey anlamazdım. Eski ultrasonlar hele ne fenaydıÇok anlamam ama banada yakından çekilmiş sadece göbek kısmı gözüküyormuş gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı yorumu yaptım kendi kendime ama emin olamadım. Ben de kızımda ultrasonda hiç bir şey anlamazdım. Eski ultrasonlar hele ne fenaydıÇok anlamam ama banada yakından çekilmiş sadece göbek kısmı gözüküyormuş gibi geldi
Hadi hayırlı haberler alalım inşallahBekleyenler kervanına benide ekle canım
Kız gidicem işte saati bekliyorumBen olsam hala hastanedeydim
Canım üniversitede hastanesi yapıyor elindeki kağıtla kadın doğuma git giriş yap bunları yaptırmam lazım siz yönlendirir misiniz de yardımcı olurlar . Lupus otoimmun bağışıklık sistemi ile ilgili bir hastalık var mı diye bakıyorlar ben hepsini yaptırdım gitmediğim bölüm doktor kalmadıÜniversite hastanesinde yapılmıyor mu?
Hadi çık artık gidene kadar geçer zamanHadi hayırlı haberler alalım inşallah
Kız gidicem işte saati bekliyorum
E senin daha erkenmiş, çatlamadan itibaren sayıyorsunYumurtlamanın üstünden mi sayıcaz yoksa çatlamanın üstünden mi sayıyorum kuzum ? Benim yumurtlama 4 ü çatlama 6 sı
Kız bi dur evin dibinde zaten ben ne sorcam bu testte t1 t2 yazıyor bu ne demek biliyormusun bebeğimHadi çık artık gidene kadar geçer zaman
Bir şey çıkarsa peki nasıl bir tedavi oluyor acaba?Canım üniversitede hastanesi yapıyor elindeki kağıtla kadın doğuma git giriş yap bunları yaptırmam lazım siz yönlendirir misiniz de yardımcı olurlar . Lupus otoimmun bağışıklık sistemi ile ilgili bir hastalık var mı diye bakıyorlar ben hepsini yaptırdım gitmediğim bölüm doktor kalmadı
Albi olması hiç önemli değil. Artımed in T1 T2 li testi ile aynı test bu. Fason bir markayla çalışılıyor belli ki, paketlere ne denk gelirKızlar bakar mısınız yanlış olma ihtimali olabilir mi hiç belirtim yok ğögüs hassaslığı dışında al bi marka pek guvenilir degil sanırım. Elim titriyor ama sevinemiyorum da
Eki Görüntüle 3261601 Eki Görüntüle 3261602
Beta oranına göre çizgi çıkıyor deniyor ama hiç bir anlamı yok benceKız bi dur evin dibinde zaten ben ne sorcam bu testte t1 t2 yazıyor bu ne demek biliyormusun bebeğim
Neyse bakalım ya anlayacağız yakın bir vakitteBeta oranına göre çizgi çıkıyor deniyor ama hiç bir anlamı yok bence
Kız niye üzgün ifade yaptın yorumuma. Test güzel demek istedim. İyi bir test yani.Neyse bakalım ya anlayacağız yakın bir vakitte
Dün test yapmıştım laboquick marka tertemiz negatifti attım dün görmüştün daha yapmadım o yüzden zaten dünden beri adet ağrım vardı tahmin ettim olacağımı yumurtlamanın 16. Günüydü bugün oldum . Bildiğin kırmızı kırmızı akıyor . Ben daha önce yerleşme yaşadım canım 7 8 gün varken olmuştu . Benim adetim çatlatma iğneleriden beri erken oluyorTest yaptın mı canım sabah? Regl olduğuna eminsin dimi? 2 gün önce olunca yerleşme mi acaba diye düşündüm
3189 çok yüksek çok güzel çıkmış maşaallahEki Görüntüle 3261614 Arkadaşlar merhaba, bu sonucu yorumlayabilir misiniz?
Kız yanlış anlamışım mesajı ya üzüldüydümKız niye üzgün ifade yaptın yorumuma. Test güzel demek istedim. İyi bir test yani.
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahEki Görüntüle 3261614 Arkadaşlar merhaba, bu sonucu yorumlayabilir misiniz?
Regli yaklaştı mı canım ?Kızlar rahmime bıcaklar saplanıyor kıvranıyorum yerimde normal mi kanama yok iğneler batıyor düzenli şekilde kasılıyor
Geliyor gidiyor kasılma batma çok garip oldum soğuk ter atıyorum korktum galiba
Allah razı olsun3189 çok yüksek çok güzel çıkmış maşaallah
Allah razı olsunTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah