- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
Ben de korkup yapamadım onu :/Kızlarr selam soğan kürünü çok duydum ama acaba denesem mi bilemedim zararı yazanda olmuş yararıda ne yapsam acaba
Kimin regl düzenini bozmuş ya okudumda bende ondan korktum düzende olanda bozulursa dieBen de korkup yapamadım onu :/
Herkes kendi halinde her ay yeni umut yeni hayal kurunca duruluyo insan canım mesela ben bu ay nasıl bir yöntem denesem die araştırıyorumKızlar bu grup neden aktif değil ya geçmiş ay grupları bile hala aktif
Benim bat tarihim geçti ama ne gelen var ne giden ne de belirti var… sadece aşırı hassaslaştım duygusal yönden olmayacak şeylere ağlayasım geliyorKızlar bu grup neden aktif değil ya geçmiş ay grupları bile hala aktif
Test yaptınmı canımBenim bat tarihim geçti ama ne gelen var ne giden ne de belirti var… sadece aşırı hassaslaştım duygusal yönden olmayacak şeylere ağlayasım geliyorbir de hamilelik meselesini kafama takmamaya çalışıyorum daha ilk aylarımız diye
Kızlarr selam soğan kürünü çok duydum ama acaba denesem mi bilemedim zararı yazanda
Soğan kürünün kimileri regl tarihini değiştirdiğini söyledi canım ondan kararsız kaldım bende bu ay denemek içinKızlar merhaba, ben de bu ay planlayanlardanım. Soğan kürü de denedim b+t+ç macunu da denedim ovulasyon da takip ettim bat 26 Mayıs bekliyorum. Birbirimize dua edelim
Valla en son 1 kist vardı ama antibiyotik le kücükdü demişti doktor şuan varmı yokmu bılmıyorumPosun var mı? Ya da kistin ?
Pcos gibi bir durumun var mı?Soğan kürünün kimileri regl tarihini değiştirdiğini söyledi canım ondan kararsız kaldım bende bu ay denemek için
Bu grup bana hayırlı geldiKızlar bu grup neden aktif değil ya geçmiş ay grupları bile hala aktif
Yok hayırPcos gibi bir durumun var mı?
Yapmadım yapasım gelmiyor hiç bir belirti olmadığı içinTest yaptınmı canım
Ya ümidini hemen kesmesene belki var bebişYapmadım yapasım gelmiyor hiç bir belirti olmadığı için
Keşşşşke olsa ama doğru düzgün ovülasyon takibi bile yapamadım bu ay, eğer varsa sürpriz olur gerçektenYa ümidini hemen kesmesene belki var bebiş
Valla ben ovulasyon takibi yaptım olmadı hu ay saldım kendi halineKeşşşşke olsa ama doğru düzgün ovülasyon takibi bile yapamadım bu ay, eğer varsa sürpriz olur gerçekten