Yok cnm idrar yapmadim kan vercem dedim ondan yapmadimKan sonucunu bekliyoruz at bakalım nasıl cikicak idrar yaptın mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm idrar yapmadim kan vercem dedim ondan yapmadimKan sonucunu bekliyoruz at bakalım nasıl cikicak idrar yaptın mi
Geçmiş olsun canım dikkat et maalesef migren berbat bir şeyYum 10.gün 1 dk içinde çektim fotoları efekt yok kızlaaar
Yalnız geceden beri migren ağrım var çıkardım içimden midem kötü oldu ağrıdan şimdi de arveles içtim o kadar kötüyüm malesef kafam patlayacak
Yarın bir de kaset testle yap bence sanki çok silik gördüm ben çünkü kasette belli olur bence yarınYum 10.gün 1 dk içinde çektim fotoları efekt yok kızlaaar
Yalnız geceden beri migren ağrım var çıkardım içimden midem kötü oldu ağrıdan şimdi de arveles içtim o kadar kötüyüm malesef kafam patlayacak
Var var maşallah bunu görmeden yazmıştım diğer mesajıTam sonuç kızlar
Şükürler olsun bin kez 18 Haziran bat inşallah sağlıkla tutunur kan vermeye giderimVar var maşallah bunu görmeden yazmıştım diğer mesajı
Kız var ya burda bebişTam sonuç kızlar
Var var görünüyor inşallah sağlıkla ilerlerTam sonuç kızlar
Ayy üsteki benim ilk testime çok benziyor kaldıkça daha belirginleşir keşke ağrı kesici içmeseydin bebişimTam sonuç kızlar
Allah'ımmm annesiiii hissetmiş bebeğini ya maşaallah ağrı kesici icmesen mi kuzum ya şu at kestanesi kremini alnına sakaklarina sürsen çok iyi geliyormuşTam sonuç kızlar
Gördüm gördüm gördümmmTam sonuç kızlar
Gördüm o gölgeyi canım İnşAllah koyulaşır günden güne zaten hala çok erken test için ovülasyon yapıyor musun hala koyu muGünaydın kızlar test yaptım adete 6 gün var bakar mısınız hemen çıkmadı 10 dakika sonra gölge gibi oldu kuruma çizgisi olabilir mi acaba kıl gibi böyle
Olmaz canım bişeyyyyBir daha içmem bir tane içtim bi şey olur mu korktum şimdi
Erken gebelikten daha koyu çıkartan innovita biz senden razıyız beTam sonuç kızlar
Pembe kapaklı testte baya belli artık ilaç içmesen daha iyi tabiki ama dayanamazsan parolden iki tane iç. Daha bat günün bile gelmediği için bir şey olmazYum 10.gün 1 dk içinde çektim fotoları efekt yok kızlaaar
Oooo çok çok net MaşaAllah sizeTam sonuç kızlar
Daha adet günün gelmedi canım burda bilmeden antibiyotik içen vardı sağlıklı ilerlemiş hamileliği korkmaBir daha içmem bir tane içtim bi şey olur mu korktum şimdi
Ya sen de benim gibisin yumurtlamadan 5 gün sonra anlıyorum hamile olduğumuTam sonuç kızlar