- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Galiba benim de o yüzden içimden erkek çocuğu geçiyor. Ablamla büyüdük ailede kız çocuk oldu akrabada ona baktık. Bir arkadşaımın kızı oldu büyürken çok sık yanındaydım. Neyse, allahım sağlıklısını hayırlı zamanda versinTabi ya bu kadar bekledik kız oğlan hiç önemli diğil 2 kızim olsada 2 oğlum olsa bile şükür verene..yeterki sağlam hayırli evlat olsunlar.Bizde erkek torun olmadiği için erkek istiyorum..kardeşimde 2 kız var ne görsem alıyorum hala öyleyim boşuna sevmiyorlar benidoydum kız çocuklarina onlarla büyüdüm resmen evet genelde malesef her kes dağılıyor..binada düşünürüz bir şeyler
Sen güzel düşün korkma panik yapma Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmayacak inanıyorum dualarımız seninle bebeğimKan verdim canım benim bulduğum doktordu özel hastane aslında korkutmadı iyiydi emin olmak istedi
Tekrar beta aldı progesteron baktı 2 saat sonra aricam bakalım ne diyecek takip eder heralde
Evet genelde ondan oluyor istekGaliba benim de o yüzden içimden erkek çocuğu geçiyor. Ablamla büyüdük ailede kız çocuk oldu akrabada ona baktık. Bir arkadşaımın kızı oldu büyürken çok sık yanındaydım. Neyse, allahım sağlıklısını hayırlı zamanda versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahEki Görüntüle 3263887 kızlar merhaba 2 gün önce buraya fotoğraf atmıştım bat 6 gün varken , bu da bat 4 gün varken az önce yaptımAma ailemin yanına geldim gidip kan vermem mümkün değil bi kaç gün umarım yanıltmıyordur test beni
Hayırli olsun canımEki Görüntüle 3263887 kızlar merhaba 2 gün önce buraya fotoğraf atmıştım bat 6 gün varken , bu da bat 4 gün varken az önce yaptımAma ailemin yanına geldim gidip kan vermem mümkün değil bi kaç gün umarım yanıltmıyordur test beni
Çok teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsinHayırli olsun canım
Sağlıkla devam eder İnşAllahÇok teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsinİlk gebeliğim olacak çok tuhaf bir hismiş bu çift çizgi
Çok teşekkür ederim inşallah canımSağlıkla devam eder İnşAllahKüçğk bir tavsiyem kalp atışı duyana kadar çok dillendirmeyin canım nazardan kötü insanlardan çok korkarım kendinizi sakının
Laboratuvar etkiliyormus aşırı derecede aynı yerde vermeye çalış betasina güvenme dün tam değer çıkarmistur zaten e devlete bak sen. Öyle üstüne yarısını ekle bence 4000 değildirKızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
4bin küsür betada kese görünmez miydi ya anlamadım hem de alttan baktı bugün
Sanmam canım yinede dikkat et ağır kaldırma bir yere uzanmaya çalışmaÇok teşekkür ederim inşallah canımİnsan herkes duysun istiyor hemen ama tutacağım kendimi inşallah benim yarın otobüs yolculuğum var sizce bi sıkıntı olur mu korktum
Son ölçümün kaç çıkmıştı canım? Bu söylediklerin hiç şikayeti olmayan için de geçerli. Bende anlamadım sağlıksız bir gebelik olsaydı beta böyle düzgün artış göstermezdi diye düşünüyorumKızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
4bin küsür betada kese görünmez miydi ya anlamadım hem de alttan baktı bugün
Tvde gördüm ben hep ama kullanmadım daha önceKızlar eczacıya gebelik planlıyorum hangi takviyeyi önerirsiniz dedim Elenetal 1 verdi bana. Hamile kaldığında da Elenetal 2’yi vericem dedi ay nası olumlu konuştuben imom omega kullanıyodum bitmişti bu ondan daha iyi dedi aranızda bilen duyan kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?