Her şey olabilirBeni bikaç akşamdır erkenden uyku basıyor, çok tatlı bi mayışma geliyor. Yoksaadiye sevinecek gibi oluyorum ama kasık bel ağrılarım azdı baya bugün Çatlamayla beraber 11.gün. Bugün baya yürüdük ettik gezdik hava da çok sıcaktı o mu sebep oldu acaba?
Amin inşallah sende bu güzel duyguyu tekrar yaşarsın dualarimdasin vallaMaşaAllah canımSağlıkla devam eder İnşAllah
Bazen hevesle bekliyorum test yapacağım günü bazen moralim bozuluyor nereye gitti bu belirti şimdi diye. Bayılacam vallaHer şey olabilirİnşAllah bebiştendir
gönderdim seni de evrene, amin inşallahBeni de gönder evrene
canım en azından hamile kala biliyorsun bu tarafından düşün, inşallah çok güzel tutunacak, kucağına da alıcaksın, okula universiteye de gğndericeksin, daha görücek çok güzel günlerimiz varAmin Allah canımZaten duam doğal olarak hamile kalayım bu defa ama kucağıma alayım.Aslında ben kaldım hamile..kalmasaydim bence daha çok yıkılırdımki onunla bile tutmadı..sadece kimyasal oldu o da kısmetimizde yokmuş.
Çok sağol canım benimAmin inşallah sende bu güzel duyguyu tekrar yaşarsın dualarimdasin valla
Var gibi görünüyor ama bu tarz testlere pek güvenemiyorum kaset test var mı? Bir de ondan yapsanKızlar merhaba sizce burada ikinci çizgi var mı ben mi hayal görüyorum, 3 haziranda çatlatma iğnesi yaptırdım
Şimdiden teşekkürler
Ay canım Allah ağzından eşitsincanım en azından hamile kala biliyorsun bu tarafından düşün, inşallah çok güzel tutunacak, kucağına da alıcaksın, okula universiteye de gğndericeksin, daha görücek çok güzel günlerimiz var
Ya benim üstelik ilk heyecanım ilk denemem. Çok kolay olacağını zannederken bir sürü detayın çıkması şoku shshshAynı heyecan bende de varsonu güzel bitsin de bekleriz.Bu ay bitmiyor bitmiyor
Hep belirti olacak diye bir şey yok kiBazen hevesle bekliyorum test yapacağım günü bazen moralim bozuluyor nereye gitti bu belirti şimdi diye. Bayılacam valla
Ben PC’den baktım pembe gördüm canım.kuruma beyaz olur diye biliyorum
O zaman dikkte alma sakın. Çünkü saatler onra bu test bu hale geliyor.
Canım var ben gördüm hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba sizce burada ikinci çizgi var mı ben mi hayal görüyorum, 3 haziranda çatlatma iğnesi yaptırdım
Şimdiden teşekkürler
Olur mu olurYa benim üstelik ilk heyecanım ilk denemem. Çok kolay olacağını zannederken bir sürü detayın çıkması şoku shshshneyseee bekliciiiizzz 14 gün kaldı şurada
Kuzum imkansız gebelik olması döngümüm 14. Günü bugün ovülasyon bekliyorumKız bu artık gölge değli pembelik gelmiş sanki
Hamilesin hamilesinBende öyle biliyorum ona heyecanlandım ama hayırlısı kuzum sabahtan tekrardan yapacam
Daha 14. Günüm ovülasyonum yeni koyulduAy evet yaama çok bariz çıkmış canım kaçıncı gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?