- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Bende takip edicem atarım buraya ben düzenli pik ve çatlama görüyorum ama sağlıklı yumurtalarım yok demekkiPeki böyleyken lh testlerin nasıl çukacak çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende takip edicem atarım buraya ben düzenli pik ve çatlama görüyorum ama sağlıklı yumurtalarım yok demekkiPeki böyleyken lh testlerin nasıl çukacak çok merak ediyorum
Daha yeni gordumm bebeğim sanki ben çok çok silik de görüyorum da hem 7. Gün daha erken zaten kuzum7.gunden merhabaaaLavaboya kalkınca yapayım dedm maalesef bebıslerhergun bıtane yaparım artık carsambaya kadar. Mervenur277 melisaa93 @Afratafrac M muhendishanim98 B Buffalosos
İnşallah benceee hayalet değildir ay hadi senden de güzel haberi alalım aşkım
Sabah tazesı gelecek askım bekle benıİnşallah benceee hayalet değildir ay hadi senden de güzel haberi alalım aşkım
Bizde hiç kullanmadık kuzum işte mecburen kullanmıştık 2 defa oda malum parçalandı gecenin bir yarısı ilaç almaya yoklamıştım iyide güzeldi parası sonra ögrendim ki 24 saat içinde içilebiliyormuş. Şimdide diyorum keşke olsaydı büyürdü. Bu arada dün doktoruma gittim bu ay bana seni dinlendirelim dediBız hayatımızda hıc kullanmadık desem sevmıyomus bızımkı ayy melooş bende ıcerdım o ertesı gun haplarından ne pısmanım sımdı ya megerse bısey olmuyomus @melegim can
Belkide biraz dinlenmek iyi gelecektir canımBizde hiç kullanmadık kuzum işte mecburen kullanmıştık 2 defa oda malum parçalandı gecenin bir yarısı ilaç almaya yoklamıştım iyide güzeldi parası sonra ögrendim ki 24 saat içinde içilebiliyormuş. Şimdide diyorum keşke olsaydı büyürdü. Bu arada dün doktoruma gittim bu ay bana seni dinlendirelim dedi
Ben canım.bat 18iKızlar merhaba, bat 22 Haziran. Bu ay çatlatma iğnesi olup bekleyen varmı aranızda acaba ?
Evet hep ılac kullanmak zararlı olabılır bıtanem.bır ay oluruna bırak hıcbısey ıcme.ama denemelere devam et tabıkıBizde hiç kullanmadık kuzum işte mecburen kullanmıştık 2 defa oda malum parçalandı gecenin bir yarısı ilaç almaya yoklamıştım iyide güzeldi parası sonra ögrendim ki 24 saat içinde içilebiliyormuş. Şimdide diyorum keşke olsaydı büyürdü. Bu arada dün doktoruma gittim bu ay bana seni dinlendirelim dedi
inşallah canımBelkide biraz dinlenmek iyi gelecektir canım
Bat 18 benim deBen canım.bat 18i
İlişki olsun dedi canım birde cyclo ilaç verdi 21 tane adet düzenleyici galiba geçen ay adet olamadım leke geldi sadece ondan 20 gün sonra adet oldum döngüm çok kısa sürüyorEvet hep ılac kullanmak zararlı olabılır bıtanem.bır ay oluruna bırak hıcbısey ıcme.ama denemelere devam et tabıkı
Sabırsızlıkla bekliyorum aşkımSabah tazesı gelecek askım bekle benı
Temızlık yapma kuzum bu sıralar bolca dınlenKızlar ya perşembe akşam çok çok minicik bi leke olmuştu, bugün de temizlik yaptım azıcık ama, yine çok çok minik iki nokta kadar lekelenmem oldu normal midir yerleşme midir sizce
Evet eşim yapma demişti zaten kızıyo şimdi neyse dikkat edeyim daha, Allah’a emanet gerisiTemızlık yapma kuzum bu sıralar bolca dınlen
Kuzum yapma evet ben de spora falan baslicaktim.dedim tam bı yerlessin öyle.pilates başlarim. Sen yapma eşin süpürsün silsin. Sen de az nazlan canimmmmmEvet eşim yapma demişti zaten kızıyo şimdi neyse dikkat edeyim daha, Allah’a emanet gerisi
SabırsızlanıyorumSabah tazesı gelecek askım bekle benı
Ben yarın yapcam bakalim hayırlısı cnm ❤Sabah olsa da test yapsak dimi kızlar yarın pazar kaldı 1 gün sayılır kan tahliline
Doğru valla biraz da keyfini sürelim dimiKuzum yapma evet ben de spora falan baslicaktim.dedim tam bı yerlessin öyle.pilates başlarim. Sen yapma eşin süpürsün silsin. Sen de az nazlan canimmmmm