- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
8 tüp var içinde canımAy alsam mı yatam yumurtlama günü onu yapsak tek tüp mü
Gynopol kullandım ben hamile kalmıştım içeriği aynı neredeyse , inositol var önemli olan o kaliteli yumurta sağlıyorEki Görüntüle 3250598
Kızlar bunu duyan yada daha önce kullanan varmı anam kullanan herkes o ay hamile kalmış doğrumu acaba
Reçetesiz satılıyo mu pekiGynopol kullandım ben hamile kalmıştım içeriği aynı neredeyse , inositol var önemli olan o kaliteli yumurta sağlıyorbu da güzel bir takviye bence kullanın
Evet vitamin çünkü alabilirsiniz eczanedenReçetesiz satılıyo mu peki
Femara çok çok etkili.klomen fazla sayıda yumurta üretiyor pkoda hiç bi ile yaramaz doktorum dedi.ben letu kullandım Femara ile sadece adı farklı.1 yumurta oluştu bakalım beklemedeyim daha
Teşekkür ederim canım klomen ben çook kullandım ama gerçekten yumurtalar birden çoğalıyor ve sönüyor yani kalitesiz oluyor galiba özellikle pko sendromunda fayda etmiyor gibiBen de 2 aydır femara kullanıyorum klomen birden fazla yumurta oluşturuyor ve içlerinde sağlıklı sağlıksız yumurtalar olabiliyor. Önemli olan 1 tane bile olsa sağlıklı yumurtanın olgunlaşması femara az ama kaliteli yumurtanın olgunlaşmasını sağlıyor
Denicem bakalım canımZumruduanka96 her gün kahvaltıdan sonra 1 tane için
Hadi hayırlı olsun diyelim şimdiden güzel haberlereKızlar yarın aşılama yapacağız dua edin bana
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile kucağına Bi evlat versinKızlar yarın aşılama yapacağız dua edin bana
Yaa aynı gün batlarımız
Beni de ekler misiniz sat 4 Mayıs bat 25 MayısBenide ekler misiniz sat 28 Nisan bat 28 Mayıs
31 mayısta teste başlıycam İnşAllah şimdiden planladımAaa beraber bekleyelim o zamannn
İnşAllah yaa31 mayısta teste başlıycam İnşAllah şimdiden planladımİnşAllah ikimizde seviniriz bu ay