- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Benim kasik ağrım kesildi ya pzt kadar bekleyip kan verip sabah, kadın doguma gidicem. Ama herkeste her belirti olacak diye bişey olduğunu da düşünmüyorum. Bakalım hayırlısı olsun inşallahBen sabah adet ağrısıyla uykumdan uyandım yerleşme ağrısıymış bunlar normal senin de yerleşiyor demek ki
Bu sabah yaptım canım görmedin heralde sen. Yarın yapıcam artıkHadi yap birini gel bekliyoruzzzzzzzz
Aaaa görmedim atlamışım bakayım bi bulupBu sabah yaptım canım görmedin heralde sen. Yarın yapıcam artık
Sen ona bi bak canımAaaa görmedim atlamışım bakayım bi bulup
Eee ben görüyorumKızlar dünyanın tüm yanlış testleri beni buldu sanırım ya .Burda geçen günlerde paylaştım hatırlayanlar bilir o gün yani salı sabahı kan verdim beta hcg 0,174 çıktı.Tamam yok dedim ve adaçayı içmeye devam ederken yorum okudum innovita almışsınız test , aipariş verdim geldi bu sabah yaptım ve bakın sonuç ?
Bende görüyorumKızlar dünyanın tüm yanlış testleri beni buldu sanırım ya .Burda geçen günlerde paylaştım hatırlayanlar bilir o gün yani salı sabahı kan verdim beta hcg 0,174 çıktı.Tamam yok dedim ve adaçayı içmeye devam ederken yorum okudum innovita almışsınız test , aipariş verdim geldi bu sabah yaptım ve bakın sonuç ?İlk 10 dkEki Görüntüle 3262226
İçmeeee kesinleşmeden bitki çayı yasak betayı yeni salıyor olabilir canım sakın içmeKızlar dünyanın tüm yanlış testleri beni buldu sanırım ya .Burda geçen günlerde paylaştım hatırlayanlar bilir o gün yani salı sabahı kan verdim beta hcg 0,174 çıktı.Tamam yok dedim ve adaçayı içmeye devam ederken yorum okudum innovita almışsınız test , aipariş verdim geldi bu sabah yaptım ve bakın sonuç ?İlk 10 dkEki Görüntüle 3262226
Valla onca silik test fotosu gördüm ve hiçbirinde çizgi göremedim. ilk bakışta bi çizgi gördüm net gördümKızlar dünyanın tüm yanlış testleri beni buldu sanırım ya .Burda geçen günlerde paylaştım hatırlayanlar bilir o gün yani salı sabahı kan verdim beta hcg 0,174 çıktı.Tamam yok dedim ve adaçayı içmeye devam ederken yorum okudum innovita almışsınız test , aipariş verdim geldi bu sabah yaptım ve bakın sonuç ?İlk 10 dkEki Görüntüle 3262226
Ben de inanıyorum bu ay hamileyim yazıcamBu mesaj için sıradaki bizizz inanıyorum
Kız bana diyodun bugünlerde alttan al diyeay dün yine bizimkiyle atıştık ilşkide olmadı yumurtlama günü sadece ilişki oldu ay cıldıracam degerlendiremedik
Olacak gibi görünüyorGünaydııınnn. Kızlar bu gece pik olur mu ne diyorsunuz ?
Geçmiş olsun bebeğim.Ne demiştiYaaa ama ben hiç takip bile yapmıyorum..her günde ilişki benim için çok zor..sanki görev gibi..3 2 olarak devam ediyorum ben öyle hamile kaldım takip bile etmeden kafam rahat oluyor o zaman..benimde boğaz ağrım grip ilişkide isteksiz gibi oluyor hasta olunca
Detaylı şekilde anlattın mı bazı günlerin öneminibende yaklaşmadım işte oda cok yorgundu uyuya kaldı hemen bizimki anlamıyo bildiği tek şey bi kere bile olsa olacagı varsa olur diyor arkadaşlarının öyle olmuşmuşşşşş gelde cıldırma
Bata son 8 melisaBen de inanıyorum bu ay hamileyim yazıcamhepimiz yazıcaz
Ay bende hamile kalınca bir sene kardeş kardeş uyudukHahaha valla bizim de öyle intikamım acı olacak demiştimoldu. ilk doktora gittik 3 hafta ilişki yok dedi, sonra düşük yaptım yine 3 hafta ilişki yasaktı doktora sinir olmuştu ahahaha
inş tutmuştur yoksa bir ay daha gittiKız bana diyodun bugünlerde alttan al diyetutmuştur İnşAllah bak tasu da sadece bir kez değerlendirmişti
anlatıyorum tamam diyor sonra olacagı varsa olur diyor cok rahat bizimki ne yapim ben yırtınıyorumDetaylı şekilde anlattın mı bazı günlerin önemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?