- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
Hadi yapsana testKeşşşşke olsa ama doğru düzgün ovülasyon takibi bile yapamadım bu ay, eğer varsa sürpriz olur gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yapsana testKeşşşşke olsa ama doğru düzgün ovülasyon takibi bile yapamadım bu ay, eğer varsa sürpriz olur gerçekten
Hiç test yok şuan evdeeHadi yapsana test
Olsun üzme kendini yarın yaparsınHiç test yok şuan evdee
Hiç aklımda yoktu aslında ama seninle konuşmak bir işaret olabilir yarın alıp yapayım bariOlsun üzme kendini yarın yaparsın
Olabilir tabi neden olmasın canım ohoo ben bata 10 gün kala başlıyorum test yapmaya en azından çıkmazsa öbür aya psikolojimi hazırlıyorumHiç aklımda yoktu aslında ama seninle konuşmak bir işaret olabilir yarın alıp yapayım bari
Ben şuan kesin nöbetçi eczane arıyordumHiç aklımda yoktu aslında ama seninle konuşmak bir işaret olabilir yarın alıp yapayım bari
Yaa geçen ay ben de öyleydim ama sonuç hüsran olunca fazla heveslenme kızım diyorum kendime, bir de belirti yok ondan böyle rahatım ama yarın test alacağımmmBen şuan kesin nöbetçi eczane arıyordum
Güzel haberlerini bekliyoruzYaa geçen ay ben de öyleydim ama sonuç hüsran olunca fazla heveslenme kızım diyorum kendime, bir de belirti yok ondan böyle rahatım ama yarın test alacağımmm
Hiç anlamadım sökülmedi tam kahverengi leke geliyor ilişki 6 mayısta başladı öncesinde uzaktaydık 6 mayıstan bugüne 10 gün oldu mesela 10 günde yerleşir mi garip şeyler oluyor normalde hemen sökülürdüm sökülmedi deyerleşme ola bilir mi canım 5 gün erken çünki
yerleşme ilişkiden 10 gün sonra olur canım, daha umut var bence,5-6 gün sonra sökülmezsen test yapHiç anlamadım sökülmedi tam kahverengi leke geliyor ilişki 6 mayısta başladı öncesinde uzaktaydık 6 mayıstan bugüne 10 gün oldu mesela 10 günde yerleşir mi garip şeyler oluyor normalde hemen sökülürdüm sökülmedi de
Valla bende onu kullandıktan sonra adetim gecikiyor Du birinde 60 gün birinde 70 gün olmadım bide bende pko çıktı o soğandan mıdır bilmiyorum artıkKimin regl düzenini bozmuş ya okudumda bende ondan korktum düzende olanda bozulursa die
hangi marka test canımKızlar merhaba, adetim geceli bir gün oluyor bat günü kaset test negatif çıktı bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde hafif bir çizgi çıktı lekelenmem başladı sanırım adet olacağım benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu ?
hangi marka test canım
predictor early markası fakat benim kahverengiler arttı bugün yarın hastalanacağım.hangi marka test canım
prodictor trendyoldan aldıysan bende de silik çizgiyi çıkarıyodupredictor early markası fakat benim kahverengiler arttı bugün yarın hastalanacağım.
Bende bu ay tüm tuşlara bastım diyebilirim yakı bandı yapıştırdım belime 2 gün durdu ve ilişki oldu bu süre zarfında, clife yedim, gynoseed sipariş ettim umarım yumurtlama günüme yetişirKızlarr selam soğan kürünü çok duydum ama acaba denesem mi bilemedim zararı yazanda olmuş yararıda ne yapsam acaba