- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
O şimdiye 300 olmuşturB Buffalosos aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 @Afratafrac @imagination forever kızlar 134 gelmiş beta hcgm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şimdiye 300 olmuşturB Buffalosos aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 @Afratafrac @imagination forever kızlar 134 gelmiş beta hcgm
15 Mayıs pazartesi son adet tarihinin ilk günü ya o günden saymaya başlıyorsun Düne kadar 4 hafta geçmiş bugün de +1Nasıl sayıyoruz kız
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün kucağına al aminnnB Buffalosos aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 @Afratafrac @imagination forever
kızlar 134 gelmiş beta hcgm
Happen94 3.45 tsh canim
Yaaaaaaa dedik sana dedikkkk ayy çok mutlu oldum canım benim sağlıkla ilerlesin inşallahhhhB Buffalosos aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 @Afratafrac @imagination forever
Happen94 3.45 tsh canim
Yarın sabah vereyim diyorum canım bilmiyorum içimden gelmiyor açıkçası herkes 6-7 haftada gitmiş net olmuş 5+5 de bebeğimi kaybettim o yüzden şimdi ayaklarım geri geri gidiyor :/çok güzel yükselmiş canım ne zaman kan vericeksin?
Canım hayırlı olsun gözüm aydın dariisi bizlere inşAlllah tsh 3lerde olmasi sorun değilmiş demek bi kaç kez şahit oldum sağlıkla kucağina almak nasip olsunB Buffalosos aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 @Afratafrac @imagination forever
Happen94 3.45 tsh canim
bence kan ver değerini oğren, diğer teste 2 gün sonra diğil 4 gün sonra git takip için iyi olurYarın sabah vereyim diyorum canım bilmiyorum içimden gelmiyor açıkçası herkes 6-7 haftada gitmiş net olmuş 5+5 de bebeğimi kaybettim o yüzden şimdi ayaklarım geri geri gidiyor :/
Kuzum takvimde 4+0 gösteriyor benim 16 mayıştı senin 15 Mayıs ise 4+1 sinB Buffalosos aşkım biz aynı miyiz 15 mayisti son adet benim de nasıl sayıyoruz bu sayıları 3+5 mi oluyor benim şimdi
B Buffalosos bebişim sen bir meditasyon linki atmıştın onu çok beğenmiştim ama bulamadım tekrardan YouTube geçmişimde tekrar atar mısın
Ayyyy muhtemelen benim de o civar falandır heraldeeee yarın vercemB Buffalosos aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 @Afratafrac @imagination forever
Happen94 3.45 tsh canim
Ayyyy muhtemelen benim de o civar falandır heraldeeee yarın vercem
O kadar harika bir meditasyon ki o anı yaşatıyorben de bunu arıyordum
Gözünaydın canım benim bugün ilk idrarla silik çıktı
Görünüşe göre değilim canım erken gebelik testi çok silik beta yokuşu çıkamamışAlla alla, kuzu sen kesin hamile değilsin demi?
Geçmişi orada bırak canım bu kez yepyeni ve bambaşka bir gebelik yaşayacaksın hep olumlu düşün her şey çok güzel olacak. İçinden geldiği zaman git ama olumsuz hiç bir düşünceye kapılmaYarın sabah vereyim diyorum canım bilmiyorum içimden gelmiyor açıkçası herkes 6-7 haftada gitmiş net olmuş 5+5 de bebeğimi kaybettim o yüzden şimdi ayaklarım geri geri gidiyor :/
Yaa ben tsh detayını yeni gördüm benimki de bu ay 2,5 çıkmış acaba yüksek mi diyordum demek ki engel değilCanım hayırlı olsun gözüm aydın dariisi bizlere inşAlllah tsh 3lerde olmasi sorun değilmiş demek bi kaç kez şahit oldum sağlıkla kucağina almak nasip olsun
Yok yapmadım bekliycem. Zaten az testim var. Üzüleceksem de erken mi yaptım diye arada kalmadan bi sefer de üzüleyim. İnşallah vardır tabi de Ama ovulasyon testim olsaydı dayanamazdım yapardımBekle bekleyebilirsen şimdi sen hiç yaptın mı?