- 15 Mayıs 2022
- 3.436
- 2.848
- 28
Ay haydi at bakalıımmKızlar elim ayağım boşaldı l test yaptım ben aşırı aşırı silik bir çift çizgi görüyorum, telefonum da çok iyi çekmiyor aglicam şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay haydi at bakalıımmKızlar elim ayağım boşaldı l test yaptım ben aşırı aşırı silik bir çift çizgi görüyorum, telefonum da çok iyi çekmiyor aglicam şimdi
Ya ben dedimmmmmm sanaaaa bosu boşuna evham yaptın acelecilikten gördün müüüüü annesiiiiiKızlar elim ayağım boşaldı l test yaptım ben aşırı aşırı silik bir çift çizgi görüyorum, telefonum da çok iyi çekmiyor aglicam şimdi
Tek sorunumuz arkadaşlarına çok düşkün bütün tartışmalarımız genelde bu sebeptenBaşak erkeği çok zor ya Allah yardımcın olsun abim başak burcu benim illallah ettiriyor
Ay bismillah ne tuhaf bi hismis bu hem çok isteyip hem inanamamak, korkmaya başlamak... Var kız varrrr görüyorum inan ki telefon çekince tekrsr guzellij efekti mi bişey veriyor giidyor ama atıyorum simdiYa ben dedimmmmmm sanaaaa bosu boşuna evham yaptın acelecilikten gördün müüüüü annesiiiii
Ben pek göremedim sanki canım
Bn gördüm canım
Yok canım diyor geliyorum diyor da telefondan belli olmuyor demek ki varmış eşim de evde yok napcam şimdi bı tuhaf oldumBen pek göremedim sanki canım
Yakinlasinca gördünüz dimi sizdeBn gördüm canım
Evet çat iğnesnin kaçinci günüBn gördüm canım
Sende iğne oldun mu canım çatlamaYakinlasinca gördünüz dimi sizde
Isık koydum sana Şuan beta 10 civarıdır günden güne artacak al sana nur topu gibi silik çizgi , benim aynı böyleydi innovita çok hassas hamilesinKızlar burda daha net gibi ben çizgi mi uyduruyorum acaba. 28-29 yumurtlama 30 çatlama oldu 10. Gün çatlamanin sanirim
Ay çok tuhaf oldum kızlar şu anda sarılacak bir dost, anlatacak bir sırdaş arıyorum. Bu siz oldunuzŞuan beta 10 civarıdır günden güne artacak al sana nur topu gibi silik çizgi , benim aynı böyleydi innovita çok hassas hamilesin
Evet düşürmek gerek engel diye biliyorumKIZLAR SİZCE PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİDE GEBELİĞE ENGEL MİDİR
Oyyyy yerim seniiii teyzoşlar grubu olduk miniklerimize burdaaa of şubat annelerinde kavuşacağız insallahhhhhhAy çok tuhaf oldum kızlar şu anda sarılacak bir dost, anlatacak bir sırdaş arıyorum. Bu siz oldunuz