- 1 Nisan 2022
- 12.490
- 15.362
İyi etdin bak hamişsinBn bide bu ay yine kendi basıma femara kullandım niqu'cum
İyimi ettim kötümü ettım bıl mıyorum ama artık burda okuya okuya doktor gbı olduk
melisaa93 kız bak Femarayı denemek lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi etdin bak hamişsinBn bide bu ay yine kendi basıma femara kullandım niqu'cum
İyimi ettim kötümü ettım bıl mıyorum ama artık burda okuya okuya doktor gbı olduk
Evt cnm eşimde eczacı ama bna dogru durust bi test bıle almıyo depodan görüyosunSenin eşin eczacı değil miydi zaten biliyordur nasıl kullanman gerektiğini Tabi doktor kontrolünde olmak en iyisi
İnşallah canımm
Tabıkı doktor kontrolunde gıtmen onemlı fakat artık sürecı bıldıgım için kndım kullandım
Dün gce topiklerdede okudum
Düşüğü olanlara doktorlar önlem amaclı kan sulandırıcı veriyorlar hap olanlardan
Oksağar iğne o başka onu kullanmam zten kndı başıma
Ecopirin, coraspin zararı varmı arastrdım
P. Tesı doktorada sorucam
Aradım doktor 12de çıkmış bugun
Evet var kan testi yaptım hamileyim ama yinede atayım ben kaset test yaptım âdete 6 gün kala bu şekilde çıktıTestin var mi canim?
Coraspını hamılelıkte bı cok dr verıyor kuzucum ozellıkle dusuk tehlıkesınde.ben normal hayatımda bıle ayda uc dort kez ıcıyorum(goz dr um gun asırı ıcmemı onermıstı ama ben haftada bır ıcıyorum)Evt cnm eşimde eczacı ama bna dogru durust bi test bıle almıyo depodan görüyosun
Adete 6 gün kala çok iyi MaşAllahEvet var kan testi yaptım hamileyim ama yinede atayım ben kaset test yaptım âdete 6 gün kala bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3256698
Evet alınıyor ama biraz pahalı kadın doğumcu yazınca uyguna alınıyorKendimiz alabiliyor muyuz onu eczaneden
Demi ben heray erken gebelik testi yapıyordum ama busefer dedim kaset test vardı 1 tane onu yapayım dedim düşün birde yaptığım gün bu idrar testini kan değerim 6.43 çıktı demekki bunlarda çok hassas oyuzden size tavsiyem asla erken gebelik testine para vermeyin prediktor den başka öbürleri hep boş yere para tuzağı asla çıkmıyor birde boş iki çizgi çıkıp sevindiriyor 3 ay boyunca yaşadım ama kaset test asla yanılmıyor sizdende güzel haberler gelsin inşallahAdete 6 gün kala çok iyi MaşAllah
Kaset test koyu gösterdiyse şimdi senin kan değerin çok iyi olmalı..bende erken gebelik test hiç bir zaman yanıltmadı nedense..İn şa Allah canımDemi ben heray erken gebelik testi yapıyordum ama busefer dedim kaset test vardı 1 tane onu yapayım dedim düşün birde yaptığım gün bu idrar testini kan değerim 6.43 çıktı demekki bunlarda çok hassas oyuzden size tavsiyem asla erken gebelik testine para vermeyin prediktor den başka öbürleri hep boş yere para tuzağı asla çıkmıyor birde boş iki çizgi çıkıp sevindiriyor 3 ay boyunca yaşadım ama kaset test asla yanılmıyor sizdende güzel haberler gelsin inşallah
Ben bu test ile gebeliğimi öğrendim eczanede başka yoktuKızlar 4 adet aldıgım albi gebelik testi boyle t1 t2li çıktı
Bunlamı koyulaşma takıbı yapsam
Sizce?
Hiç kullanan yokmu
Sen başla bu ay..ben tüp bebek doktoruma gidicem bakıcam vitamin yazarmı bana hem rahmime baksın..adetim fazla geliyor ondan..bu ay olmasa gelen ay denicemEvettt deniyo muyuz bu ay kanki
Fotosunu atsana yavrumBen bu test ile gebeliğimi öğrendim eczanede başka yoktu
Fotosunu atsana yavrum
Bende seninki gibi değilmiş ama yine albi marka amaFotosunu atsana yavrum
Bu 'albi' marka mı?
Kızlar sanırım var
Allah'ım nolur tamamına erdir
@fnd_50 Mehrii34 @tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis @trueliving_ @Papatyamaviss bebekheyecani aynurland @Perlitik @Fitanneaday @cnlrm @sundy94 @Nissalovely imagination forever @Afratafrac Niqu @Sirius2023 @Papatya220 @Mervenur277 @dmlcm @Kristialia @TASUU melisaa93
Ayyyyyyy aşkımmmm çok sevindim Rabbim sonunda nasip etti. İnşallah herşey yolunda gider bana da dua etKızlar sanırım var
@fnd_50 Mehrii34 @tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis @trueliving_ @Papatyamaviss bebekheyecani aynurland @Perlitik @Fitanneaday @cnlrm @sundy94 @Nissalovely imagination forever @Afratafrac Niqu @Sirius2023 @Papatya220 @Mervenur277 @dmlcm @Kristialia @TASUU melisaa93
Yaaaa gözün aydın belliydi zaten senin belirtilerin felan sağlıkla gelsin inşallahKızlar sanırım var