Ya bilgi için güzel oluyor ama stres olması konusunda haklı herkes. Ben doktordan aşırı mutlu çıktım sonra başkalarının kesesi benimkinden faha büyük olunca stres oldum haftaya nasıl geçecek bilmiyorum. Cehalet mutluluk vallaHaklısın bakmak istemiyorum bende
Kızlar bu durumu yaşayan biri olmadı mı aramızdaKan testim çıkmış ama beta hcg yok kızlar.Hemogram da bakmıştı o çıkmış beta yok ama.Beta hcg niye yok acaba
Ben canım yaptımKızlar aranızda aşılama yaptıran var mı
Burdaki kızlardan okumuştum eğer pozitif çıkarsa beta tekrar bakıyorlarmış bir yanlışlık olmasın diye. Belki o yüzden daha çıkmamıştırKızlar bu durumu yaşayan biri olmadı mı aramızda
Ay gerçekten mi İnşallah allahım.Vende acBa doktor istemeyi mi unuttu diye düşündüm.Araya haftasonu da girdi.Pazartwsiye kaldıBurdaki kızlardan okumuştum eğer pozitif çıkarsa beta tekrar bakıyorlarmış bir yanlışlık olmasın diye. Belki o yüzden daha çıkmamıştır
İnşallah pozitiftir canımAy gerçekten mi İnşallah allahım.Vende acBa doktor istemeyi mi unuttu diye düşündüm.Araya haftasonu da girdi.Pazartwsiye kaldı
bende ekliyim bunu başlığa güzel inceleme olmuş canımBebişim Temmuz/Ağustos topiği ilk mesaja sabitledim artımed ve freely test bilgilerini görselleriyle.
2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
📌 Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut. 💕ANNE ADAYI 💕 SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi) 🤰 DURUM 👼🏻 1 akgnss - 1 Temmuz 🧿👼🏻 2 yagmursulari 2 Haziran 2 Temmuz 🧿👼🏻 3 Niqu - - 🧿👼🏻 4 Syhoya - - 🧿👼🏻 5 pcospcos...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah canım.Gözden kaçmış demek görmedim benİnşallah pozitiftir canımdün okudum sanırım yine bu gruptaydı öyle yazmışlardı
Sonuç alabildin mi ağrılı mı çok gerginim haftaya yaptıracağım bendeBen canım yaptım
Sonuç neqatif canım..çok basit bir işlem korkacak hiç bir şey yok.İn şa Allah sen pozitif sonuç alırsınSonuç alabildin mi ağrılı mı çok gerginim haftaya yaptıracağım bende
inşAllah güzel şeylerin belirtileridirKızlar ya kasıklarıma ağrı giriyor nefes alırken böyle batıyor bazen sol bazen sağ hatta kaburgamın oralara da dünden beri başladı adet öncesi kramp desem erken daha
Canım bu bende bariz 2.çizgi çıkardı yarım saat sonra.semde ilk 5 dkka çıktıysa vardır.yoksa malesef aşırı kuruma çizgisi yapıyor freelyKızlar Selam birsey görüyor musunuz yoksa kuruma çizgisi mi
Var bende hayırlı olsunKızlar Selam birsey görüyor musunuz yoksa kuruma çizgisi mi
kaç dkda çıktı canım çok belli ve pembeeeeKızlar Selam birsey görüyor musunuz yoksa kuruma çizgisi mi
kaç dkda çıktı canım çok belli ve pembeeee
Var bende hayırlı olsunbenimde böyleydi 4 gün sonra pembe çizgiyi gördüm inşallah sende görürsün
Canım bu bende bariz 2.çizgi çıkardı yarım saat sonra.semde ilk 5 dkka çıktıysa vardır.yoksa malesef aşırı kuruma çizgisi yapıyor freely
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?