- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
hayırlı olsun bebiş, kan ne zaman vericeksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun bebiş, kan ne zaman vericeksin?
Ayyy hadi inşallah çok güzel bir hediye olur.Ne güzel bilgiler ya iyi ki yazmışım bu gruba benim yumurtlamam 4’ünde çatlamam 6sında oldu yumurtlamaya göre 14.gün testi yapıp güya eşime babalar günü hediyesi vericem aklımca ama dediğin gibi beklemek en iyisi ben dün ilişkiye giriyorum bugün belirti arıyorum
Ayy ben de yapim, nasıl yapılıyor bacımKabak detoksunu yapmayı çok severim Çok etkili oluyor ve tadı da çok güzel zaten çok bir kilom yok 3 4 kilo vermek yeterli olur.ama iyi gaza geldim bu gazla 10 kilo veririm
dolidoce iyi canım, araştır bi b12 destekleyicisi de varInofolic folik asit destegi olarak mi verdi canim? Ben de bir folik asit arayisindayim
eczaneden 480 civari bir şeye aldım, benim doktor 2 ay yeterli olur demişdi bir kutuyu düzenli içtim, sonrakı ay düzenli içmedim unutuyorum bazenBen 230a aldim bu ne kdr bilmiyorum bnde pko yok ama kaliteli olmasi adına kullanmaya başladim
avakadoyu bende denedim bi kaç ay, şimdi eşimle yürüyüşe başlıcaz, bu ağrım kesmiyor ki, bi de bu ay sigara içmemeye çalışıcam, bırakabilirsem önümüzdeki ay doktora giderimBen bu ay her gün yürüdüm. Doktorum yumurtan çok iyi dedi yürüyüşün ve avakodpnu. Sağlikli beslenmenin çok katkisi var 9kilo verdim 65e düştüm hala devam ediyorum 59a kadar düşücem inş :)
Evet canım bende çok inanıyorum aşırı bilgili grldi bana.eliyşe 20 sn kadar hem kasık hem alt muayene etti ve dedi rahim ucu kalkıkBen bu konuda daha önce de yazmıştım fikrimi. Kesinlikle bu uygulamaya inanıyorum. Ama önemli olan gerçekten iyi bi kadın bulabilmek. Kimi eli ile kasıkları muayene eder gibi yapar kimi farklı şekilde. Çok yakınımdan iki kişi gitti gebe kaldı hatta biri 2 defa sebepsiz düşük yapmıştı doktor tüp bebek demişti direkt. Gebe kaldı doğurdu bile. Ben de yaptırdım fakat o ara bı sorunum var diye etki etmedi ( operasyon gecirdim ) tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Kahvaltıyı normal yapıyorsun yumurta peynir zeytin vs. Yanında bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği de tüketiyorum ben. Öğle ve akşam yemeğine kabak yemekleri yapıyorsun ekmeksiz tüketiyorsun. Ben genelde yoğurt yiyorum yanında. Yada üzerine sos olarak yoğurt kullanıyorum.Ayy ben de yapim, nasıl yapılıyor bacım
KAç gün yapmak lazım peki. 1 ay mıKahvaltıyı normal yapıyorsun yumurta peynir zeytin vs. Yanında bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği de tüketiyorum ben. Öğle ve akşam yemeğine kabak yemekleri yapıyorsun ekmeksiz tüketiyorsun. Ben genelde yoğurt yiyorum yanında. Yada üzerine sos olarak yoğurt kullanıyorum.
Eğer aralıklı oruç olarak yaparsan da öğlen öğününü atlayabilirsin yerine kahve ceviz badem fln koyarsın Kabakları da istediğin şekilde yaparsın ben fırında pişmiş kabak yemeğini ve kabak spagettiyi çok severim. Müko müko
Alttan muayene edene pek denk gelmedim ama kasık ve belden yapıldığını çok duydumEvet canım bende çok inanıyorum aşırı bilgili grldi bana.eliyşe 20 sn kadar hem kasık hem alt muayene etti ve dedi rahim ucu kalkık
3 4 gün yeterli canım iyi geliyor ödem atmayaKAç gün yapmak lazım peki. 1 ay mı
Koyu değil olması gerektiği gibi sen degerlendirmeye başla istersen günaşırı.Kızlar selam bugün benim döngümün 8. Günü ovulasyona basladım sizcede 8. Güne göre bi koyu cıkmamıs mı ovulasyon böylede olunca yumurtlama erken mi oluyor cok büyümüyor mu diye düsündüm sizce öyle mi etkiler mi erken yumurtlama Eki Görüntüle 3258324
Şöyle aslında normalde benim bugünler daha soluk olur teste normal baktıgımda koyuluk daha bariz ben bugün baslıyorum degerlendirmeye canım tek kafama takılan erken yumurtlama görmek bi ay mesela o yumurtanın yeterince olgunlasmaması demek mi ya da alakalı degil mi bunla yani yumurta belli bi olgunluga gelince mi ztn test pik gösteriyor her pik demek yumurta yeternce olgunlaşmış demek mi babam böyle psta yapmayı nerden ögrendi fjdjksksjakakaKoyu değil olması gerektiği gibi sen degerlendirmeye başla istersen günaşırı.
Etti canım valla.Adetin 3.günü gel göbeğini de kaldıracam dedi.Teyze arabça tek biliyordu torunu çeviriyor du bana bayağı yaşlı idi vallaAlttan muayene edene pek denk gelmedim ama kasık ve belden yapıldığını çok duydum
Evet kuzum bitiremiyorum cigerlerim hır hır bırakmam lazım biliyorumHafifini almamışsındır kafada bitirmek önemli zaten
Şimdi bu konuda kesin konuşmak yanlış olur ama erken yumurtlayip gebe kalan da var bu durumda yumurta döllenecek boyuta ve kaliteye erkenden gelmiş oluyor. Yumurta yeterli boyuta gelince test pik oluyor fakat her büyüyen yumurta kaliteli olmuyor malesef o yüzdendir ki pik gördüğümüzde tutmuyor bence böyle..Şöyle aslında normalde benim bugünler daha soluk olur teste normal baktıgımda koyuluk daha bariz ben bugün baslıyorum degerlendirmeye canım tek kafama takılan erken yumurtlama görmek bi ay mesela o yumurtanın yeterince olgunlasmaması demek mi ya da alakalı degil mi bunla yani yumurta belli bi olgunluga gelince mi ztn test pik gösteriyor her pik demek yumurta yeternce olgunlaşmış demek mi babam böyle psta yapmayı nerden ögrendi fjdjksksjakaka
Eğer etrafında o kadına gidip olumlu sonuç alan var ise şansını dene. Malesef herkes bu işi bilmiyor. İnşallah sana şifa olurEtti canım valla.Adetin 3.günü gel göbeğini de kaldıracam dedi.Teyze arabça tek biliyordu torunu çeviriyor du bana bayağı yaşlı idi valla
Bakalım canım inşallah güzel olur sonucu.Buraya mutlaka yazarım gebe kalırsam.Şuam çatlatma iğnesinin 5.günindeyim ama zaten teyze gebelik yok sence bütün heves gittEğer etrafında o kadına gidip olumlu sonuç alan var ise şansını dene. Malesef herkes bu işi bilmiyor. İnşallah sana şifa olur