- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim hadi hayırlı olsun darısı bize olsunmelisaa93 @Niqu @Belisimm @canancan11 @dmlcm @cnlrm @1fafeyla fnd_50 @imagination forever @Kristialia @Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
değerlerin iyi bence fsh biraz yüksek ama yürüyüşle düzenli beslenmeyle düşer canım. Şu an hamileliğine engel bir durum görünmüyor bence. tsh için ilaç kullanmaya devam ediyor musun? endokrin doktrona da gebelik düşündüğünü söyle ilacını değiştirebilir.Hanımlar konu açtım ama yazan olmadi. Adetlerim degistigi icin doktora gittim nisan ayında ve dün. Nisan ayında hormon testi yaptı ama hic aciklama yapmadi tsh yüksek endokrine git dedi. Oraya gittim tsh düzenlendi dün tekrar gittim gebelik düşündüğümü söyledim adet döngüm de degisince tedirgin oldum tersledi aceleniz ney diye. Anlayan varsa bakabilir mi ? Fsh yüksek mi?
Allah razı olsun canimmM muhendishanim98 canım saglıkla hayırla gelsin bebişin
Ay inşallah canım 15 ay oldu.Bence umut verici
Kuzum hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Ben gidemedim kan tahliline kaldı pazartesiye. Ne kadar belirgin çıkmış testte öyle masaallah betana göre marka neydi35 geldi dua edin olur mu hayırlısıysa devam etsin sağlıkla , daha önce 2 kimyasal olmuştu korkuyorum Allah en güzel zamanlarda hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah, sizlere de dua edeceğim bu gruptan çok güzel haberler gelecek çok inanıyorum Rabbime
Endokrin doktoru en son 3.30du tsh gebelik düşündüğün icin dozunu artıralım dedi dün ki tsh 0.37 çıktı. Cok mu düşürdük anlayamadim Fsh 10 üstü sıkıntı yazmıslar tam sınır bi değer 27 yasındayım yaşa göre yüksek mi bilemedimdeğerlerin iyi bence fsh biraz yüksek ama yürüyüşle düzenli beslenmeyle düşer canım. Şu an hamileliğine engel bir durum görünmüyor bence. tsh için ilaç kullanmaya devam ediyor musun? endokrin doktrona da gebelik düşündüğünü söyle ilacını değiştirebilir.
Bende gördüm canım yazdum hatta yumurtlama masajını tavsiye etti dün akşam başladım yapmayaay o da gelmiyor sen başladınmı ovulasyona ben bugün başlıcam hayırlısıyla canım sabah kasık bölgesine masaj yaptım sende yap bir gebenin günlüğünde görmüştüm sabah akşam yapacam inş. faydası olur
günvelledim canımaynurland canım sat 21 Mayıs bat 18 haziran günceller misin
Sağol canımgünvelledim canım
Allah razı olsun senin de en güzel şekilde kat kat artarak gitsin inşallah sağlıkla laboquickti markaKuzum hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Ben gidemedim kan tahliline kaldı pazartesiye. Ne kadar belirgin çıkmış testte öyle masaallah betana göre marka neydi
İnşAllah bu ay nasip olurAy inşallah canım 15 ay oldu.
Kuzum bekle bence de zaten. Elinde test varsa sabah ilk idrar ile koyuluk takibi yap. Pazartesi de kan verirsin.Kuzum hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Ben gidemedim kan tahliline kaldı pazartesiye. Ne kadar belirgin çıkmış testte öyle masaallah betana göre marka neydi
Sen endokrin doktoruna sor yinede canım bu değeri belki ilacın dozunu biraz azaltır Ben 10.5 fsh çıktığı ay hamile kalmıştım canım biraz daha düşük olması çok daha iyi ama bu değerde gebeliğe engel değilEndokrin doktoru en son 3.30du tsh gebelik düşündüğün icin dozunu artıralım dedi dün ki tsh 0.37 çıktı. Cok mu düşürdük anlayamadim Fsh 10 üstü sıkıntı yazmıslar tam sınır bi değer 27 yasındayım yaşa göre yüksek mi bilemedim
11 12 fsh olanlara erken menapoz teşhisi yorumlarını görünce korkmustum ama icim rahatladı biraz Doktorum da çok ilgisiz olunca ne açıklama ne de sorularıma cevap alabildim düzgünce bi açıklama ne kadar da rahatlatıyor insanı. Rabbim doktorun da vicdanlisini versin strese girdim 2 gündürSen endokrin doktoruna sor yinede canım bu değeri belki ilacın dozunu biraz azaltır Ben 10.5 fsh çıktığı ay hamile kalmıştım canım biraz daha düşük olması çok daha iyi ama bu değerde gebeliğe engel değil
Tsh hapi kaç mg kullanyosnzHanımlar konu açtım ama yazan olmadi. Adetlerim degistigi icin doktora gittim nisan ayında ve dün. Nisan ayında hormon testi yaptı ama hic aciklama yapmadi tsh yüksek endokrine git dedi. Oraya gittim tsh düzenlendi dün tekrar gittim gebelik düşündüğümü söyledim adet döngüm de degisince tedirgin oldum tersledi aceleniz ney diye. Anlayan varsa bakabilir mi ? Fsh yüksek mi?
Zaten yeterince stresliyiz. 2 cümle açıklamayı çok görüyorlar. Sıkma canını sen, sakın kötü de düşünme. Bak bu değerlerle hamile kalan çok. Ayrıca her ay bu değerlerimiz değişebiliyor da.11 12 fsh olanlara erken menapoz teşhisi yorumlarını görünce korkmustum ama icim rahatladı biraz Doktorum da çok ilgisiz olunca ne açıklama ne de sorularıma cevap alabildim düzgünce bi açıklama ne kadar da rahatlatıyor insanı. Rabbim doktorun da vicdanlisini versin strese girdim 2 gündür