Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu test hangi marka ve bata kac gun var?Merhaba canım bugün test yaptım silik cikti kasiklarimda adet olacakmışım gibi agri var bu çizgi koyulasirmi
Kız hamilesin hemen kan vermelisin, belki de verdinMerhaba canım bugün test yaptım silik cikti kasiklarimda adet olacakmışım gibi agri var bu çizgi koyulasirmi
Ayyyy inşallah daha vermedimKız hamilesin hemen kan vermelisin, belki de verdin
canım sonucun çıktı mı ?Ah etmez miyim hiç canım rabbim en kısa ve en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin hem de Çifter Çifter olsun inşallah
içmeye devam edin, benim doktorum 2 ay içmek yeterli gelir demişdiArkadaşlar başlıkta inositol, inofolic vs kullanan var mıdırr? Ben dün reglin ilk gününde başladım ama tüm ay kullanmalı mıyım yoksa yumurtlama döneminde kesmeli miyim tecrübesi olan var mı
Canım ben yumurtlama görene kadar içiyorum her ayArkadaşlar başlıkta inositol, inofolic vs kullanan var mıdırr? Ben dün reglin ilk gününde başladım ama tüm ay kullanmalı mıyım yoksa yumurtlama döneminde kesmeli miyim tecrübesi olan var mı
Canım sen ilaç başladın mı yine.femara mu kullanıyordun.Canım bu senin kaçinci deneme idi
Canım sen ilaç başladın mı yine.femara mu
bu ay femara almicam doktorum gerizekali çikti napayiö bulundğm yerde iyi doktor da yok akıışına birakcam bi süreCanım sen ilaç başladın mı yine.femara mu kullanıyordun.
Yok canım bn bu ay kullanmiycam hiçbişi çocuk konusunu doktoru falan bu ay kafadan attik bize bi dinginlik geldi akışına birakalım bi iki ay dedik ha bu arada yine deneriz ama allaha kalmiş sadc ilaç tedavisi görmeyeceğim eşimin sperminde anglutasyon varmiş onu çözüme kavusturmaya çalişiyoruz bu ay yaklasık 2 aydıe spor ve diyet yapiyoruz bakalım allah kerimHappen94 Canım sabah akşam almak gerek.bazıları tek sefer veriyor yanlış.yuırtayı hızlı büyütür erken yumurtlamaya neden olur.benim doktorum sabah akşam almak önemli dedi
Agnglutasyon sorun malesef canım.spermin sıvılaşmaması sorunu.Yok canım bn bu ay kullanmiycam hiçbişi çocuk konusunu doktoru falan bu ay kafadan attik bize bi dinginlik geldi akışına birakalım bi iki ay dedik ha bu arada yine deneriz ama allaha kalmiş sadc ilaç tedavisi görmeyeceğim eşimin sperminde anglutasyon varmiş onu çözüme kavusturmaya çalişiyoruz bu ay yaklasık 2 aydıe spor ve diyet yapiyoruz bakalım allah kerim