- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Evet benim de ağrım geçti kasıklarda ama göğüs hassasiyetim başladı uçları çok hassas koltuk altından başlayan bir ağrı var göğüslerde gece yatarken özellikle sızı girdi ikisine deBenım kasıklar elımle degınce bıle şiş patlayacak gıbıydı,bugun gecmıs hıc ne agrı ne sızı kalmıs senındemı oyle canım
Benımde gogus hassasıyetı basladı evet.kendımı heveslendırmıyorum yınedeEvet benim de ağrım geçti kasıklarda ama göğüs hassasiyetim başladı uçları çok hassas koltuk altından başlayan bir ağrı var göğüslerde gece yatarken özellikle sızı girdi ikisine de
Şu 10 gün tamamen kafayı rahatlatmamız lazımBenımde gogus hassasıyetı basladı evet.kendımı heveslendırmıyorum yınedesonra olmayınca csnım sıkılıyor 10 gun kafamdan sılcem hıc belırtı aramayacagım,totemı baslatıyorum ıkımız ıcın
Kuzum yumurtlama ve adetin düzenli gelmesi aynı şey değil maalesef. Hiç adet görmeden yumurtlayabilirsin ya da adet görüp yumurtlamayabilirsin. Ben de yumurtlamadığım aylarda adet görüyorum. Sen eğer bu ay tam pik görmezsen mutlaka bir doktora görün derim. Yumurta rezervlerini kontrol ettir.Yorumunuz icin cok tesekur ederim adetlerim duzenlidir hic sasmaz o yuzden suana kadar yaptigim testler arasinda en koyusu o yuzden yumurtlama diye dusundum diger yaptigim testerim hep silik
Akşam yapım dıyorum ama test farklı olacakİyi eglenceler canımtamam yarın aksamda yapıp dınlenme moduna gecıyorum artık aksam yaparsın testı o zaman daha ıyı beta bıraz daha yukselır gun ıcınde
Saol cnm inşallahGüzel haberini bekliyoruz kuzum yarın.
Kartalda Bülent Kars’ı çok öneriyorlar ben de ona gidicem. Riskli gebelik uzmanıymışKızlar İstanbulda tanıdığınız güvendiğiniz bir doktor varmı?
Bnım doktorum da buKızlar İstanbulda tanıdığınız güvendiğiniz bir doktor varmı?
Doktor olarak bilmiyorum canım ama çam sakura hastanesini çok övüyorlar oradan bir doktorlara bak istersenKızlar İstanbulda tanıdığınız güvendiğiniz bir doktor varmı?
Sancaktepe bölge hastanesi pınar çakmak çok harika bir doktor ilk oğlumda onla oldu şimdi 2 ye hamileyim çok şükür Allah'ımaKızlar İstanbulda tanıdığınız güvendiğiniz bir doktor varmı?
Tamam canım bakıcamKartalda Bülent Kars’ı çok öneriyorlar ben de ona gidicem. Riskli gebelik uzmanıymış
Bakıcam benBnım doktorum da bu
Tamam canım hepsine bakıcamDoktor olarak bilmiyorum canım ama çam sakura hastanesini çok övüyorlar oradan bir doktorlara bak istersen
Tamam canım listeye ekledimSancaktepe bölge hastanesi pınar çakmak çok harika bir doktor ilk oğlumda onla oldu şimdi 2 ye hamileyim çok şükür Allah'ıma
Bu Ankaradamı?Bnım doktorum da bu
HayırBu Ankaradamı?