Yaptım her zamanki gibi silik çıktı çatlamadan beri böyleHelal olsun tam tedariklisin Hadi bakalım umutlu haberler gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım her zamanki gibi silik çıktı çatlamadan beri böyleHelal olsun tam tedariklisin Hadi bakalım umutlu haberler gelsin.
Kuzu hiç sıkıntı yapma. Bu testlerde birden koyu oluyor anlamıyorsun. Benim bir gün öncesinde bundan daha bile silikken ertesi günü kop koyu olmuştu.Yaptım her zamanki gibi silik çıktı çatlamadan beri böyleEki Görüntüle 3260036
Yumurtlama gördüm zaten çatlama da oldu bebişim. Şimdi gebelik var mı diye tüm tuşlara basıyorumKuzu hiç sıkıntı yapma. Bu testlerde birden koyu oluyor anlamıyorsun. Benim bir gün öncesinde bundan daha bile silikken ertesi günü kop koyu olmuştu.
Evet öyle, ben yalancı çizgi çıkarttı sanmıştım ama yumurtlamadan sonra 8.günde zor seçilen bı çizgi çıkarmıştı, 9. Günde silikti ama daha secilebiliyordu kuruma çizgisi diye umursamamistim. 10. Günde laboquick ultra erken gebelik testi yapmıştım negatifti. 12. Günde pozitifi görmüştüm. İnnovita çok önceden göstermişti ben inanmamistimKızlar bu inovitanın gebelik testi erken gebelik değil mi ?
Ben innovitadan devam o zaman benim de 9.günüm bugün ama hiçbir şey çıkmadı umarım görünür ilerleyen günlerde. Size de hayırlı olsunEvet öyle, ben yalancı çizgi çıkarttı sanmıştım ama yumurtlamadan sonra 8.günde zor seçilen bı çizgi çıkarmıştı, 9. Günde silikti ama daha secilebiliyordu kuruma çizgisi diye umursamamistim. 10. Günde laboquick ultra erken gebelik testi yapmıştım negatifti. 12. Günde pozitifi görmüştüm. İnnovita çok önceden göstermişti ben inanmamistim
Beta hcg baktırdın mi?Yum 11. Gün bebişler bugün ki böyle.
Tam rahim ortasına iğneler batıyor ara ara onun dışında bas ağrım devam ilaç almıyorum..
Göğüsler hala şiş ve dokununca acıyor ( benim adet dönemimde hep böyle oluyor ekstra bir belirti değil eğer planlı yapmasaydım adet zannederdim)
Benimki de buna benzer çıktı. Birazdan atıcam ben de. Azcık daha koyu çıksaydı sevinecektim ama biraz daha beklemek lazım diyorlar baksanaYaptım her zamanki gibi silik çıktı çatlamadan beri böyleEki Görüntüle 3260036
var benceKızlar yumurtlamanın 11.günü markası artimed değil.İnşallah yarın koyulaşır .5.dkkda çektim bunu
Bende de aşırı aşırı koyu afedersin jöle gibi bembeyaz akıntı gelmişti yumurtlamanın 3.günü yazmıştım buraya hattaBu aynısı bana oldu hatta yazmıştım kıvamı çok yoğun sarı bir akıntı geldi yum 8 ya da 9. Günde bana hatta peçete de görünce çok şaşırmıştım baya koyuydu bence siz de gebesiniz mukus gibi şeyler salgılıyormuş içten
Tahminen beta kaçtır canım bugünselam kızlar bizde keseyi gördük ama doktor çok küçük dedi 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi karından göremedi vaginalde de baya zor gördü bakalım 2 hafta sonra tekrar gideceğim ne diyecek
Hee doğru ya.Yumurtlama gördüm zaten çatlama da oldu bebişim. Şimdi gebelik var mı diye tüm tuşlara basıyorum
Ben boş gebelik sebebiyle düşük yaptım elimde innovita yok, freely strip test vardı benim de negatif ama adet gününe kadar umut vardır çünkü 10. Gün sabah idrariyla negatif olan ultra erken testi 12. Gün öğlen yaptığımda silik cikartmisti, inşallah güzel sonuclarla gelirsinizBen innovitadan devam o zaman benim de 9.günüm bugün ama hiçbir şey çıkmadı umarım görünür ilerleyen günlerde. Size de hayırlı olsun
cuma günü baktık keseye canım biz tahmini 3000-4000 arasıdırTahminen beta kaçtır canım bugün
Gebelik de işte sabah attığım gibi terrrtemiz en iyisi beklememiz kendimi tutamadım yaptım şimdi de moralim bozuldu kocama söylim de testleri saklasınBenimki de buna benzer çıktı. Birazdan atıcam ben de. Azcık daha koyu çıksaydı sevinecektim ama biraz daha beklemek lazım diyorlar baksana
Ben direkt gebelik testine bakıcam bikaç gün sonra, ovulasyon testim bitti
Kese gördüğünüz gün dimi bu değerlercuma günü baktık keseye canım biz tahmini 3000-4000 arasıdır