- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Valla ben de vitamin takviyesi alabilirsin demesini beklemiştim ama folik asitine devam et dedi bir de daha önce d vit önermişti o ikisi yeterli dedi ben de şaşırdımİçeriği benim de hoşuma gitti folik asit çoğu vitamin mineral varmış bakalım iyi gelir umarımbugün doktorum hiçbi şey kullanmasan da olur bilimsel bi faydası yok gebeliğe dedi şaşırttı beni ama
İnşallah canım aynen hiç koyulaşmıyor yerinde saydı hergün resmen onun için birdahada almam gerçi allahın izniyle gerek kalmadı ama nasipEvet canım bende o yüzden merveyi etiketledim aynı test diye gördüm çünkü kaç gündür yapıyor gölge var ama koyulaşmıyor gibi senin testin onada umut olsun inşallah. Saglıkla gelsin canım bebişin darısı bize olsun
Aynen ya biz içelim faydası olmasa bile zararı da olmazValla ben de vitamin takviyesi alabilirsin demesini beklemiştim ama folik asitine devam et dedi bir de daha önce d vit önermişti o ikisi yeterli dedi ben de şaşırdımboşver depoları fullemek iyidir
Aşkım ben size arttığım artimedden önce erken gebelik yaptım farklı marka onda da çıkmadı yarın da zaten tekrar kan verirken başka marka test alicam bende artimede hiç guvenmiyorum varsa çıkarmıyor yoksa yalancı pozitif çıkarıyorMervenur277 canım bak bakim senin testinde buna benziyordu arkadaş almayın çok silik gösteriyor dedi sende mi başka test ile yapsan
Tamam kuzum yarın bekliyoruz güzel haberini ateşin düşmez ise ben inanıyorum oldugunaAşkım ben size arttığım artimedden önce erken gebelik yaptım farklı marka onda da çıkmadı yarın da zaten tekrar kan verirken başka marka test alicam bende artimede hiç guvenmiyorum varsa çıkarmıyor yoksa yalancı pozitif çıkarıyor
Bence 13. Gün düşmeye başlar ateş aşkım nedense pek umutsuzumTamam kuzum yarın bekliyoruz güzel haberini ateşin düşmez ise ben inanıyorum olduguna
Bak artimedden önceki yaptığım test bu daTamam kuzum yarın bekliyoruz güzel haberini ateşin düşmez ise ben inanıyorum olduguna
Bunu yaptıgımda erken degilmiydi ama ayın 10unda çatladı varsayarsak canımBak artimedden önceki yaptığım test bu da
Yok bebeğim bu sabah yaptım bunuBunu yaptıgımda erken degilmiydi ama ayın 10unda çatladı varsayarsak canım
Merhaba bende bugün regenesis max kullanmaya başladım doktorum verdi ama çok afedersiniz ishal yaptı beni sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba 4 aylık hamileyimfolik asite gebelik düşündüğün zamandan itibaren başlayabilirsin. daha hamile değilsin sanırım başlayabilirsin ben şu an regenesis max kullanıyorum multivitamin hem hem de içinde folik asitte var
Bunda da var gibi gölge anlamadım canımm vallahi sabah ola hayrolo inşallahBak artimedden önceki yaptığım test bu da
Merhaba test yapmadan ogrenemezsiniz ama. İdrar testinizi yapın, silik pozitif görürseniz bile hemen gider kan verirsiniz ona göre ilaç kullanırsınızHanımlar iyi geceler.Konuya böyle ortasından dalıyorum ama kusura bakmayın.Hamile olanları tebrik ediyorum,bebek isteyenlerinde biranönce bebeklerine kavuşmasını diliyorum.Şimdi şöyle ki ben normalde 35-40 günleri arasında regli olurum.En uzun 40tır oda 1 kez oldu hayatımda.2 aydır bebek istiyoruz geçen ay ilk deneme sonucunda 35. Gün regli oldum.Bu ay 47. Gündeyim ve hala regli olmadım.Geçen hafta yani 40. Günde doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış reglide olabilir gebelikte olabilir ama ben gebelik olduğunu düşünmüyorum bugün yarın adet olursun bence dedi o günün üzerinden 6 gün geçti ve hala regli olmadın o günki beta değerimde 0 dı.ilaçta kullanmak istemiyorum.geçen aya göre 12 gün en uzun regli gününe görede 7 gün geciktim.test yapmaya korkuyorum sanırım.Benim yaşadığım durumu yaşayan var mı.Bu arada yumurtalıkların ve rahim ağzın gayet iyi durumda demişti.
Bu ay delirmezsem bir daha da bir şey olmaz bana aşkımBunda da var gibi gölge anlamadım canımm vallahi sabah ola hayrolo inşallah
. Aynen resmen bunu kovalıyorumYaa canim benim ben de seni gordugumde mutlu oluyorumben de nasil olayım iste gecen ay yine kimyasal oldu. Bir arpa boyu yol alabildigimiz yok anlayacagin arada girip buraya takiliyorum. Yaa insallah vardir sende regl gelmedikce umut bitmez biliyorsun ama yoksa da hemen gelse de önündeki maclara baksan
Polip mi acaba? Aklıma o geldi
Onu tam anlayamadılar tekrardan bakıcaklar
Halen hastanedeyim canım gözetim altında tutuyorlar çok ağrım varBu ay delirmezsem bir daha da bir şey olmaz bana aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?