Esra Ezmeci'nin yöntemi youtubeda detaylı anlatıyorTuzlu neki onu duymadım
tuzlu su ne için canımdişil enerji dedin aklıma düştüübu ay tuzlu su yapıcam
Yok artık bakıcam youtubden benEsra Ezmeci'nin yöntemi youtubeda detaylı anlatıyorbir litre suya kaya tuzu karıştırıp hafta bir duştan sonra vücuduna döküyorsun.Dişil enerjin artıyor.Çok kişi yazmış tuzlu su yaptıktan sonra hamile kaldığını. bende hamile kaldığım ay hem klomen kullandım hem tuzlu su yapmıştım :) artık hangisi vesile olduysa
dişil enerjiyi arttırmak için. Daha bir kadın kadın olmak için :)tuzlu su ne için canım
Dün mutfak temizledim valla neler yaptım ateşim düştü zaten o yüzden de umut yokAni hareket yapma da sende ne olur ne olmaz. Bende de öyle oluyordu
evet onu bende istiyorum ama bir türlü yaptırmadım o da aklımda bulunsun :)Yok artık bakıcam youtubden benben hacamat yaptırmak istiyorum adet bitdikten sonra
Sen umut yok de umutsuz ol bari belki bir anda mucize oluverirDün mutfak temizledim valla neler yaptım ateşim düştü zaten o yüzden de umut yok
Benim erkek hormonum yüksek heralde tuzlu sularda yaptım erkek tarafım daha da güçlendidişil enerjiyi arttırmak için. Daha bir kadın kadın olmak için :)
Allahım sen bana mucizeni gönder diye her dakika söylüyorum ama nasip işte bazı şeyler olmuyorsa olmuyor vakti gelmedikçeSen umut yok de umutsuz ol bari belki bir anda mucize oluverir
Bulunsun evetevet onu bende istiyorum ama bir türlü yaptırmadım o da aklımda bulunsun :)
soldan mı döktün sağdan mı bak bu bile etkili :)Benim erkek hormonum yüksek heralde tuzlu sularda yaptım erkek tarafım daha da güçlendi
onu da deneriz canım ne olsa yapacaz cocuk yolundadişil enerjiyi arttırmak için. Daha bir kadın kadın olmak için :)
İnşAllahAllahım sen bana mucizeni gönder diye her dakika söylüyorum ama nasip işte bazı şeyler olmuyorsa olmuyor vakti gelmedikçeolucak ama inanıyorum çünkü 1 kere oldu
Soldan sağa döktümsoldan mı döktün sağdan mı bak bu bile etkili :)
Hiç öyle şey bilmiyorum ya hamileyken denesek ne olursoldan mı döktün sağdan mı bak bu bile etkili :)
Hayır boş gebelikten kürtaj oldum canım sonra 1 tanede kimyasalım olduİnşAllahO olduğunda kimyasal mı yaşadın canım?
sağdan sola kadınlar için soldan sağa erkekler içinSoldan sağa döktümondan mı olmuyor kız yoksaaaaa
bir şey olmaz heralde tuz ve su sonuçtaHiç öyle şey bilmiyorum ya hamileyken denesek ne olurmerak ettim
Hahahaha ay kahkaha attım ya kız galiba o yüzdensağdan sola kadınlar için soldan sağa erkekler içinsağdan sola dene sen
sağdan mı dökmek lazımSoldan sağa döktümondan mı olmuyor kız yoksaaaaa