pazar günü yapmayı düşünüyorum varsa cıkar zaten son 3 gün kalmış oluyor hayırlısı bakalım seninki bugün pik olur silik cıkarsa düzenli yapmadıgın için dün akşam pik olmuşta olabilirVakti geldiyse olur neden olmasınÖyle olanı da gördük sonuçta. Senin içinden ne zaman geliyorsa o zaman başla.Stres yapmayım dersen son iki gün kala başlarsın.İnşAllah pozitif çıkar
çok sağol canım benim isteyen herkese rabbim versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok erken öğrendim ondan oldu bunlar hepÇok sevindim canım ya cidden çok üzülmüştüm mutlu oldum iyi olduğunuza
inşallah canım rabbim hepimizin gölününe göre versinBiz çatlama sonrasını değerlendirememistik 1 gün öncesi olan iliskiyle olmuştu umutsuz olma bence geleceği varsa her türlü geliyor
Kimse kimseyi düşünmüyor malesef..Daha fazla para harcatmak için belirlenmiş, çok duygusalmış gibi görünen acımasız bir gün sadece. Burada çoğumuz için kötü geçen bir gün, toplumda ne kadar insanı kötü etkiliyor kim bilir
bence artık kan verme kendini strese sokuyorsun perşembe yada cuma günü dr görünürsün umarım güzel sonuclar alırsınKızlar dün paylaştım sizinle 5.95den üç gün sonra 9.99 oldu demiştim dün korktum artış olmadığı için acile gittim orda tekrar bakıldı 14 çıktı doktor sağlıklı yükselme olmuş haftaya polikinliğe gel dedi çok şükür sorun yok şuan minnak bi korku yaşadık ama geçti haber vermek istedim size de
Yap ama ilk yaptıkların da belli olmama ihtimali olabilirKötü düşünme kaygılanma kuzumbata 5 var aslında erken yumurtladım dersek 4. Çatlama 9 yumurtlama 11. Gündeyim test yapalım mı kasığıma iğne batar gibi 2 sanite aralıklarla birşey batıp çıkıyor ara ara.
HAYIR aksine her şeyden uzaklaştırdım ne ovülasyon takibi yaptım ne adetime kaç gün kaldı ona baktım 4 aydır düzenli takip yapıyordum artık sıkılmıştım gerçekten biraz uzaklaşmak iyi geliyor birde ilişkiden sonra altıma yastık koyarak en az 1 saat yattımhayırlı olsun canım belkide tüplerin kapalıylı hsg ile acıldı ki zaten hsg sonrası şans artıyor hsg dışında bu ay farklı bişey yaptınmı kullandınmı
ya tamma canım buna dikkat ederim dün apar topar özele gittim zaten sağlık sigortam vardı.Özelde vereceksen kanı, çarşamba cuma ver, aile hekimliğinde vereceksen salı perşembe ver bence canım.aile hekimliğinde cuma verdiğin kan sonucu pazartesi gününe kalıyor.iki kanı da aynı yerde vermek önemli.Sağlıkla büyüsün İnşAllah bebişin
Çok sevindim canım senin adına sağlıkla devam etsin inşallahKızlar dün paylaştım sizinle 5.95den üç gün sonra 9.99 oldu demiştim dün korktum artış olmadığı için acile gittim orda tekrar bakıldı 14 çıktı doktor sağlıklı yükselme olmuş haftaya polikinliğe gel dedi çok şükür sorun yok şuan minnak bi korku yaşadık ama geçti haber vermek istedim size de
Yarın sabah izin günüm test alıp çarşamba yaparım o zamanYap ama ilk yaptıkların da belli olmama ihtimali olabiliriki üç güne net olur ama yine de bir tane yap bakalım ışık filtre yaparız
ne güzel sağlıkla ilerlesin canım ovulasyon takip hepsiz dipsiz kuyu bi bulaşınca insan cıkamıyor bagımlı gibi oldukHAYIR aksine her şeyden uzaklaştırdım ne ovülasyon takibi yaptım ne adetime kaç gün kaldı ona baktım 4 aydır düzenli takip yapıyordum artık sıkılmıştım gerçekten biraz uzaklaşmak iyi geliyor birde ilişkiden sonra altıma yastık koyarak en az 1 saat yattım
Aynen canım bana da dün akşam çatlamış gibi geliyorpazar günü yapmayı düşünüyorum varsa cıkar zaten son 3 gün kalmış oluyor hayırlısı bakalım seninki bugün pik olur silik cıkarsa düzenli yapmadıgın için dün akşam pik olmuşta olabilir
Öyle canım istek çok olunca sabırsız oluyoruzçok sağol canım benim isteyen herkese rabbim versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok erken öğrendim ondan oldu bunlar hep
ya gerçekten öyle 2 ay tamam bakıcaksın 3. bir ara vermeli insan rüyalarımda doğum yapıyordum ya sürekli artık iyi değildim uzaklaştım.ne güzel sağlıkla ilerlesin canım ovulasyon takip hepsiz dipsiz kuyu bi bulaşınca insan cıkamıyor bagımlı gibi olduk
Evlendik ben ilk ay hap kullandım adamı kesecektim o derece kötü etki etti bana. Sonra o korunmaya devam etti. Mis gibiydi...Ya okadar haklısınız kiBende tek seferde hamile kalacağımı düşünürdüm denemeye başlamadan önce şimdi burada yazılanları okudukça ve yaşadıkça keşke korunmasaydık hiç diyorum
Canım sık kan verme bence.Stres yaratıyor insandakızlar ben çok şaşkınım kısaca anlatayım biz karar vereli ve başlayalı tam 1 sene 1 ay oldu ve artık doktor hsg de çekin dedi yaptım bir sorun yok hsg den sonra ihtimal çok artar dedi eğer gene olmazsa (çünkü gençsiniz ve ikiniz de problem yok dedi)aşılama yapacak eylül gibi dün kan verdim 65,53 çıktı dua edin güzel düzenli olarak artsın doktorun asistanı cuma ya kadar kontrol et cuma görüşelim daha erken dedi bakalım şimdi ben salı cuma mı kan vereyim çarşamba cuma mı veriyim nasıl olsun ?
vurdugunuz gol olsun tatlımAynen canım bana da dün akşam çatlamış gibi geliyorBir dolu bir boş gidiyoruz dün boş günümüzdü. Galiba çatlıyor dedim ama o kadar yorgundum ki değerlendirmeye halim yoktu. Bugün değerlendiririz artık İnşAllah tutar
bu ay olmazsa bende bırakacam artık gercekten yoruldum artıkya gerçekten öyle 2 ay tamam bakıcaksın 3. bir ara vermeli insan rüyalarımda doğum yapıyordum ya sürekli artık iyi değildim uzaklaştım.
Ay sinirlendim. Benim de mahallede adımı çıkartmış komşular hamile bu baksana göbeğine diye, geçen sene. Yemin ederim bir kaşık suda boğazım geliyor böylelerini.kızlar bu gün çok ağladım yaakraba ziyaretine gitmişdik, şişkinliğimden dolayı beni hamile sandılar, kutlamalar falan, inandıramadım da hamile olmadığıma her kes yalan diyorsun diyor, ama çok incitici, içim cızz ediyor...
Ben de koca kişisini 2 gün dinlendirdim bak haftaya yoğun geçecek ona göre diye uyarıyı verdim ahahahaAynen canım bana da dün akşam çatlamış gibi geliyorBir dolu bir boş gidiyoruz dün boş günümüzdü. Galiba çatlıyor dedim ama o kadar yorgundum ki değerlendirmeye halim yoktu. Bugün değerlendiririz artık İnşAllah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?