- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
Senin kaç haftalık canımBen hamileyim evde çorapla geziyorum ayaklarım üşüdüğü için canım olabilir yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaç haftalık canımBen hamileyim evde çorapla geziyorum ayaklarım üşüdüğü için canım olabilir yani
Kuzm tam tersine kasett teste çıktığın da 6.43 du oyuzdn o testler çok hassas varsa çıkıyorKaset test koyu gösterdiyse şimdi senin kan değerin çok iyi olmalı..bende erken gebelik test hiç bir zaman yanıltmadı nedense..İn şa Allah canım
Amin inşallah canımO zaman aynen devam İnşAllah nasip olur hemen
Ay var gibi yaaaaa iğne tedavisi mi gördün kendiliğinden miiiiiKızlar sanırım var
Allah'ım nolur tamamına erdir
@fnd_50 @Mehrii34 @tweeetyyy @simurgggg onbirmayis @trueliving_ @Papatyamaviss @bebekheyecani aynurland @Perlitik @Fitanneaday @cnlrm Happen94 @Nissalovely @imagination forever @Afratafrac Niqu @Sirius2023 @Papatya220 @Mervenur277 dmlcm @Kristialia T TASUU @melisaa93
Bu ay femara denedim ama olmadı Tikabasaİyi etdin bak hamişsin
@melisaa93 kız bak Femarayı denemek lazım
Kac mg acaba bende önlem amaçlı kullanayımİnşallah canımm
Tabıkı doktor kontrolunde gıtmen onemlı fakat artık sürecı bıldıgım için kndım kullandım
Dün gce topiklerdede okudum
Düşüğü olanlara doktorlar önlem amaclı kan sulandırıcı veriyorlar hap olanlardan
Oksağar iğne o başka onu kullanmam zten kndı başıma
Ecopirin, coraspin zararı varmı arastrdım
P. Tesı doktorada sorucam
Aradım doktor 12de çıkmış bugun
Cnm kndım femara kullandım bu ayAy var gibi yaaaaa iğne tedavisi mi gördün kendiliğinden miiiii
Kaçıncı gün bugün
100 mgKac mg acaba bende önlem amaçlı kullanayım
Ben bu ay doktorla femara kullandım ovitrelle vuruldum ama tutmadı bugün iğnenin 14.günü ama negatifCnm kndım femara kullandım bu ay
Ovu ıle takıp yaptım
Bugun çatlamanın 12. Gunu
Ecopirin ve coraspirin arasında ne fark var kuzuİnşallah canımm
Tabıkı doktor kontrolunde gıtmen onemlı fakat artık sürecı bıldıgım için kndım kullandım
Dün gce topiklerdede okudum
Düşüğü olanlara doktorlar önlem amaclı kan sulandırıcı veriyorlar hap olanlardan
Oksağar iğne o başka onu kullanmam zten kndı başıma
Ecopirin, coraspin zararı varmı arastrdım
P. Tesı doktorada sorucam
Aradım doktor 12de çıkmış bugun
Onuda merak edıyorumEcopirin ve coraspirin arasında ne fark var kuzu
Cnm bn örnek teşkil etmk istemem amaBen bu ay doktorla femara kullandım ovitrelle vuruldum ama tutmadı bugün iğnenin 14.günü ama negatif
Kendim kullansam mı bilemedim ya
Yumurtalıkların fazla uyarılmasından korkuyorum
Yok değil canım benimde var ikisi deBende de aşiri sirt ağrisi başladi kizlar midem de bulanma var ama erken değil mi
Arkadaslara bunu demk istıyorum iştebacılarım sizlere birsey sormam gerekiyor ben gecen yıl 14 haftalık bebeğimi kromozom sayıları sebebiyle kaybettim şimdi tekrar hamileyim doktorum oksopar kan sulandırıcı iğne başladı fakat kan pıhtılaşması ile ilgili bir test filan yapılmadı bu bana zararlı mı ? Doktorum yanlış yönlendirme di inşAllah ?
Beni de haberdar eder misin kafama cok taktımArkadaslara bunu demk istıyorum işte
Kayıpları olanlara kan sulandırıcı başlıyorlar genetık test olmasa bıle..
Bnde p tesi sorucam doktora belkıde bnada iğne baslayalım dıcek
Bakalım ne dıcek
Bn doktoruma guvenıyorum
Profesor, tüp bebek ve yumurtalık kanseri doktoru
Yarın bi test yapicam bata 6gün kalmiş olacak inşallah vardir ama dün doktprum yumurta çatlamiş dedi yumurtayi gördü garip bi şekild pztsi gitmiştm ondan önc yine çatlmak üzere demişti doktor kaç gündür çatliyo bu yumurta anlamadimYok değil canım benimde var ikisi de
Peki sende regl ağrıları var mı?Yok değil canım benimde var ikisi de
Ben hiç denemedim