- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Aynen Başak burçları gerçekten merhametli ve çok akıllı oluyor.Benimde eşim başak çok nalettir inatçıdır ama çokta merhametli ve akıllıdır severim kendilerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Başak burçları gerçekten merhametli ve çok akıllı oluyor.Benimde eşim başak çok nalettir inatçıdır ama çokta merhametli ve akıllıdır severim kendilerini
Senin etrafını sarmışlar eşimde annemde aynı şeyden şikayetçiBenımde abım kayınvaldem annem basak burcu ve cok anlastıgım soylenemezcunku ınat burc uzgunum
ay ben calıştıgım için gün içinde yürüyemiyorum sabah akşam işe gelirken 15 dk yürüme mesafesi var o kadar yürüyüş yeterli oluyormuYaaa çok sevindimm çok güzel yaptin isteyince çkk güzel oluyo arti biliypmsn yumurtlaıkara acayip iyi geliyo yürümek bak doktorun sna da sölicek görürsn altina imzami atiyorum
Ahahahhah haayır canım zannetmiyorum afamlar geçtim onu tempolu yürüyüş öneriyor bormal yürümeyi de kabul etmiyor düşünay ben calıştıgım için gün içinde yürüyemiyorum sabah akşam işe gelirken 15 dk yürüme mesafesi var o kadar yürüyüş yeterli oluyormu
Başak erkeği çok zor ya Allah yardımcın olsun abim başak burcu benim illallah ettiriyorBenimde eşim başak çok nalettir inatçıdır ama çokta merhametli ve akıllıdır severim kendilerini
Benim de erkek kardeşim bazen zorluyor sinir ediyor ama çoooook seviyorum.18 yaşında ama benim için sanki daha 5 yaşındaBaşak erkeği çok zor ya Allah yardımcın olsun abim başak burcu benim illallah ettiriyor
Çok bilgim yok bu konuda canım.doktorun ne zaman kullanacağını söylemedi mi?Kızlar bısy sorucam
Antıbıyotik vajınal fitili
Adet bıtımındemı kullanıyoruz
Yumurtlama varsa pekı bısey olurmu
Yoksa bısey olmazmı
Küçük olduğu için katlanılıyor 10 yaş var abimle benim aramda aksi çok bekar kaldıBenim de erkek kardeşim bazen zorluyor sinir ediyor ama çoooook seviyorum.18 yaşında ama benim için sanki daha 5 yaşında
e ne yapacam bana önerin var mı ?Ahahahhah haayır canım zannetmiyorum afamlar geçtim onu tempolu yürüyüş öneriyor bormal yürümeyi de kabul etmiyor düşün
kaç güblük fitil adetliyken kullandrmıyorlar diye biliyorumKızlar bısy sorucam
Antıbıyotik vajınal fitili
Adet bıtımındemı kullanıyoruz
Yumurtlama varsa pekı bısey olurmu
Yoksa bısey olmazmı
Ahahhaha kendinden beter bir Başak kadını bulursa evlenirlerKüçük olduğu için katlanılıyor 10 yaş var abimle benim aramda aksi çok bekar kaldı
Diyet yapabilirsin yürüyüş olmadan oda belki yavaş ama etkili oluyo yine de l carnetin içeren ginvit var onu bna diyetisyenm önermişti onu alabilirsn canıme ne yapacam bana önerin var mı ?
Her gün olmasa da haftada birkaç kez çıkabilirsin akşamları 10 dkda bin adım atılıyore ne yapacam bana önerin var mı ?
O ne canımDiyet yapabilirsin yürüyüş olmadan oda belki yavaş ama etkili oluyo yine de l carnetin içeren ginvit var onu bna diyetisyenm önermişti onu alabilirsn canım
benimde telefonda var uygulama oda adım sayıyor olmazsa ordan takip ederim hafta sonu yürüyüş yaparım beni de gaza getirdinizHer gün olmasa da haftada birkaç kez çıkabilirsin akşamları 10 dkda bin adım atılıyor
Diyet yapabilirsin yürüyüş olmadan oda belki yavaş ama etkili oluyo yine de l carnetin içeren ginvit var onu bna diyetisyenm önermişti onu alabilirsn canım
Canım bizim evde var şuan dur atayim eşimde kilolu ona almiştim bn şuan kullanmiyorm 5kilom kaldi die diyette vucut dirençsiz kaliyor ya ondan dolayi güçsüz halsiz hissi olmasın die vitaminO ne canım
Tamam canım evde bol bol vitamin var şu andaCanım bizim evde var şuan dur atayim eşimde kilolu ona almiştim bn şuan kullanmiyorm 5kilom kaldi die diyette vucut dirençsiz kaliyor ya ondan dolayi güçsüz halsiz hissi olmasın die vitamin
Aaa benim kocam sağ olsun pek bir zorluğu yoktur ya 10 gün yemek yapmasam neden yapmadın demez mesela ne bulsa yer canım ütü yapmak istemez sabah kalkar kendi kıyafetlerini ütülerBaşak erkeği çok zor ya Allah yardımcın olsun abim başak burcu benim illallah ettiriyor