Doktora ne zaman gideceksin canımGeçen cumartesi adet olacağım gün yaptım ama idrarda çok net çizgiler aldığımı da biliyorum hamile çıkmamıştım o yüzden idrar testine güvenmiyorum 52 mm yumurtanın da döllenme ihtimali var dedi doktorum ama internette hep kiste dönüştüğü yazıyor anlamadım. Kafam karıştı
Ay İnşAllah bu ay olacakAynen daha önce oldu öyle..bu ay olmasa gelen ay gün aşırı devam ederiz..yoksa içim rahat etmiyor
Kız gol attıkk vuhuuuu. Artık bu sevinçle kutlama yapınBugün değerlendirme günümüz ve Türkiye maçı izliyoruzbenim uykum geldi bile
Bakalım yarın nasıl olacakBu aralar değişiyor bebeğim normalde 2 3 de olurdum geçen ay 5 TE oldum
Gün aşırı devam edicem çok zorlamadanBaya da büyümüştür yumoş.
O halde çalsın davullar, vurduğunuz gol olsun. Yoğun 1 hafta seni bekler
Peki canım ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım sence adetten hemen sonra mı yoksa 1 hafta sonra mı başlıyımİnnovita da bak canım kaliteli ve daha fazla sayıda.fiyatı da bu civarda
İkinci de geldiKız gol attıkk vuhuuuu. Artık bu sevinçle kutlama yapın
Döngün kaç gün canım? Kısaysa reglden hemen sonra başla 30 gün ve fazlasıysa 4 5 gün sonra başlarsınPeki canım ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım sence adetten hemen sonra mı yoksa 1 hafta sonra mı başlıyım
Eşin geri çekildi ve içeri boşalma olmadıysa hamile değilsindir canım. O zevk suyundan hamilelikler çoooook zor ihtimaller. Olmaz değil ancak öyle kolay olacak bir şey de değil. Ben senelerce hiç korunmadım geri çekilme yöntemiyle korunduk. Arkadaşlarım da aynı şekilde. Hatta biri 10 yıllık evli. Başka türlü hiç korunmamışlar bile. Bu sene çocuk istediler lap diye hemen hamile kaldı 3. ayda.Kızlar dün bat tı. İki uygulama kullanıyorum birinde dün battı diğerinde bugün ama regle dair hiç bir belirtim yok hatta regl olmadan önce metabolizmam çok hızlı çalışır genelde oradan anlarım yakın olduğunu ama aksine şuan afedersiniz kabız gibiyim. Birde cinsel isteğim çok arttı son iki gündür bunlar hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ne diyorsunuz? 2-4 ünde ilişki olmuştu birde 12sinde oldu (geri çekilmeyle oldu hepsi eşim şuan istemediği için) ama ben bir ihtimal vardır belki diye takip ediyorum :/ bat a 2 gün kala negatif çıkmıştı testim
Saol canım. Bende kanama olduğu için erken yapıldı aslında kanamamin olduğu gün yapılması gerekiyor ama o hastane yapmamıştıCanım geçmiş olsun uyuşmazlık iğnesini 26. Haftada dediler bana da. Senin kanaman olduğu için mi iğne dedi ki yoksa gerçekten erken dönemde mi yapılması gerekiyor
Ben laboquick ve inovita aldım. Nasipse önümüzdeki ay için. NAkit tutmim mala yatırım yapim dedim, malum her şeyin fiyatı artıyoİnnovita da bak canım kaliteli ve daha fazla sayıda.fiyatı da bu civarda
28 gün. Tamam kuzum o zaman adetten hemen sonra başlıyım her gün akşam sıvı alımına 2 saat dikkat edip yapıcam dimi? Sana da çok soru sordum amaDöngün kaç gün canım? Kısaysa reglden hemen sonra başla 30 gün ve fazlasıysa 4 5 gün sonra başlarsın
Bizler için dolar altın değerindeBen laboquick ve inovita aldım. Nasipse önümüzdeki ay için. NAkit tutmim mala yatırım yapim dedim, malum her şeyin fiyatı artıyo
Ay inşallah güzel haber alırsınYok bebeğim yapmadım içten içe umutsuzum ama en ufak bir kırıntı var daha içimde umuda dairyarın onuncu gün varsa çıkar düşüncesindeyim o yüzden yarın yapacağım ilk yumurtlamanin da 15. günü ama ateş bugün 36.8 çıktı yarın regl olur muyum hemen düşer mi bilmiyorum
Vuhuuu Temmuz ayının ilk gebeleri belli oluyorİkinci de geldiikiz mi olacak acaba eşim az önce Arda Güler’in gol atmasını çok istiyorum dedi bende İnşAllah sende atarsın bugün o golü dedim Arda Güler attı duası kabul oldu İnşAllah benimki de kabul olur
İnşallah canımm dua olsun bu mesajın insallahAy inşallah güzel haber alırsın
Çalışıyorsan akşam yaparsın iş çıkışında çok geç saate kalmadan, eğer evde olursan öğleden sonra yaparsın. Her gün aynı saatlerde yapmaya da dikkat et canım28 gün. Tamam kuzum o zaman adetten hemen sonra başlıyım her gün akşam sıvı alımına 2 saat dikkat edip yapıcam dimi? Sana da çok soru sordum ama
Canım çok haklısın, O kadar farkındayım ki yazdıklarının ama işte insan umut ediyor tam yumurtlama günü olunca ilişki belki de olmuştur diyeEşin geri çekildi ve içeri boşalma olmadıysa hamile değilsindir canım. O zevk suyundan hamilelikler çoooook zor ihtimaller. Olmaz değil ancak öyle kolay olacak bir şey de değil. Ben senelerce hiç korunmadım geri çekilme yöntemiyle korunduk. Arkadaşlarım da aynı şekilde. Hatta biri 10 yıllık evli. Başka türlü hiç korunmamışlar bile. Bu sene çocuk istediler lap diye hemen hamile kaldı 3. ayda.
Ne diyeyim bilemedim, Allah gönlüne göre versin inşallah. Umarım eşin de kararını değiştirir.
Ahh hayır yardımsever bir minnoşsun diyelimAhahahhher şeye atlama seviyem
Melisa yaaaİkinci de geldiikiz mi olacak acaba eşim az önce Arda Güler’in gol atmasını çok istiyorum dedi bende İnşAllah sende atarsın bugün o golü dedim Arda Güler attı duası kabul oldu İnşAllah benimki de kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?