• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Eklentiler

• 988F2A7D-C616-457F-A3C7-5977984C9D44.jpeg
    988F2A7D-C616-457F-A3C7-5977984C9D44.jpeg
    20,7 KB · Görüntüleme: 65
canlarım benim ben bir karar aldım burda kan testi veremediğim için mecburen 8 haftayı yanı 10.07.2023 tarihinde kontrolüm var burda okuduğum kimyasal yazıları vb şeylerden çok korkmaya ve takmaya başladım strese girdiğimi fark ediyorum onun için o tarihe kadar girmemeye karar verdim buraya sizlerde çok alıştım ama bunu strese korkuya girmemek için yapmam gerekiyor hepinizi çok seviyorum cidden çok yardımcı oldunuz burda ❤️rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin tekrardan bana
Her şey çoooooook güzel gidecek, sen böyle salınca daha da akıp gidicek gör bak :KK200:

Ay gerçekten mi İnşallah allahım.Vende acBa doktor istemeyi mi unuttu diye düşündüm.Araya haftasonu da girdi.Pazartwsiye kaldı
evet evet benim 1 bucuk gün sonra cıktı M muhendishanim98 inde 1 bucuk gün sonraydı sanırım pozitifler gec cıkıyormus

Sen ona bi bak canım
Dayanamadım efekt yaptım bak onu da eklicem baya belli oluyo ama çizgi yamuk gidiyo kuruma çizgisi falan dedikleri şey mi acaba?
O ıslaklığın çizgisi geldi bana bende de öyle olmuştu hayal kırıklığı olmasın canım yarın sabah tekrarla 🥹

Back